💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 184 098
  • 3 336
  •   2
Отговори
# 2 100
Съжалявам я Сапунджиева...
Много я смачкаха психически в това племе. А беше една от силните жени...

# 2 101
  • София
Мм я нарича жаборг /жаба+киборг/.
Аз харесвам Калин и мъничко Алекс. Останалите са ми по противност така
1. Мима и жабата
2. Дино
3. Траян
4. Николета/Чикаго
Сапунджиева ми е негодна за нито една класация

С пропуснати сезони съм /не гледам дълго време след безумни победители. Не помня как ставаше сега - всеки ден битка + съвет? А номинационната игра в същия ден ли гледаме? И 3ма на финала?

Помня те от темите за 4 сезон. Май беше Фифо фенка.
За сезон 5 нямам спомен, извинявай. Иначе те знам и от други теми.

Така:
Тази събота ще е ден 1-ви от финалното племе. Ще видим събирането, резиденцията, стратегии и игра за имунитет. Първият печели имунитет. Последният е автоматично номиниран за елиминационна битка.
Понеделник: племенен съвет + елиминация + битка за имунитет
Вторник: същото (не е ясно кога ще вмъкват племенния съвет, според програмата)
Сряда: същото
Четвъртък: предполагам последната елиминационна битка ще видим тогава, т.е. кой ще попълни топ 5 за полуфиналите, след това ще има съвет на полуфиналистите и ще видим близките им.
Петък: Полуфинал ; после разговори между тримата финалисти, може би нещо като обзор на сезона и елиминираните играчи ; големия финал

# 2 102
Страхотен Калин днес. На лодката ги навигираше перфектно, явно има опит с рафтинга. Просто това момче е страхотно. Колкото и да се опитват някои да го омаловажат, на бялото черно не можеш да кажеш.Такъв самороден талант май не е имало в това предаване. Абсолютно диваче в най-добрия смисъл на думата. Калин просто блести и грее. Мима, колкото и да има качества на арената, като в никкъв случай не е нещо особено, има излъчването на кисел, злобен човек. И то при положение, че продукцията се опитва да му изгради положителен образ...
Траян ми е другия любимец. Дано стигне по-напред. Много добре, че се откъсна от слеския бек Дино.
Сапунджиева ми е симпатична по незнайни за мен причини. На първо място това е най-хубавата жена в предаването тази година (поне според мен, Александра също беше готина, ама тези джуки бяха прекалени), особено днес като я дадоха със спусната коса. Фигурата й също е прекрасна, дългокрака, жилава (за пример Николетка с дебелите къси крачета и бухтичката Симона). Изглежда ми мила и грижовна. Не знам дали е такава в действителност, но има някаква мекота и женственост в нея, която нямаше нито в Пекин, нито в Ръждата например. Изкараха я, че е ехо на другите-ами не може всички да са алфи.Аз това не го отчитам за минус. Дино защо с таква злоба я напада, не знам...
Руждата и лаптопа...ами дъно.. нищо не може да я оправдае. Това си е злобна и гадна душевност. Извинявам се , че ще съм мало по-груба, ама ми изглежда на жена, на която й липсват някои нормални усещания и преживявания в интимен план. И не е любимка на децата. Всички малчовци около мен са фенове на "онова готиното момче", т.е. Калин.
P.S. Да не съм чула лоша дума за Ливърпул Grin

# 2 103

Ах, този поглед. Страхотен Калин днес, направи стратегия и се представи блестящо!

# 2 104
  • София
Реално започва най-скучната седмица от гледна точка на битки - общите обичайно са статични, изключвам колелото, но заради едно стайно растение, няма да се изненадам да не я дадат нея, при все как пада от гредата днес.

Иначе поне елиминационните са хубави битки, дори и да са двама харесвани един срещу друг, само че заради дестинацията и пословично скръндзавата продукция - и те не са това, което могат да бъдат. Финална седмица в ИВ без никакво плуване е пълен абсурд според мен! Наблягам на плуване - не ходене по дъното.

# 2 105
  • Берлин
Дяволо, благодаря за разяснението. Не съм гледала Фифо. Юлиян, Момчил и сега Калин/даже този сезон в средата почнах/.
А директно номинираният в битка може ли да си развява такъмите, там грошове, брадви, саби и подобни?

# 2 106
На мен ми е много криво, че остава само още 1 седмица от предаването, усещам как ще имам абстиненция по Калин😭 не може ли другата година пак да участва??? Всяка година, ако може? Прити плииис🙏🥹

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 00:49 от ts_mira

# 2 107
  • София
Дяволо, благодаря за разяснението. Не съм гледала Фифо. Юлиян, Момчил и сега Калин/даже този сезон в средата почнах/.
А директно номинираният в битка може ли да си развява такъмите, там грошове, брадви, саби и подобни?

За да се спаси - поне досега НЕ. Но, гласува и за да си избере/спаси човек - да.

# 2 108
Сега гледам....какво е това броене при гребането - раз, раз.   тия хора от Марс ли падат Joy

# 2 109
Ама Миро като голям капитан се заяви. По- близо до финала и рязко се събуди. Ама пак грошове- финали-аз, аз, аз ще мина, аз ще вкарам веднага....Sleepingпък и съвети за психиката раздава, кво става тука?!....И в синьо хич не му отива, трябваше там с Дино само в зелено да стоят....Нашето рошаво божество в началото в жълто хич не го възприемах, ама сега ми е златен! Сетих се ,че и другият ми абсолютен любимец - Момчи, и него в синьо и жълто го бяха издокарали...Хайде, 🐞 - баби, мами, лели, каки- с теб сме - на финала и след него!!! Heart

# 2 110
Аз очаквам утре монтажистите да сготвят Калин и да изкарат негови думи от контекста. Даваха Рада коментираше нещо на синхрон и после кадър на Алекс, а всъщност за мен е коментирала Калин. Трябва да му развалят образа, заради думите му "Мен не ме интересуват грошове и анулети! Не ме интересува награта и парите! Интересуваме играта".
Ще го докарат от към монтаж това нещо, че е точно обратното. Продукцията обича да си отмъщава.

#СезонанаКалин#!

И аз очаквам същото. Тая смешна гротеска на Ралица с разсейването на Калин вчера /кой знае зад кадър колко е било/ доведе до загубата му. И въпреки, че остана последен от жълтите, тя го пита"Калине, да не се вгледа в богатството на Радостина ".  WTF??? Това е началото на гнусна инсинуация от продукцията, няма как да е случайно.

#СезонанаКалин#!

# 2 111
Калин, като най-изявения участник не само в очите на публиката, но и вътре в играта, ще е прицел номер 1 в топ 8. До полуфинала и финалата той буквално трябва да направи чудеса, за да не е на елиминация всеки ден. Мирослав му точи ножа още от преди той да стане жълт, Чикагото (който повярва, че Калин е срещу него, което не сме видяли въобще), Дино (който и той гледа да се пригоди към по-силния социално в момента) и двете блатни жени (които много много не вярвам да играят с него, въпреки предложението на Алекс). Единственият реално, който не би гласувал срещу него е Алекс. За Траян е много под въпрос, защото обедини ли се с Дино и види ли, че Дино иска да е против Калин, е много вероятно и той да се обърне. Като изключителна конкуренция го виждат. Надявам се да вземе поне една от статичните битки и да спечели имунитет, защото иначе ще стане като парцал за другите - той да чисти, докато те се кефят. И дано успее да използва грошовете разумно.

# 2 112
Калин ще го съсипят от номинации. Той няма и толкова грошове. Само срещу Рада и Николета няма да го изправят, за да не им вземе имането. Както и срещу Миро. Тогава откъде да има грошове и да ги използва. Другите също са бедни, всичо е при онези тримата предимно.
Много ми се иска другата година братът на Калин да се запише и да го вкарат в игрите.
Самият Калин не искам да им пълни публиката на тази продукция и джобовете, ама.. Лапунов също заяви , че ще участва при покана, защото нямало да има съюзи, тънки сметки, номинации  и всеки ще си показва способностите - идеалисти млади.

# 2 113
Здравейте!
Аз пък споделям непопулярно мнение - Ради направи не лоша игра, но продукцията си я вкара в ролята на лош герой и ни накара да я намразим. Тя май си беше близка с Ръждавичка отвънка и са се подготвяли заедно.
Когато отпадна Кристиан, тя според мен умишлено симулира и поиска наказание, но продукцията като го видя него, че зор ще завърши я накараха да доиграе.
Другото за нея - ако не прави тъпи грешки държи едно и също темпо през цялото време, а това е трудно.
Калински милия след 3 седмици глад влиза в последна седмица, да ще хапне ама за 4 дни колко са възстанови.

# 2 114
Само минавам да кажа, че към днешна дата останаха само Калин и Алекс, които да уважавам. Много държа на конкретната дума "уважавам"!!! Само заради тях гледам всъщност.. а вече не ми се гледа, неприятно ми е, превъртам. Не ми се слушат схеми и тъпотии, не ми се гледат слабаци със самочувствие на терена.

Тотално зачерквам Траян и Дино, които бяха мачкани от Миро в коалиция с Пекин и Сапуна. Обаче сега големи авери станаха с Мирцата, особено Дино, голямо мазнене... просто отвратително!!! А Чикаго... най-силния мъж, който може да бие всеки, си потъпква достойнството да се мазни на Миро, пак на Миро... като кученце ляга по гръб и дава корема, да го почешат стопаните... силно разочарована съм.

САМО КАЛИН И АЛЕКС!!! ИНСТИНСКИТЕ ФЕНОМЕНИ ДО КРАЙ!!! Blue Heart

+100

Общи условия

Активация на акаунт