💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 614
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 3 150
Обаче Калин и Алекс изградиха много стабилна връзка, това е единствената двойка, която мисли първо за другарчето си. Когато Алекс искаше да си даде грошовете, за да купи имунитет на Калин съм сигурна, че ако се беше наложило щеше да го направи. Днес Калин се притесняваше за Алекс и беше искрено възмутен когато го номинираха. Когато говорят един за друг се усеща възхищение и респект, които липсват измежду всички останали двойки и коалиции. Направо ми се насълзиха очите тази вечер, когато Калин обясняваше  , че Алекс не получава необходимото отношение...
 #СезонанаКалин
Страхотно казано! Истински приятели!
Дяволо, и аз се присъединявам: моля Калин и Алекс на корицата последната седмица!

#сезонътнаКалин#!

# 3 151
  • София

Калин как лаконично и делово застреля МиркА, само че този гьонсурат няма как да го смути нещо такова, че го наричат страхливец. Защото той си е точно това и явно вече не си прави труда и да го крие. Joy

Залагам пет лева, че е смутен и още как! Профила му бил заключен, казват, а бурята още не се е развихрила. Съдейки по монтажа, план номер 1 на продукцията за чистене на имиджа на победителя очаквано се сгромоляса и сега е в действие план номер 2 - чистене на имиджа на продукцията Grinning
Фикуса е хвърлен под влака на зрителската "любов", да се оправя, взел е невероятната сума от 90К, а продукцията ни лук яла ни лук мирисала се разграничава от него. Това ми стана ясно още като излязоха Ралица и ПаФката да се обясняват как те нищо не знаели и били много изненадани като гледали епизодите, хаха добре.

Казаха си му в пряк текст на "стратега" кои стават герои - смелите.
Ралица ми напълни душата на този съвет. Един път да има полза от нейните включвания.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 09:16 от January_

# 3 152
  • Дубай
Какъв съвет само...
Радостина и Николета са едни лъжкини, които , не знам как  се вясват по улиците... И това млади хора, какъв пример дават – да лъжат, докато гледат хората в очите... Ужас!
Браво на Калин! Каза на Миро истината такава, каквато е! Браво и Алекс – отново ми се издигна в очите... Траян – и той!

Прогнозирам, че Николетка си отива вкъщи,Алекс и Чикагото се спасяват,като Алекс ще е печелившия в битката - тоест ще обере грошовете и сабите на Николета.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 00:49 от I.V

# 3 153
Калин ли е фаворита на продукцията към онзи момент?
Първи го извикаха за бандана и какво био само.
Може би от всички, той има най-много победи/битки и затова.

# 3 154
  • Sofia
Персонажите едва ли стоплят защо всички са против тях.
Щях да напиша същото. 😉 Персонажите си се харесват, такива каквито са и не разбират с какво са заслужили всенародната "любов"! Няма и как да е иначе, за толкова им стигат ценностите!
#МирцатаеЖенчоиШубе#!
#АлексеВелик#!
#СезонътнаКалин#!

# 3 155
  • София
Всичко сте казали за съвета, където има едно-две шубета!
    Утре се надявам Николета да отпадне, срам ме е от тези жени, първи Чикагото, втори Алекс.
Тук пак са си опора един на друг 💙[/list]

# 3 156
  • Bayern
Дяволо, миля, че Алекс вече си заслужава корицата.

Отдавна  я заслужава 🩵🩵или поне Алекс и Калин заедно , за последната седмица .
Моля , анкета : кой да е на корицата последната седмица !
( искаме хора / човек , когото повечето харесваме ) 
Моля )
Аз искам тази корица Blue Heart Yellow Heart Blue Heart Yellow Heart Blue Heart Yellow Heart

# 3 157
# 3 158
Тройната елиминация шокира всички и реално за първи път съм съгласна с продукцията - така няма как да абонират Калин да им върши черната работа и да елиминира силните един по един.

Редът на гласуване - много добре също, не помогнаха на коалицията, а ги спънаха, защото те сценарий с двойно гласуване нямаха, и нямаха време да го помислят.

Единствено Калин се замисли малко при двойно гласуване какви са шансовете да спаси Алекс - все още нулеви и се отказа да харчи.

Няколко гласа за Алекс по план и после Мирко - първосигнално реши, че ще повтори хода на Пекин да прати Калин срещу Алекс, и бам! Показа и си каза колко го е страх от Калин.

Алекс показа наивност тук и добре, че първо Траян ги предупреди какво се готви срещу тях, после Калин му каза директно, че девойките лъжат. Хвана го яд, страх и въобще не знам какво е очаквал и какви празни надежди имаше да играе с двете блондита. Алекс не е добър в стратегиите.

Чикагото - нулева социална игра, не говори с правилните хора и си мисли, че стратег. Жалко, можеше да играят оригиналните феномени, ама и Алекс тук не помисли добре и забрави, че Чикагото можеше да е съюзник, но явно просто като човек не го харесва.

Траян много добре се измъкна от дипломатическия конфликт като напомни на Радка да маха анулета от играта и всички да са по-спокойни.

Радка нямаше друг ход освен анулета, тя не иска да елиминира Николета, а така щеше да стане и беше готова на всичко, за да отиде някой друг.

От промото ми хареса влизането на Траян и Дино в стаята на Калин и Алекс. Дино мъти водите по всички фронтове, и ако се обърне срещу "приятеля си" Миро, ще е много интересно.

Забелязахте ли репликата на Павел за Калин - "фаворитът на фаворитите, това е записвано в студио според мен, там на място хич не се държи тази линия.

Сезона на Калин! Blue HeartBlue HeartBlue Heart

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 01:05 от LadyPopcorn

# 3 159
  • Някъде там...
Финалистите

# 3 160
На мен ми е тъжно и ме е срам да гледам как се унижава Чикагото на тоя етап покрай Миро. Имам чувството, че затова гласува за Калин на съвета - за да се подмаже на Мирослав. И как го канеше да се премести в стаята му, а онзи вика - мисля да зарадвам Чикагото като се съглася. Все едно го мисли за идиот, ама айде от него да мине, ще благоволи да му сбъдне желанието.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 01:12 от ts_mira

# 3 161
Обаче ме кефи как Алекс си възприема Калин като син и май му е ясно, че няма шанс да спечели, но иска да вкара Калин до финала — за това беше готов, ако отидат на съвет, да му купи имунитет там като бяха с Пекин .
Алекс е това което Дунев трябваше да бъде към Момчил през сезон 5 ,старейшина която си знае потенциала  ,и е да готов да дава път на младите ,които го заслужават.

# 3 162
За утрешната битка първосигнално реших, че Чикагото ще победи. Но се замислих, че неговото плуване е толкова трагично, та е възможно да има непреодолимо изоставане там. Алекс на плуването беше много бърз, не особено по-бавен от Николета, а за разлика от нея на бутане на варели ще е доста по-добър. Та е възможно с неговите средни умения в плуването и тежестите да бие хора, на които единият елемент им е много силен, но пък другият много слаб? 🤔

# 3 163
Имам чувството, че продукцията е бясна на Радостина за отстраняването на Симона - от два съвета насам Ралица така я кове... Евала на Радостина, че запазва самообладение и се опитва да се аргументира!

Дяволче, какви очи на Алекс да отваря Калин. 😁 Той е толкова далече от стратегическата игра. Буквално проспа сезона. Буди се само за битките, на които е страхотен. Факт. Е, освен ако не си дава зор - като на гоненицата или на битката с Траян. Wink Чудесен е за Турнири на волята, ама в Игри на волята не очаквай стратегическа игра от него. 😊

# 3 164
  • София
Обаче ме кефи как Алекс си възприема Калин като син и май му е ясно, че няма шанс да спечели, но иска да вкара Калин до финала — за това беше готов, ако отидат на съвет, да му купи имунитет там като бяха с Пекин .
Алекс е това което Дунев трябваше да бъде към Момчил през сезон 5 ,старейшина която си знае потенциала  ,и е да готов да дава път на младите ,които го заслужават.

Не ми разваляйте настроението с припомняне на Дунев Wink

И на мен ми харесва отношението на Алекс към Калинчо и напълно вярвам, че би купил имунитет за него. Направи ми впечатление на любимата ми битка с бутането, на която Траян ползва предимството фикуса да не играе, когато сините извадиха за втори път Траян срещу Калин, Алекс излезе напред, застана пред Калин като да го запази и напомни на Пафката, че Миро не е играл. Просто така естествено застана пред Калин, направи ми впечатление и го запомних. Много мила сцена беше.

А, забелязахме вкъщи калинката кацнала на барбарона, показаха една и миналите дни, беше на листо от слънчогледите в панорамните сцени от Дуранкулак. Не вярвам да е случайно.

Общи условия

Активация на акаунт