💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 711
  • 3 336
  •   2
Отговори
# 1 635
Чикагото ми изглежда много добър човек, дори при Пекин не искаше да влиза в коалиции и беше много наранен от грозното отношение на Симона. За мен има малко странен вид с корекции, зъби и т.н., но важното е, че той се харесва.
Пожелавам му успех и дано, дано не е поредният силен играч, сготвен от продукцията, за да разчисти пътя на фикуса!

#сезонанаКалин#!

Така се харесва,така е решил да изглежда. Това не означава л,че някои хора имат правото да го обиждат на външен вид и др. За диалекта-това е тема толкова дъвкана . Хора те участват в състезателно риалити предаване където са важни други качества. Не кандидатстват за позицията на журналисти,професори или водещи та толкова да се вдълбявате за диалекти и кой как говорел.

# 1 636
  • Дубай
Дино с кое е злобен към Сапунджиева.. Казва си нещата, както ги мисли, което не го прави злобен!?Два различни неща са!

# 1 637
Ради и Ники ако са умни ще саботират за да могат да гръмнат или Траян или Калин предфинално. Би било яко ако стане така. Хората дето мислят, че кечът е истински ще се побъркат ПС: Защо не направите отделна тема само за снимки с Калин.
Ти пък. Сега ли почваш сезона? Радка и Николета да са показвали  някога признаци на наличие на повече от една мозъчна клетка?

# 1 638
Дино с кое е злобен към Сапунджиева.. Казва си нещата, както ги мисли, което не го прави злобен!?Два различни неща са!
казва ги към Сапунджиева защото я мисли за слаба. Към Миро не ги казва, защото е преброил колко кесии с грошове има и не мисли, че може да го бие в битка. Аз не го съдя за това второто. В крайна сметка почти няма хора които наистина винаги казват каквото мислят и ако са такива интеракциите с тях са много трудни, но мобингът към Сапунджиева от него, Траян и произволни включвания на Ръждавичка не е окей.

# 1 639
  • Някъде там...
Прощавайте, ама аз Миро си го храня и отпреди да се разсмърди сериозно оня спойлер. Има хора, които чисто интуитивно ме отблъскват веднага. Е, той е един от тях. И като гледам какво съм писала още в онзи ранен етап на сезона, ма то направо ще взема да гледам на кристално кълбо, длан и каквото още се сетите. Laughing

Ей на, специално си изрових първите писания от началото и средата на октомври:
"В Мирослав има нещо, което не ми допада и усещам как все повече ме дразни. Надменен, кисел, все той най-добре знае, ехиден. Вижда ми се прикрит и неискрен, без емоции."
"Просто има хора, които са ти антипатични без да е задължително нещо да са ти направили. На интуитивно ниво, като енергия. Само като му видя леко надменната физиономия и чуя равното и лишено от емоции говорене и съм готова да сменя канала. "

# 1 640
Ако нямаше спойлери за Миро, май никой нямаше да го отрази че съшествува Smile
Щеше да лъсне чак след като номинираха Ивайло и Кристиан със смешното си мънкане колко е изморен, и как мъжете не ставали в тяхното племе ( Явно към жените се причислява )
Предаването от чест и слава се превърна в саботаж и кой да смачкаме по-напред.
Абсолютна пародия.
Продукцията се опитва да смачка Калин ама накрая ще има масов бойкот и никой няма да ги гледа SmileySmileySmileySmiley

# 1 641
  • Някъде там...
Аз отсега казвам, че няма да гледам финала. Или поне не на живо. И в 5 сезон не го гледах, заради Момчил.

# 1 642
  • София
Ради и Ники ако са умни ще саботират за да могат да гръмнат или Траян или Калин предфинално. Би било яко ако стане така.
Те поначало са толкова "силни" че да саботират и да не го правят много трудно да се усети разликата Joy
Инак точно в тази ситуация при жълтите саботажът е задължителен, но както вече писа президента: нужен е и поне малко акъл Joy

Само че довечера "саботажа" да не вземе да дойде от съвсем друго място Thinking

# 1 643
  • Някъде там...
Като си спомня втората номинационна битка, на която Калин и Ивайло си оставиха душата, а Николета и Радостина ги провалиха, то от нарочен саботаж няма нужда, те толкова си могат двете.
Надявам се тримата мъже да покрият ключовите постове довечера и да не им оставят довечера много възможности да се вихрят.

Дидо, на твоите постове винаги гледам с едно наум. Нещо ни подсказваш ли?

# 1 644
Те поначало са толкова "силни" че да саботират и да не го правят много трудно да се усети разликата Joy
Инак точно в тази ситуация при жълтите саботажът е задължителен, но както вече писа президента: нужен е и поне малко акъл Joy

ами реално само те и Алекс има смисъл да саботират. За Алекс дори не бих се учудил  ако го направи, така значително повишава шансовете да е топ 3. Аз поне не виждам Ники и Ради като салби. Може би Алекс е най-слабото звено при жълтите. И не е нужно да се сетят самички; може редактор да ги попита хрумвало ли им е да го направят Wink Друг е въпросът на битката колко може да се саботира. Примерно на вчерашната не можеше.  В предните сезони май имаше подобна с корабче и изгубиха някакъв елемент във водата и се гмуркаха да го извадят 1 час?

# 1 645
  • В Града на липите
Предполагам, че има предвид сигурните финалисти Дино и Миро. Grinning

# 1 646
Предполагам, че има предвид сигурните финалисти Дино и Миро. Grinning
Но Миро и Дино са се сетили, че някой от мъжете е номиниран и няма причина да се мъчат да изгърмят Сапунджиева  ако знаят че могат да изгърмят някой силен като Калин или Траян.

# 1 647
  • В Града на липите
По-скоро ще си пазят силите за финала, който е след няколко дни, и няма да се напъват и да рискуват да се сдобият с някоя травма.

# 1 648
  • Някъде там...
На никого не му се харчат грошове на крачка от финала. А ако момичетата саботират, ще трябва да харчат, за да номинират мъж. Е, ще изхарчат гроошовете и на мъжете, от друга страна.
А Дино и Миро няма смисъл да саботират, освен ако не искат да гърмят по Чикагото?

# 1 649
  • София
И никой не забеляза, че написах "саботаж" с кавички Joy
Мисля че е всеизвестен факт, че по нашите географски ширини, не само участниците в дадена битка могат да влияят на нейният изход Joy

Общи условия

Активация на акаунт