💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 184 111
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 2 085
Да де , и аз така чух Wink Ленорката д му подари и на Павката математика за 3 ти клас , не само на ония блондита

# 2 086
Само да си кажа... Калин и Момчи ми е перфектният тандем! 😍😍💙💙💙
Сложи и Гого и тримата в синьо и гледай кво става срещу 15 човека да ги пуснеш те ще мачкат

# 2 087
Битката си беше страхотна! И много равностойна!
И точно тази битка изключително ясно показа разликата в КЛАСИТЕ между Миро и Калин, във всеки един аспект! Не че Миро е по-слаб, в никакъв случай. Двамата са напълно равностойни. Миро може и да е по-добър, все пак е гледал сезоните, познава до болка игрите, сигурна съм, че е тренирал отделните елементи и пъзелите, познава и стратегиите. Абе всичко знае, все тая. Обаче класата, с която играе Калин е нещо, което Миро никога няма да достигне. И той това го е видял още там, то си личи. Те всички са го видели. Как минават обрачите, гредата, как навигират кораба, как наставляват племето:

Калин: “ Всички напред, Алекс бий контра”
Миро: “Ари уе, спрете бе, някой друг да бута”

Всеки път, когато Калин мине обрачите създава ефекта WOW! (и даже дават реакциите на играчите). А когато Миро ги минава (също много добре), се впечатлява само Павката.

Просто има хора, които са добри, други много добри, трети най-добри, и онези четвъртите, които са WOW🔥!
Калин създава ефекта WOW🔥 и пак казвам, не само на арената, а във всеки един аспект на играта.

Миро, колкото и да се напъва, за мен може да  стигне само до категория три, най-добър, но никога WOW🔥! Никога нивото на Калин. И той го знае и се пръска от яд, че даже на моменти и злоба. Личи си, че той не харесва Калин!

Някой да изкара гифче на Миро как протрива самонадеяно ръчички, докато чака да му подадат пояса, за да “бие” Калин! 😁

А реакцията му когато загуби?  Ами тя казва всичко. Този човек не може да се прикрива, когато е на арената, може би заради адреналина. Изобщо не му дремеше за племето, обаче да бие Калин наистина му е някаква фикс идея. Направо ненормално!

Калин е играч (и човек) от най-висока КЛАСА! Успех Калинка, ако ни четеш! 🙂🐞💙🔥🔥🔥

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 23:49 от Ameli_xxx

# 2 088
  • София
Само да си кажа... Калин и Момчи ми е перфектният тандем! 😍😍💙💙💙

Лайковете ми свършиха отдавна, но силно подкрепям. Все пак ми се иска двамата ми любимци да сложат хикса на игрите и да не позволяват повече гаври със себе си. Евала на Момчи, че им е отказал да участва в турнирите. Договори, моговори, да не са робовладелци!

# 2 089
От стратегия, на Мирката работата стана трагедия.
Много злоба в тоя човек.

# 2 090
Това подкрепяне и желание от страна на всички към Мирослав ми напомня на миналия сезон. Всеки ей така искаше да играе заедно с Мартин и Добрин, а те се правеха на шефчета и правеха каквото си поискат. Същото става с Миро вмомента. Личи си, че всичко е сценарий.

# 2 091
Някой знае ли какво са тренирали Мирослав и Алекс, личи си, че не идват само от фитнеса. Мирослав като е от Търново може би футбол?

# 2 092
  • софия
От Ф4 💙 останаха само двама.
Ръждавичкееееееее 😢
Много ми липсва. Просто нямам вече тази емоция. Само заради вас и традицията си коментирам, защото темите си имат един особен и специфичен чар, уф.
и на мен ми липсва феноменчето Ръждавичка. Blue Heart
Щеше да има красива игра в синьо в осмицата -Алекс, Ръждето и Калин Blue Heart
Безкрайно съжалявам че няма да видим това. Cry

И все пак 50% от Ф4 са все още тук - не е малко Grinning

# 2 093
Феноменалният Taрзан от Люлин. Ауииииии!

# 2 094
Феноменалният Taрзан от Люлин. Ауииииии!

Рада ходи, като робокоп на заден фон 🤖 Joy

# 2 095
Скрит текст:
Не, не.
Пак го върнах промото.
Двойна елиминация явно да изхвърчат и двамата. Явно не се справят с финалния елемент. И не им се седи до утре и са се ядосали.
Ако трябва и 12 часа ще стоят това им е работата.

Според мен е абсурдно Сапунджиева да не е номинирана. Няма как. Вижте в промото, дадоха в началото един женски крак да стъпва на греда май. Това си е женско краче.

А защо няма жилетка?
Може би защото е последната/финална класическа елиминационна битка преди финалите.

Те и миналите години я тачеха много тази битка.
Примерно в годините в които имахме редовно предимства, точно за тези последна битка нямаше:
1) Битка на съюзниците
2) Предимства
На мъжки крак приличаше

Кефиш ме максимално.
Искрено ти пожелавам Сапунджиева да я видим на финалите, поне тя да те зарадва, че като гледам колко е зле Ливърпул... Simple Smile
Дано

# 2 096
  • София
от фейсбук, страхотно момче!
    А Миро много го беше яд, че загуби от него, имаше физиономия на помирисал ла#но
    СЕЗОНЪТ НА КАЛИН!

# 2 097
  • София

Иначе аз не го виждам Радостина да играе с Алекс. Абсурд.
Много ясно.Аз ги виждам само един срещу друг на арената,нали си го пазят за леснопреодолим принцесите Grinning

# 2 098
Някой знае ли какво са тренирали Мирослав и Алекс, личи си, че не идват само от фитнеса. Мирослав като е от Търново може би футбол?
Миро е катерач. За Алекс не знам но има нещо кросфитърско в движенията му.

# 2 099
  • Берлин
Мм я нарича жаборг /жаба+киборг/.
Аз харесвам Калин и мъничко Алекс. Останалите са ми по противност така
1. Мима и жабата
2. Дино
3. Траян
4. Николета/Чикаго
Сапунджиева ми е негодна за нито една класация

С пропуснати сезони съм /не гледам дълго време след безумни победители. Не помня как ставаше сега - всеки ден битка + съвет? А номинационната игра в същия ден ли гледаме? И 3ма на финала?

Общи условия

Активация на акаунт