💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 325
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 2 715
Игрите на Глада.. или как да превърнем едни атлетични мъже в ходещи скелети

Или как да превърнем този мъж

в това подобие на концлагерист

# 2 716
Е, така е, но е малко тенденциозно. Би ли направил съпоставка между Калин от последната битка преди продукцията да го заточи в изолатора, и Калин от последната номинационна онзи ден?

Освен това, този концлагерист игра така, че сам си заслужаваше локациите. За Калин всички знаем как игра и дали заслужаваше изолатор 3 седмици.

И последно - тези локации и този вид на жаления от теб са отдавна в историята. Без лични заслуги той от 2 седмици е на резиденция и се подсилва до самия финал. Калин, въпреки личните си заслуги, от 3 седмици гладува, до самия финал - реално ще има 3 дни до финала да се позахрани, от които поне 2 физиологично ще му е невъзможно да изяде кой знае какво, а и да изяде - изяденото да се преработи и отложи в организма.
Така че - да, най-некадърните решения тази година бяха глада и изолатор до самите финали.
Но най-прецакан от това от останалите в тази фаза на игрите е Калин. Да прибавим и че не той самият, а продукцията го доведе до финалите отслабен и преодолим.

P.S. А, и може би най-важното - Мирко все пак ще бъде обезщетен за тия няколко седмици мъка, а Пекин, Иво и най-вече Калин??? С какво, с народната любов? И тя топли, ама не храни.

#СезонанаКалин#!

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 15:05 от MikasaA

# 2 717
Е, така е, но е малко тенденциозно. Би ли направил съпоставка между Калин от последната битка преди продукцията да го заточи в изолатора, и Калин от последната номинационна онзи ден.

Освен това, този концлагерист игра така, че сам си заслужаваше локациите. За Калин всички знаем как игра и дали заслужаваше изолатор 3 седмици.

И последно - тези локации на жаления от теб са отдавна в историята. Пак без лични заслуги той от 2 седмици е на резиденция и се подсилва до самия финал. Калин, въпреки личните си заслуги, от 3 седмици гладува, до самия финал - реално ще има 3 дни до финала да се позахрани, от които поне 2 физиологично ще му е невъзможно да изяде кой знае какво, а и да изяде - изяденото да се преработи и отложи в организма.
Така че - да, най-некадърните решения тази година бяха глада и изолатор до самите финали.
Но най-прецакан от това от останалите в тази фаза на игрите е Калин. Не той самият,  а продукцията го доведе до финалите отслабен и преодолим.

#СезонанаКалин#!

Също така е добре да отбележиш,че именно Калин изпрати Миро на резиденцията,позволявайки му да се възстанови и да влезе във финалите в оптимална форма,докато той влиза с последни сили след 3 поредни изолатора.

# 2 718
Бахти и малоумниците прости!!! 😡🤧🤬
Аз от утре спирам с промотата.
За 4 поредна година го правят това.
Докога бе хора, ДОКОГА

Малоумницииииииииииииииииии

Отиде ми сега и въпросът в анкетата кой ще спечели утре.
Целият ми съспенс отиде по дяволите.

Моля спойлерите от промотата да ги слагате в скрит текст тук. Ако е възможно. Но дори и директно да го напишете не е нарушаване на правилата, защото от самата продукция си спойлират заради НЕКАДЪРНОСТ.

Нещастници.

Аз нарочно не гледам промотата.Затова се присъединявам към молбата да не пишете тук какво сте видели в тях.

# 2 719
Съпоставките може да си ги направи всеки сам. Тенденциозно е да въздишаш по едни сини очи, а да пропускаш всички гадости, с които беше изпълнен този сезон.
С глад, унижения, с постоянно променящи се правила, с жилетки на видимо изтощени мъже, ще ви вземем огъня, няма да ти дам грошове. Сега си в това племе, а утре си в другото. Що яде баничка ами не пукна от глад. И пр. и пр.
Отвратителен сезон. Отвратителен!!
Форумът залят с помия нон стоп. Изсипвайте помията по предаването, не по онези, които са преживяли цялата тази гадост.
Искам да кажа, че на мен зрелището не ми хареса. Това не е филм за гладиатори. Това са живи хора, с които не спряха да се гаврят. А публиката, о публиката. Тя ги замерваше през цялото време с лайна. За разкош.

# 2 720
Съпоставките може да си ги направи всеки сам. Тенденциозно е да въздишаш по едни сини очи, а да пропускаш всички гадости, с които беше изпълнен този сезон.
С глад, унижения, с постоянно променящи се правила, с жилетки на видимо изтощени мъже, ще ви вземем огъня, няма да ти дам грошове. Сега си в това племе, а утре си в другото. Що яде баничка ами не пукна от глад. И пр. и пр.
Отвратителен сезон. Отвратителен!!
Форумът залят с помия нон стоп. Изсипвайте помията по предаването, не по онези, които са преживяли цялата тази гадост.
Искам да кажа, че на мен зрелището не ми хареса. Това не е филм за гладиатори. Това са живи хора, с които не спряха да се гаврят. А публиката, о публиката. Тя ги замерваше през цялото време с лайна. За разкош.

Зелени, зелени са очите 💚 Дори да въздишам по тях, това не прави нито един от фактите, които посочих, неверен. Значи няма тенденциозност.

За глада и променящите се правила си прав/а.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 16:55 от MikasaA

# 2 721
Снимките са потресаващи наистина и това си е престъпление, за сезиране на разни институции и т.н. , не знам защо не са направили нищо. Това да правиш пари публично и да рушиш здравето на участниците изнудвайки ги с подписани договори да стоят и мълчат си е за разследване и носене на отговорност. Поне аз така мисля.

Но...освен Миро, на снимките са Йвайло и Кристият, Пекин..също станали скелети. Само дето първите двама ходеха непрекъснато на номинации и взимаха най-тежките постове, искаха да изгонят слабите звена и да играят силен съюз, да печелят по-добри локации. Защо не се получи???
Миро колко пъти беше номиниран, колко допълнително натоварване имаше. Ако мерим и храната...Иво и Крис са яли дори по-малко от него (заради подвизите на Томи) Не каза ли Миро, че на изолатор, блато...щял да издържи и му е добре още да стои там, не му било проблем, като казаха за слабите звена да се гонят и да се печелят битки (това му беше отговора при Ралица)

Не писаха ли тук хора потресени за локациите , за глада, че са потресени (всички до един)

Какво за Миро сега? Да, потресаващо изглежда и не само той обаче. Калин също, Алекс и той (отвлечени един вид, а не заслужили с игрите си да са там, докато Миро и другите са там от коалицията дето направиха със слабаци и си седят, гладуват и ...накрая тези дето номинираха по заслуги в играта и се съхраниха племето бяха накарани да плащат за чуждата наглост и глупост)

# 2 722
Продукцията, всъщност, изважда всичко най-лошо от участниците - който каквото има, всъщност. Поставя ги в екстремни - и безкрайно нечестни - ситуации. И те реагират според своите ценности. Това няма как да се фалшифицира.

Ние, зрителите, също реагираме спрямо нашите ценности.  Може да бъдем докладвани милион пъти, може да ни бъдат запушвани устите (поне аз за себе си нямам идея защо би било), но това няма как да промени отношението на хората. Любов насила няма.

Ако попитаме Калин дали би искал парите или топлото отношение, което получава (очевидно съюзът И е невъзможен за продукцията), аз съм сигурна в отговора. Макар че сигурно може да му нагарча от сладост понякога. Simple Smile

#СезонанаКалин#!

# 2 723
  • София

И последно - тези локации и този вид на жаления от теб са отдавна в историята. Без лични заслуги той от 2 седмици е на резиденция и се подсилва до самия финал. Калин, въпреки личните си заслуги, от 3 седмици гладува, до самия финал - реално ще има 3 дни до финала да се позахрани, от които поне 2 физиологично ще му е невъзможно да изяде кой знае какво, а и да изяде - изяденото да се преработи и отложи в организма.
Но най-прецакан от това от останалите в тази фаза на игрите е Калин. Да прибавим и че не той самият, а продукцията го доведе до финалите отслабен и преодолим.

P.S. А, и може би най-важното - Мирко все пак ще бъде обезщетен за тия няколко седмици мъка, а Пекин, Иво и най-вече Калин??? С какво, с народната любов? И тя топли, ама не храни.

#СезонанаКалин#!

Подписвам се под всяка дума! 👏🏻👏🏻👏🏻
Разликата е, че единият с изборите си беше пряко виновен да се озове в това положение (даже с готовност го приветстваше), а другия го наказаха точно преди финалите затова, че е твърде добър и винаги играе за победа.

А това че изолатор във втора фаза беше абсурдно да се остави като локация, не мисля, че някой тук би оспорил.

# 2 724
Миро фенс айде стига с това каква гавра била направила продукцията с него  .Факт е че е гавра, но към всички  в това предаване ,не само към света Миро.Отделно той хапна ли си добре от запасите на Томи ????? Хапна си !До тук всичко приключва как свети Миро заслужава цялата любов на света щото видиш ли бил без храна и на системи. Не е бил само той!

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 16:12 от *Ани*

# 2 725
Гласувах в анкетата. Въпроси от типа кой според вас искаше да спечели продукцията - Траян или Деси са абсолютно безмислени. Продукцията иска единствено да спечели.....знаем кой. Всички други са останали с цел да направят победата му уж по впечатляваща. И понеже човекът е много социален и си спечели много приятели,нямат срещу кой да го изправят на финала, като  М и Д миналата година, ще му оставят пълната противоположност. Но за разлика от народните приказки тук ще победи лошото...

# 2 726
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Досега имало ли е по-калпави финалисти от Рада и Никитиу през сезоните...Аз поне не се сещам от Сезон 4 насам, което съм гледал. Довечера епизодът ще е два часа, с не както обикновено.
Единствената, която си спомням, е Ана-Мария от първи сезон. И тя като МиркО Почивката се местеше от една сянка на друга, най-често не участваше в игрите, за да не пречи, и така незабелязано и неусетно стигна почти до финал. Joy
Аз за мистър Лошомие се чудя нещо - каза, че да участва в Игрите било най-голямата му мечта. Е каква е, аджеба, тази мечта да лежиш на сянка два месеца, да се скатаваш по всички направления и да се размърдваш единствено когато е абсолютно неизбежно и наложително, разбирай индивидуална битка? Може ли това да лежиш на някакво блато и в Изолатора и да тънеш в мизерия да е нечия мечта? Ако е за почивката, има далеч по-подходящи места. Ако е за скатаването - пак. Не му се ходи на битки, а не виждам какво може да прави някой в ИВ, ако не е там за битките. Няма и интелектуални предизвикателства, да каже човек, че там иска да си пробва възможностите.
Изобщо.... да му имам мечтата и начина, по който си я сбъдва. Confused

# 2 727
Искам да напиша нещо относно краткият лайф на Траян...Дойде в момент, когато феновете писаха, че при сините само го тровят и му развалят образа, а при жълтите с Калин и Алекс си е върнал фабричните настройки и се видя, че е много готин и добър човек и че Дино и мирослав го подвеждат. Другото, което е и да защити приятеля си Дино, но при него вепе е изгубена кауза.

Дино от човек, който беше против схемите и коалициите и се бореше срещу това изведнъж стана гнусен схемаджия.

# 2 728
Искам да напиша нещо относно краткият лайф на Траян...Дойде в момент, когато феновете писаха, че при сините само го тровят и му развалят образа, а при жълтите с Калин и Алекс си е върнал фабричните настройки и се видя, че е много готин и добър човек и че Дино и мирослав го подвеждат. Другото, което е и да защити приятеля си Дино, но при него вепе е изгубена кауза.

Дино от човек, който беше против схемите и коалициите и се бореше срещу това изведнъж стана гнусен схемаджия.
Траян е бил на лайф?Какво сподели?

# 2 729

Беше против тях,когато се оказа в неудобна за него позиция да е мишена.После като го махнаха от Пекин и спря да бъде на прицел му стана широко около врата със силното племе и  резиденциите.Залепи се за Траян,а сега и Миро и само крои планове за финалите.

Общи условия

Активация на акаунт