💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 325
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 2 655
За да играе Чикагото с Алекс и Калин, единият от двамата трябва да се опита да говори с него и да го убеди да мине на тяхна страна. Това ме съмнява, защото Алекс смята Чикагото за „слаб“ играч (казвал го е на синхрон). Освен това в плановете, които той чертаеше на изолатора, Чикагото изобщо не фигурираше. Затова, ако в този случай Чикагото заиграе с Мирко, няма на кого да се сърдят — те сами с бездействието си го подтикнаха да премине на негова страна. Изобщо Чикагото реално никой не го иска; ако имат избор при гласуване, той ще е един от хората, които биха били премахнати.
Точен коментар. Иска ни се Старите Феномени да си се обединят, но ако някой не предприеме първата крачка към разговор няма как да стане. Калинчо абсуд да е инициатора за разговор. Той си е тихичък, кротичък, не е много голям схемаджия като цяло. Просто при Жълтите нямаше друг избор и трябваше да мисли варианти, за да спрат да го атакуват него. А каква беше гаранцията на Чикагото, ако беше в твърда коалиция с Траян и Дино при Лечителите? То реално и не се наложи много да я използват тази коалиция. Имаше един съвет, когато номинираха Дино и той си избра Дечо. И тогава реално тримата бяха в безизходица, защото бяха малцинство. За баничката си бяха баш трио коалиция. 😁 Освен това Чикагото си милееше за Феномените до последно и номинираше точно като тях-на база представяне. При Феномените нямаше ярко изявени твърди коалиции както при Лечители и Завоеватели и Чикагото не беше свикнал с тази игра. Даже се опита до ги разкара като дойде при Лечителите, ама ни се получи. Нормално е да е разочарован и да си мисли, че Феномените са го предали, след такъв лаптоп на Ръждавичка и последните думи на Алекс към него и отделно отцепването им на групичка без него. А за Калин предполагам, че знае, че са били комбина и си го причислява към тях-предателите. 😄
Не можем да обвиняваме Чикагото, когато ни е удобно. Така все ще ни е крив. Като не е в коалиция защо не е? Като е в коалиция защо точно в тази? Ами писнало му вече явно и на него от смехи, но няма избор. Вече един път по желание се жертва на елиминация и му излезе през носа. Сега до финала нама смисъл да рискува излишно. Няма кой да бие Мунчо по пасивност в играта и битките като цяло от началото до края на играта. 😁

# 2 656
От подкаста на Деси.
Не мисля, че мънка. Говори ясно, стегнато, спокойно. Никой не е обидила и се стараеше да е коректна.
Завършила е приложна математика и статистика.
В момента няма мъж до себе си.
Бойният нрав който сподели, че има във визитката си е неин. Не го е наследила от родителите си. Може би от баща си малко, но си е неин. Била е голяма побойничка като малка, детски закачки с момчетата, но вече доста е израстнал.
Обича да си хапва, но не И личи. От малка възраст обича да готви, да се храни с качествена храна и затова обича да готви, за да знае с какво се храни. Обича да плейтва, но след това се храни много бързо.  Има бърз метаболизъм и благодари на родителите си за тези гени Simple Smile
 От около 10-12 години се интересува от здравословното хранене. Две години е била вегитаририанка. Била станала доста крайна. На 1.70 е стигнала до 45 кг.
След игрите още има контузия на рамото, не може да си прави нейните тренировки  и чака да се възстанови/ предполагам от падането на гредата във водата/
Не се е подготвяла никъде преди ИВ. Не е минавала трасета. Правила е само нейните тренировки. Още в началото, когато трябвало да я избират от отборите се е видяло, че има готови коалиции от преди игрите.
Има още но мисля, че който иска повече, ще гледа подкаста.
Успех, Деси!

# 2 657
не е точно така, преди дни говореше че не му трябват коалиции, че е толкова силен, че ще ги чисти един след друг, а днес се моли на Мира, като малко дете на майка си.
Имах дежа вю с един друг голям и силен участник - Генчо от сезон 4. Няма да забравя как дон Алекса беше седнал на една маса със секретарката си Виктория до него, а грамадният Генчо, отиде при тях да се опитва да ги омилостивява. Алекс и Виктория после дълго се смяха на тази сценка.

# 2 658
Радостина ще е първата отпаднала според мен, но Николета има шанс да да изхвърли някой мъж и да остане оюе малко.

За финална тройка, ако трябва да избирам само на база игри Калин, но ако гледам и други качества избирам Дино и Алекс.

# 2 659
Не гледах снощи, само мъката накрая на битката. Не съм ви и чела даже... нещо ми спихна ентусиазма, изморих се да гледам несправедливости и схеми. Както и да е.. довечера съм на линия. Знам си, че ще стрелят по Калин, но си и знам, че той е машина и ще ги отвее всичките. Мисля да не се ядосвам, а да се наслаждавам на последната ни седмица с Калинката.

Анкетата казва всичко...

# 2 660
М, да, само Калин за сега не е тръгнал да се присламчва и моли, и мисля че така ще е до края. Това в отговор на един потребител дето обясняваше, че 100хил лева оправдавали всичко 🙄 Не съм леля Мара или кака Гинка, но явно не само за мен е важно да си запазиш достойнството независимо от всичко. В случай ,че имаш какво да пазиш естествено, ако нямаш, нормално ,какво ти пука.
  Най са ми смешни Радостина и Николета, какво нещо е глупака като се види с пари как вирва нос и си вярва, че е хванал Господ за шлифера 😂

# 2 661
Дойде седмицата на чашките, чинийките...Абе въобще статичните игри за имунитет. Ясно е вече от промото кой печели имунитет. Обаче искам да им видя масите на играчите. Знаете, че обичат да ги настроиват според интересети си.

Абсолютно съм съгласна, че мирослав е богопомазан в предаването и подкрепян от продукцията. Ковид го потвърди, като хареса такова твърдение в спойлерната тема. Всички знаят кой е Ковид.

Деси е още един от играчите, която не е ходила при треньор. Браво. Мен тези неща ме впечатляват.
В интервюто говори и за добрия пример, който трябва да дават на децата, защото са много гледани...и е била потресена от това, което е видяла по телевизията от някой играчи. Още не съм изгледала целото интервю.

Траян сега, като не е при Дино и Миро си върна фабричните настройки на чест и справвсливост. Димо и Мирослав му влият зле на личната преценка и го Тровят. Калин и Алека са му като антидот.
Снощи Траян ми хареса. И той е много добър и честен човек. Оправи си образа като се махна от сините в този състав.

# 2 662
  • София
Да си кажа и аз, малко в телеграфен стил, че да не става чаршаф.
За елиминационната - защо Траян беше без жилетка над басейна? Ще се удави в 1 м вода? Алекс минаваше с нея на двойно по-дългата въжена! стълба.
Защо разрешиха на Деси като падне от змейката, да започне от последния варел? Онова дете Моника (май така се казваше) си счупи коляното, защото все от начало я връщаха.
Като тръгнаха по първата отсечка на варела, Деси щеше да си извади очите на ония железа, за които се закача въжето с топката. Направи изтръпнах. Нали гледаме шоу, а не спортно състезание? Недопустимо е да има счупени ръце, крака и т. н. Обаче с каква скорост го търкаляше варела! Като ги няма кварталните клюкарки да й дуднат, показа какво може. Евала!
Траян тотално заби накрая, но е разбираемо. Това му е най-решаващата игра до момента и стресът е на макс. Трябваше да си нареди пасващите части първо на пясъка и да започне от буквите. Иначе става точно това, което видяхме. Сбъркан първи ред и си в джаза.

# 2 663
  • гр.София
Беше ми крайно неловко да гледам и слушам Чикагото.По го разбирах когато не искаше да влиза в коалиции. Сега го изкараха жалък и смешен. Сам се подложи на двамата шмекери.
Дино също ми замина на крайния минус. Още откак захапа Сапунджиева, после се мазнеше на Симона, сега на Миро.  Дано не успее да дръпне Траян отново към тях.

# 2 664
Без да се подигравам на никого, 100 000 лева може да са голямата цел на необразован, без професия, не особено успешен човек към 40-те./Сега ще дойде Барса да ми обЯсни, че Човекът пари си имал, каквото и да значи/  Не всички могат да са успешни, но продукцията някак ни принизява към първичните разбирания за успех на Дино и съдружникът му. Всеки се излага според възможностите си.

# 2 665
Съфорумец беше писал, че са публикувани снимките от презентацията на Калин на Банско филм фест. Не ги намирам?

# 2 666
Това май е намек,че ще участват в Черешката. Ама, защо Тянко и Пекин Sob

# 2 667
Съфорумец беше писал, че са публикувани снимките от презентацията на Калин на Банско филм фест. Не ги намирам?
Тук: https://www.facebook.com/banskofilmfest

# 2 668
Не, снимката е от посещение на едно училище, а не от Черешката.

# 2 669
Без да се заяждам, но за какво Мирослав е влязъл в игрите? Било мечта, добре. Мечта да покаже какво? Разбрах, че не е за парите, имал си, това е хубаво. Да се покаже в игрите - в някой дори не игра. Да си покаже възможностите на арената - защо ги кри 2 месеца и половина. Схемите ли искаше да покаже? Да ни научи как се печели по лесния начин? Не знам, само питам. Или не му се връзват обувките на човек, който през тези месеци е имал нужда от помощ.

Общи условия

Активация на акаунт