💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 431
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 1 545
  • София
Тук може да сме на различно мнение за всеки, обаче за Калин сме бетон JoyBlue Heart

# 1 546
Мисля, че който пръв се сети да издаде албум със снимките на Калинката рязко ще мине приходите от смешната им награда. Искам % за идеята😉🤣
И аз си мислех , че продукцията трябва да издава календари със снимките на Калин от шоуто . Толкова е фотогеничен , като хипнотизирана съм, а мога да съм му майка  Sweat Smile
За някои неща няма възраст.

Аз и Ал Пачино харесвам пък може да ми е дядо! Smile Smile

# 1 547
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
К'ъв беше тоя лаптоп на Мрънкавичка? Като за последно не можа да се сдържи да не изплюе още малко жлъч, неприятно!
Някой разбра ли мъдрата стратегия на Чикагото на играта, защото за мен остана загадка? На какво точно разчиташе? Че като сгреши и останалите ще се разсеят и ще последват светлия му пример? Joy Много странна логика и идея.
Казах ви аз, че Калин не е там за наградата, а за игрите и адреналина. То му личи от самото начало по чистата и достойна игра. Затова е винаги усмихнат, ведър и спокоен и няма драма, дори когато го номинират и пращат на битки.
Инсинуациите на Ралица за торбите с грошове на Радостина бяха гнусни.
И Крез не е "какво", а "кой".
Двете глухарчета са невероятно тъпи просто, особено Николета. С какви очи мъжете щели да ги номинират? Ми със същите, с които вие ги номинирате цял сезон, независимо че се справят несравнимо по--добре от вас. Доводите за номинацията на Траян бяха просто нелепи. И как е възможно да си мислят, че мъжете се страхуват да ходят на елиминации, затова търсят обяснение защо са номинирани. Не, те просто търсят логика там, където няма нищо -  в празните ви кратуни, които дрънкат на кухо. Логика липсва, доводите не стават... Опитват се да хванат някаква мисъл просто горките мъже, затова настояват, но всички усилия са напразни.

Дино ми прави много неприятно впечатление с отношението си към Сапунджиева в последните седмици, не беше такъв преди, дори и когато бяха в Лечителите и имаха гадната Пекинска коалиция срещу себе си. С никого не се е държал толкова грозно, а нея не спира да я ръфа.
И не разбирам защо сега пък той взе мистър Лошомие под крилото си. Че и капитан го направи. Те ще се избият там кой да го пази и го бутат ли, бутат тоя фикус напред в захлас. И парички не харчат, да има за него. Думи нямам колко са тъпи тези хора!
А Мимето и Радостина не пропускат повод да се ожалят колко много са изстрадали. Никой друг не е бил никога ни на блато, ни на Изолатор, само те единствено. Първи и последни.
Едни същи страдалИци, както казват в едно друго предаване.

# 1 548
Много ме издразни думите на Павел от промото "Топ 9, най-добрите от добрите" - как не ги е срам да го карат да го казва това, или той ако го е измислил сам. Каква гадна долна лъжа, един ден след отпадането на Ръждето.

# 1 549
От Калиновите очи забравих да коментирам Дино. Много ме издразни. Кога заигра с Мкми!? Кога станаха такива приятели с тоя схемаджия!?
А поведението му към Деска не е за коментиране. На края на играта си развали изграденият хубав образ. Тарикат на дребно, казано по нашенски ( аз съм от Старозагорският регион).

Пс. И аз съм хипнотизирана от вътрешна и външната красота на Калин. Ако продукцията ни чете...Календар с Калинчо за 2026 година. Наредена съм първа на опашката да го купя. Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

#СезонанаКалин#!

# 1 550
А бе защо Дино и Миро се пишат вече за финалисти и то само те двамата от Сините? Чикагото пак нещо не го слагат в сметките. Ама май пак ще има драматичен обрат на събития.

Защото дори да загубят следващата битка, няма кой да ги номинира тях.Имат и гласове и пари.

# 1 551
Да е жив и здрав операторът. Ах, тези невероятни очи.

Ето и Калин си го каза. Той не е тук за парите за разлика от мазния плазмодий, който освен, че сефте стана “капитан” абсолютно фиктивно само за гласовете, успя и да отпадне още втори и днес.
Реално Миро си отпадна първи, защото Чикагото отпадна стратегически и не се брои😜

# 1 552

Реално Миро си отпадна първи, защото Чикагото отпадна стратегически и не се брои😜
Майтапът на страна. Не знам дали си въобразявам, но Чикагото май ги помнеше наистина. И двата пъти отговори правилно, когато го питаше Ралица. Сега не знам дали са му подсказали продукцията или някой от участниците, но не ми се стори така. Май не е толкова тъп за колкото го взимат.

# 1 553
На този съвет зъбите на Траян направо светеха. То бели, бели направо порцелан, ден правят. 🤣

# 1 554
Ако продукцията ни чете...Календар с Калинчо за 2026 година. Наредена съм първа на опашката да го купя. Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

#СезонанаКалин#!

Ама защо продукцията да го издава този календар? Калин да не е патентован от тях? Стига са печелили благодарение на него. Цял сезон им износи на гърба си /аз поне само заради него гледам/. Календара сам да си го издаде. Имам идеи за всеки месец, ама пак ще ни обвинят, че сме като тийн, та ще замълча

# 1 555
  • София
Diavolo не обръщай внимание просто, че тази година прекали - с корици и подобни на любимката ти - прекали.
Но, всички "обективни", които те обвиняват теб, че си с розови очила - удобно пропускат едни факти:

Симона провал на арената в племенна битка не е имала, Симона реално не е гласувала на съвет срещу Лапунов, Симона няма как да знаем как щеше да е с Калин и Алекс във фаза 3. Не стигна, уви, до там. Друг е въпросът, че най-логично е за една силна жена, ако има сили и претенции за финал - и не само за жена де - в средата на фаза 2 да започне с гласуване срещу силни играчи. А, тя на съвет във фаза 2 не е била - много неща може да каза, ама реално не знаем какво е щяла да направи.

Лапунов - грозно беше, но на практика продукцията го прецака.
Чикагото - тук няма оправдание.

И това го пиша аз, която хич не я харесвам като поведение, но това не променя факта, че абсолютно заслужаваше финал. Ама и тук - сама се наигра, та да се позамисли за в бъдеще, ако изобщо има ол старс сезон.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 13:51 от gg__

# 1 556
  • някъде другаде
Ще ми е интересно да гледам Ръждавичка в Олд старс. Заслужава. Все още не мога да си обясня , как падна от тази стена толкова пъти , та тя  я е минавала сто пъти , колко пъти точно на нея е сменяла жени.

# 1 557
Ще ми е интересно да гледам Ръждавичка в Олд старс.

Ако ще я чакаме да стане олД някои може и да не дочакаме такъв сезон Simple Smile

# 1 558
  • София
Спазвам си обещанието и качвам най-добрите кадри на Калин от днес.
...

Бонус
Реакцията на Калин на глупостите на Ралица

Промо за утрешния епизод- Тарзан от Люлин

Алооооо, продукцията?! Най-чистата душа във всички сезони на Игрите ли заподозряхте, че ламти за богатство?!
Излагате се и в тази посока.

Дино от големи стратегии и мерак да е на финала, избута Мирослав напред, но ще съжалява после вероятно.
И го избута, защото е убеден, че ще го бие. Миро може да е скатавка, но не е слаб играч.

За напускането на Симона всичко сте казали - доста принизи участието си с последните думи, които вероятно и са монтирани малко грубичко, но все пак ги е казала.

# 1 559
Не съм горяла така в предаването от Сезон 4.
Дино си прецака сам социалната игра заигравайки с Мими и прецаквайки Чикагото незаслужено.
Мими е богопомазаният в Игрите. Изкрета дотук скатавайки се, непоемайки никаква отговорност за абсолютно нищо. Скри се зад полата на Пекин. Лошо му било. Калин 4та седмица на Изолатора и не се е оплаквал.

Рада снощи на синхрон ще ми обяснява колко много ходела на битки..!? Що за наглост. А с Калин какво направихте!? Разсипахте го от битки. Ама за него може, за тебе не...Така ли Радке!? Нали си силната жена. Безсмърта. Що се оплакваш?

Трян само спечели, че го отиде при жълтите. Беше заиграл с Мими без да има поглед върху представянето му и щеше да си ги получи, но извади късмет. Мен това ме радва, че е при тях.

Довечера залагам пак на жълта победа. Номинирана Деска и в петък Траян я отстранява.

#СезонанаКалин#!

Общи условия

Активация на акаунт