💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 317
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 2 670
Така в новото промо за днешния епизод пак се издадоха  доста , дадоха кадър където Чикагото се излежава на един куп покрай него са Траян , Дино , Мирослав и Калин , което ме навежда на мисълта , че последните трима останали да редят са Радка , Ники и Алекс и тогава Павел дава внезапна смърт може би да стигнат само от единия до другия край на въжето .

# 2 671
С голям интерес чакам, след като мине финала и започнат да го/победителя/ канят по студиа, каква версия на заслужил победител ще му измислят. И дали заучената скромност ще избухне в “къде съм аз, къде сте виЙ”, защото вече взе да събужда, както каза Ръждавичка.

# 2 672
Болната фантазия не е на д-р Пекин, а се дължи на обработката на Михаела за Женската завера. Тя унищожи с нейните глупости иначе хубавия сезон. Пекин, Николета и Радостина са нейни възпитанички. Даскалицата добре се се е справила.

Съвет към бъдещите участници: Не ходете при Михаела на тренировки за Игрите и без това се видв, че не става. Не слушайте глупавата и завера за "Женска коалииция на всяка цена за финал!"

# 2 673
Как да не простирам, че при играчи и хора като Лапунов и Ивайло, аз трябва да гледам този лигав и злобен пигмей Дино в компанията на мрънкащия и с празен поглед Миро?

Дино нехго харесвам още от началото, но последните седмици е абсолютно непоносим с грозните си подмятания и коментари. Много му порасна работата и на него като отиде на резиденцията. Жалък е.

Миро не заслужава коментар, толкова безличен човек.

# 2 674
  • Буркина Фасо
не простирай, че вали Simple Smile

# 2 675
  • Sofia
Мисля, че седемте сезона  доказаха по абсолютно безспорен начин, че изцяло женска завера е обречена на тотален провал! Паметливите помнят какво се случи с племето на Амазонките, същото кръвопреливане гледахме и сега при "великата" Пекинска (жабешка) завера. Мирцата я причислявам към жените, добре му се получава и някак много естествено (отвътре) му идва на човека. Разбирам желанието за домининация на жените, но този краен феминизъм, точно в този формат ми идва в повече! Толкова ли е трудно да се проумее, че физиологията ни е различна?!

# 2 676
Аман от изравняващите им ризници. Да бяха му сложили да минава торнадо, за да е по- трудно пак щеше да е по- добре. Дано наистина си преосмислят концепцията за догодина. Иначе Сапунджиева се справяше доста добре на битката. Но от продукцията много ме дразнят с тези вмешателства по време на игра, спираме, променяме правилата, който сложи още само един елемент той печели, вчера пък с тези кубове- безумно. За къде бързат, някаква спешна работа освен да си снимат игрите ли имат? Вече съм го казвала, ама наистина като искаш да се приключи в определен времеви диапазон, просто го задай предварително и толкова. Така или иначе е ясно, че ние зрителите не гледаме 5 часа битка, после на монтажа режат, както искат. Или да бяха изрязали тази груба намеса. И накрая- няма да дам грошове, да не го е молил Траян за наказание или помощ. Да се стягат малко, че ако така мислят да я карат последната седмица ще ги отрежа и аз. Сакън, да нямат и 5  стотинки в джоба от неудобната коалиция.
Сапунджиева беше една от жените с най- силна заявка по визитка, но наистина средно ниво на представяне. Видях само откъс от подкаста й, където обясняваше как не й харесва стила, в който няколко играчи се настройват срещу един, но наистина нейния стил не беше много по- различен, тя също беше в коалиции, в които бяха настроени срещу определени играчи. Първо беше Александра при завоевателите, после Дино и Доктора при Лечителите. Просто Дино наистина много пресоли последните 2-3 седмици, до степен в която наистина си скофти образа.
За идната седмица надявам се Радостина и Николета да са първите отпаднали, финална фаза им е максимума за това, което показаха като качества на арената.

# 2 677
Болната фантазия не е на д-р Пекин, а се дължи на обработката на Михаела за Женската завера. Тя унищожи с нейните глупости иначе хубавия сезон. Пекин, Николета и Радостина са нейни възпитанички. Даскалицата добре се се е справила.

Съвет към бъдещите участници: Не ходете при Михаела на тренировки за Игрите и без това се видв, че не става. Не слушайте глупавата и завера за "Женска коалииция на всяка цена за финал!"
Те хубаво да не ходят, ама кастинги имат да минават . А както се видя куцо, кьораво и сакато, няма значение- важното е да е минало инструктаж🫡

# 2 678
  • София
Аз имам едно усещане, че довечера на съвета ще номинират двама и нечии сметки няма да излязат. Blush

#СезонътНаКалин

#ПавелВън #МахнетеЖилетките #НеНаГлада #МахнетеБлатото #ИскамЧетириРедовниПлеменаВСезон8

# 2 679
За мене Сапунджиева беше една от най-силните жени в сезона, но я умориха от глад. По едно време беше ходещи мощи, 10 килограма надолу е много. Също така я намирам за най-красивата. Излъчва убийствена женственост и нежност. ММ спореше с мене в началота, ама впоследствие се убеди, че съм права. 😊 (Една малка семейна победа. 🤪) Доколкото чувам по подкастите, е и много добричка.
Успех, Деси!

На мене пък ми харесват всички останали участници без Алекс. Напряга ме този човек с неговата логорея, а аз гледам за забавление. 😊

# 2 680
  • София
Колежки, идвам да се оплача! За първи път ЕВЪР сънувах играч от шоОто! Ще питате кой, айде бива - Траян. Но какво сънувах? Анатема! Сервирах му обяд!!! Застигнало ме е проклятието на докладващите! Значи да ми се яви на сън Траян със синьото екипче и аз да го питам какво иска да му приготвя за хапване! Много ме е яд Joy

# 2 681
  • София
Аз друг дерт имам.Мега ме дразни как Миро носи екип на феномен,гнусно е и опорочаващо ми идва.
А в същото време истинските феномени,да не кажа сърцето и мозъка им,носят екипи със задраскано име,като че те са по "заслуги" в това сбъркано племе.

# 2 682
Колежки, идвам да се оплача! За първи път ЕВЪР сънувах играч от шоОто! Ще питате кой, айде бива - Траян. Но какво сънувах? Анатема! Сервирах му обяд!!! Застигнало ме е проклятието на докладващите! Значи да ми се яви на сън Траян със синьото екипче и аз да го питам какво иска да му приготвя за хапване! Много ме е яд Joy
🤣🤣🤣

# 2 683
  • София
Екипът взеха да стават много нервозни, все по-често нямат търпение да изчакат естествения край на битката. Миналата седмица с Николета и Пекин, сега елиминацията, с тухличките гледам пак ще е така. Ами или си направете предварително условията подходящи за по-бърз завършек, или снимайте докрай и после изрязвайте. Какво е това нервничене и каране по време на битката, Павел като недоволна госпожа в детската градина. И все едно той лично от джоба си вади грошовете, едно говорене в първо лице, айде моля ви се.

# 2 684
Аз друг дерт имам.Мега ме дразни как Миро носи екип на феномен,гнусно е и опорочаващо ми идва.
А в същото време истинските феномени,да не кажа сърцето и мозъка им,носят екипи със задраскано име,като че те са по "заслуги" в това сбъркано племе.
И аз това си мислех снощи като ги гледах. До края в обединеното племе Алекс, Калин и Траян ще носят жълтите си екипи. А Миро и Дино - сини.
Доста налудничаво и гротестно.

Общи условия

Активация на акаунт