💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 831
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 1 695
  • София
И още нещо ми направи впечатление.Когато Калин го измъкна от удобната резеденция и го вкара в новото племе реално като бушон.Една дума не каза този човек.Не промърмори да каже, защо Калине?И си казва, аз съм по-слаб от вас, номинирайте ме.
И на мен това ми направи впечетление. Бях убедена, че Алекс ще се цупи и муси, но той реагира много зряло. Въобще тези двамата са успели наистина да постигнат силно мъжко приятелство. Заради това Калин можа спокойно да поиска от него помощ в труден момент, а Алекс се отзова на 100 процента без да мрънка.
Подцених го и аз.
Добавям и Траян,като на него му е не знам кое местене.Много ме докосна Алекс,когато им каза да го номинират него спокойно. Sad

# 1 696
Предполагам, че има предвид сигурните финалисти Дино и Миро. Grinning
Но Миро и Дино са се сетили, че някой от мъжете е номиниран и няма причина да се мъчат да изгърмят Сапунджиева  ако знаят че могат да изгърмят някой силен като Калин или Траян.
Те няма как да знаят какво ще стане в другото племе.Но могат да изгърмят Чикагото, ако искат да се отърват от силен мъж.
Със сигурност знаят, че Траян е най-вероятния номиниран в синьото племе. Вероятно няма да искат да му пращат Чикагото, а ще му пратят Сапунджиева.
Освен това Дино обеща на Чикагото, че ако гласува за Миро за капитан, ще го опази от номинация и според мен ще си спази думата.

# 1 697
Алекс ако си спазваше принципите които гласно изявява трябваше да номинира Траян, а той директно стреля по Рада, която тъкмо бе спечелила срещу Ръждето в битката на сезона.
Обвинява жените, че стрелят по мъжете, а те са абсолютно същите.
Реално ако следваше това което прокламира трябваше да стреля по Траян, който бе главния виновник за това да не отидат на Резиденция. Забави се супер много на стената, а на хвърлянето беше нула. Другия виновник беше самия Алекс, на който още в началото Чикагото му дръпна с половин обиколка. Рада съще се забави спрямо Ръждето, но не чак толкова. Така, че от тия изявления неговите файда няма. Реално от двете битки сумарно Алекс бе най-слаб, но мъжете си номинираха Ради - и кое е по различното от женските коалиции?

# 1 698
Провалените сюжетни линии на продукцията този сезон.
1. Шопа - главен герой и потенциален финалист.
2. Епичен дуел между Калин и Шопа.
3. Директна елиминационна между Д-р Пекин и Ръждавичка във финалното племе или малко преди него на тежко трасе
4. Отпадането на Д-р Пекин преди финалното племе.
5. Отпадането на Ръждавичка преди финалите. Според мен от продукцията са я виждали в топ 3. Аз като ви казвам, че няма нищо сигурно на този свят... Всяка игра си е риск. За това дори и най-великите и обичани образи нямат повече от 3 елиминации на сезон. Някои и 2 нямат.
6. Равностойна и интересна втора фаза. Тук избраха да съсипят едно племе и цялата фаза 2 само за да стопират бъдещи Томовци. Махнаха и стопанството заради него.
В някаква степен за това носи вина Томи. Те можеха да го покрият, но не го сториха.

А това за което аз лично ги виня е, че с честите намеси зад камера провалиха играта на много участници, включително и на моята Ръждавичка. Но не само тя е прецакана, че игра с продукцията вместо срещу съперниците си.

Виня ги и за това че не използваха по-дълго време силата на Ф4.
Вместо да се чудеха как да ги разбият можеха да изградят сценарий около тях и да измислият достойно и силно каре техни съперници. И щеше да стане като в комиксите.

Често те не виждат там на терен потенциал, който после ние зрителите виждаме и се чудим защо този или това нещо е така оставено в нищото...

Аз си мисля, че капитанската тази седмица е била замислена между Ръждавичка и Пекин. Но Пекин ги изненада като отпадна, а Ръждавичка съвсем ги доизненада.

За Томи сигурни ли сте, че не е трябвало да отпадне от Лапунов и да приключи по този начин или всъщност едва ли са искали да не покажат начукването на канчетата за яденето...

Абсолютно съм сигурен, че нямаше как Томи да падне на тази битка.Такъв сеир продукцията няма да пропусне.Всичко беше подготвено, кадри от магазина, измислено как и кого да накажат.Едва ли това е станало между двете битки за няколко часа.

# 1 699
Гледахте ли промото в ИГ за днешният епизод!? Блатната жаба изора дъното в стил Пекин. Щели да саботират с Николета щот искат да отпадне или Калин или Траян. Тя милата била ходила на битки, а Калин!? Калин го пукнаха от номинации и битка, обаче неее...Нагла, по нагла, най-нагла - Блатната.

Направо незнам какво да напиша...Някой да го довърши...Отврат.

# 1 700
За късния монтаж - искате да кажете, че близките кадри от снощи на очите на Калин въобще не са случайни. От продукцията вече знаят за истерията покрай Калин и неговите очи. Еййй, искат максимално много да извлекат от това момче и накрая да го изхвърлят. Ако печелят от рейтинг, то рейтинг им го прави Калин. Заслужава много повече от 100хил

# 1 701
Гарганела, и аз мисля, че Дино ще си спази думата, но не от лоялност към Чикаго, а защото повече от всичко друго иска Десислава да си тръгне.

# 1 702
  • В Града на липите
Гледахте ли промото в ИГ за днешният епизод!? Блатната жаба изора дъното в стил Пекин. Щели да саботират с Николета щот искат да отпадне или Калин или Траян. Тя милата била ходила на битки, а Калин!? Калин го пукнаха от номинации и битка, обаче неее...Нагла, по нагла, най-нагла - Блатната.
Тя се ядоса, че я номинираха като най-слаба. Явно очакваше да е Николета.
Взе се много насериозно след отпадането на Пекин и Ръждавичка.

Според мен няма да паднат,  въпреки жените. Мъжете са твърде мотивирани този път и ще играят на макс x 2

# 1 703
  • София
Ако сините паднат - ясна работата - Калин, с малка вероятност, Алекс да се жертва за него, като ги накара Калин и Траян срещу него да стрелят. И някак да убеди и Николета примерно. При всички положения ще е двама мъже на елеминация, ако паднат те.

При жълта загуба - теоритично е ясно - Сапунджиева, но тъй като вярвам, че в "сезонът на силните жени" продукцията няма да иска да отпадне една от трите останали на крачка от трета фаза, имам съмнения.

Ако е тя номинирана - нямам идея как биха я подпомогнали, че да бие Траян? Освен, де да знам, да върнат за един път съюзниците и да и дадат зверско предимство.

Другият вариант (по-вероятен според мен) е Дино и Мирослав да прецакат Чикагото - така и така нищо не губят. Той е единак, настроил се е срещу Алекс и Калин, защото си мисли, че те са инициаторите да искат да го гонят, а не Симона. Та няма да играе с тях. Самите Миро и Дино си имат Николета и Радостина и бая армагани, така че какво рискуват? Реално това им е по-добрия ход - шанс да се отърват от силен съперник (оня сметкаджията много добре знае грошовете на жените и е сметнал, че най-вероятно  е номиниран мъж). Дино може и да се дразни зверски на Деси, но не мисля, че я счита за реална конкуренция, че да иска нея да гони баш на този етап, преди Чикагото - реален съперник.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 19:38 от gg__

# 1 704
Алекс ако си спазваше принципите които гласно изявява трябваше да номинира Траян, а той директно стреля по Рада, която тъкмо бе спечелила срещу Ръждето в битката на сезона.
Обвинява жените, че стрелят по мъжете, а те са абсолютно същите.
Реално ако следваше това което прокламира трябваше да стреля по Траян, който бе главния виновник за това да не отидат на Резиденция. Забави се супер много на стената, а на хвърлянето беше нула. Другия виновник беше самия Алекс, на който още в началото Чикагото му дръпна с половин обиколка. Рада съще се забави спрямо Ръждето, но не чак толкова. Така, че от тия изявления неговите файда няма. Реално от двете битки сумарно Алекс бе най-слаб, но мъжете си номинираха Ради - и кое е по различното от женските коалиции?
Принципът на Алекс и на Калин е да номинират спрямо представянето. Общото представяне - много игри, много постове. В тяхната класация на общото представяне Радостина е на дъното, а Траян втори. Това е - така го виждат.

# 1 705
Е не е така, когато си говориха тримата той ясно си каза, че ако те се представят по слабо няма как да гласуват за момичетата и ще гласуват за този който е бил най-зле. После на съвета го извъртя удобно на цялостно представяне, което е супер глупост и измъкване, това не е спортно състезание. То тогава трима, четирима никога не трябва да се номинират защото генерално са по силни от останалите.

# 1 706
Тик Так , а блатната колко време минаваше обръчите и как се разхождаше в морето лежерно, дори Павел го отбеляза.
Да не говорим как я изтеглиха на стената. То торба с картофи, изобщо увисна и едвам я изтеглиха, също време загубиха. Не направи дори усилие някакво с краката да помогне и се избута и е странно.
Последен беше Траян на стената и остана , защото е най-висок и да бута другите, а отгоре Калин ги теглеше (Рада най-трудно двама я изтеглиха, вижте си повторението). Логично после отдолу нямаше кой да го бута и да..трудно се изтласка, а сините постъпиха по-умно, защото последните двама се хванаха за крака и така верижно ги изтеглиха.
За мен Рада саботираше и тази битка , не видях никакво желание и хъс да играе за победа, нито дори емоция.
Траян не е виновен, той игра на последен пост, да беше Рада или другата нагла да стрелят. Николета е подводна змия за мен, така както уж разсеяна и нефелна , ама иначе много добре си гони интереса. На Рада и личи, ама онази е в сянка и мигане, уж все не разбрала. Хайде бе, нали стюардеса, работи с хора, обслужва, запомня поръчки, отговаря за тях. Такова как ще си намери самолета се чудя .
Гледах при Гала интервюто с Ръждата. Пуснаха кадри пак с трите в стаята, толкова наглост , това...не мога да приема да има такива хора просто, а тук събрани накуп.
Другия сезон съм се зарекла да не го гледам. Разбих си нервите, всяка вечер гледам нагли, себични, прости как се гаврят със способни, раздаващи се хора, отишли да играят, да се забавляват, да се пробват, да успеят...еми няма как да стане. Отвратително е. Най-лошото е, че все пак има такива дето поздравяват такова долно поведение, такива отношения и сладко го наричат "стратегия". Това е простотия, това е наглост, злоба, но не и стратегия.

# 1 707
  • София

4. Отпадането на Д-р Пекин преди финалното племе.
5. Отпадането на Ръждавичка преди финалите. Според мен от продукцията са я виждали в топ 3. Аз като ви казвам, че няма нищо сигурно на този свят... Всяка игра си е риск. За това дори и най-великите и обичани образи нямат повече от 3 елиминации на сезон. Някои и 2 нямат.
6. Равностойна и интересна втора фаза. Тук избраха да съсипят едно племе и цялата фаза 2 само за да стопират бъдещи Томовци. Махнаха и стопанството заради него.
В някаква степен за това носи вина Томи. Те можеха да го покрият, но не го сториха.

А това за което аз лично ги виня е, че с честите намеси зад камера провалиха играта на много участници, включително и на моята Ръждавичка. Но не само тя е прецакана, че игра с продукцията вместо срещу съперниците си.

Виня ги и за това че не използваха по-дълго време силата на Ф4.

С какво са прецакали Ръждавичка. Тя живя повече от месец на пансион, всяка битка беше свежа, нито е гладувала, нито е мизерствала, а когот това стана за 5 дни, орева орталъка.
Виж Пекин я прекараха яко, както и цялото зелено племе, което тъкмо стана доминантно след отпадането на Лапунов и хайде глупавия сценарий с Томи. Пекин от глад накрая не можеше един куп да вдигне, смятай жена която сигурно влезе 65 килограма, каза, че е излязла 49.
Отделно Пекин тоталмо надигра и Алекс и той беше аут, но продукцията не и хареса, че силни мъже взеха да падат като круши и реши да се намеси брутално с четворна номинация.
Тея митове, че синьото племе било сплотено са за наивници. Няколко съвета или изолзатора и щяхме да видим истинскот им лице.
Ръждето предаде Гордиенко.
Ръждето под масата разкара и Лапунов
Алекс тероризираше Наталия, която в един момент изобще не си говореше с никой.
После цялото племе се обърна срещу Гордиенко.
Вкупом и Алекс и Ръждето се обърнаха сречу Чикагото, а при влизането на Дино и Траян, Ръждето директно му наточи ножа.
Ръждето забрави синьоте племе с влизането на Ради и Николета.

Толкова за сплотеното синьо племе. Simple Smile Просто липсата на съвети и липсата на повече от две жени за дълго време ги спасиха.

Прецакаха ги всичките, защото ги караха да играят техните Игри и в крайна сметка до какво ги доведоха?
До нищо. Гледа се крайният резултат. Ако не бяха редакторите едва ли Ръждавичка щеше да се натиска да е капитан точно сега. Но както и да е, остави това.

За друго.
Резиденцията е една от причините да отпадне Ръждавичка. Качи килограми, виж я как изглеждаше на старта на сезона. Отделно те там се тъпчат с вредна храна и стават всичките по-мудни, по-инертни, защото тази храна ти убива въздуха, заради пълния с боклуци храна. По-бързо се уморяваш, защото организма иска време да смели всичко. Отделно, че когато ходиш по острието на бръснача и имаш няколко подобни битки си много по-изострен и готов на всичко.

# 1 708
Ейй и последната битка ще опорочат със саботажи. Потрес просто.

Рада сърдита за номинацията. Била ходила на 2 битки и била спечелила..от къв зор мъжете ще я номинират...? А ти от къв зор не спря да номинираш и пращаш Калин при това незаслужено...!?
Значи за Калин може, а за "силната" жена - не. Спади те само това, че Симона се замота, иначе те водеше.

Уффг беснея!

#СезонанаКалин#!

# 1 709

Ако е тя номинирана - нямам идея как биха я подпомогнали, че да бие Траян? Освен, де да знам, да върнат за един път съюзниците и да и дадат зверско предимство.

Все едно не знаеш как става подпомагането.Една жилетка 50 кг, за която на нас казват че е 15 кг. Много елементи за минаване на ръце и Траян е аут.

Общи условия

Активация на акаунт