💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 238
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 3 240
# 3 241
  • Bayern
Специално Ръждавичка след като и взеха и Калин и Алекс се почувства съвсем сама  и според мен заради това тръгна в посока Миро.Сигурна съм  при наличието на Калин и Алекс че никога не би играла с Мирослав особено ако и те и кажат че не го искат и му нямат вяра ,и това което тоя разправяше на Радка че при едно обединение Ръждавичка била с тях и ги чакала пълни глупости.Симона си чакаше само Калин и Алекс и не веднъж го е споделяла на синхрони.Миро и бандата му беше временен вариант в опит да избута до обединението и да не е сама.
На 99,99% , че Ръждата няма такива синхрони... След последния епизод ще изгледам шоуто отново и ще знам на 100 % . Ръждата щеше да играе с жените, тя самата си каза, че ще лавира както и е  удобно, а най-сигурно щеше да й е със жените. Алекс беше още при сините, когато тя заигра с Миро !!!!!!!   Grin

# 3 242
  • София
Аз не мога да разбера как и защо Миро стана такъв тартор в сините. На каква база? Той трябваше да е първия бушон като им го пратиха, те вместо това се въртят около него сякаш им е началник. И той как навири нос, изглежда буквално като различен човек. Някакъв хамелеон. Само седмица по-рано изглеждаше смачкан и съсипан - гушкаше си коленцата и се чудеше как да се слее с камъните около него, за да не се набива на очи. Имам чувството, че така и няма да го видим да бъде изцяло себе си - прозира лицемерието, пресметливостта, амбицията и бруталността, но все още всичко е много прикрито.

Защото всички, включително силните жени си мислеха, че лесно ще го отстранят. Глупаци!

# 3 243
Специално Ръждавичка след като и взеха и Калин и Алекс се почувства съвсем сама  и според мен заради това тръгна в посока Миро.Сигурна съм  при наличието на Калин и Алекс че никога не би играла с Мирослав особено ако и те и кажат че не го искат и му нямат вяра ,и това което тоя разправяше на Радка че при едно обединение Ръждавичка била с тях и ги чакала пълни глупости.Симона си чакаше само Калин и Алекс и не веднъж го е споделяла на синхрони.Миро и бандата му беше временен вариант в опит да избута до обединението и да не е сама.
На 99,99% , че Ръждата няма такива синхрони... След последния епизод ще изгледам шоуто отново и ще знам на 100 % . Ръждата щеше да играе с жените, тя самата си каза, че ще лавира както и е  удобно, а най-сигурно щеше да й е със жените. Алекс беше още при сините, когато тя заигра с Миро !!!!!!!   Grin
Ее как бре .Върни си назад .Симона само казваше по синхрони че иска да се събере с тях И все беше притеснена  да не отпаднат и ги мислеше.Симона нямаше да предаде Алекс и Калин.В това съм не 100 ами 1000% сигурна.

# 3 244
  • Bayern
Още не мога да повярвам, че видях това поведение на Ралица. Кое пречи да е винаги такова, справедливо - и казващо истините в очите? Най-много не мога да проумея, обаче, защо винаги мразен от хората човек печели Игрите.

П.П. Браво, Траяне! Толкова да обичам честните и лоялни хора! И да - не съм вярвала, че ще харесвам Алекс, а той ми спечели респекта.

#СезонътнаКалин#! Blue Heart
Имаше и харесвани победители - Андрей Heart Exl  , Рълев Heart Exl
Андрей ми беше фаворит от самото начало, а Рълев го харесвах, заради коалицията му с Радо Heart Exl

# 3 245
  • Sofia
Започвам да се чудя дали средата от престъпници и пандизчии при престоя на Мирцата в Канада не е оказал влияние върху характера му? Човекът е свикнал да се снишава, да е лицемерен, подмолен и прикрит. Вярно, че ролята на дребен мишок му пасва като ръкавица, но ми е интересно, какво го е провокирало да стане такъв! Не го харесвам и не се опитвам да го оправдавам, органически не понасям такива хора, но изхождайки от това, че никой не се ражда лош, са ми любопитни причините да стане подмолен мишок.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 13:37 от Crystal_Noir

# 3 246
  • Bayern

Калин беше много тъжен в този момент.
Не защото Миро го е номинирал, а защото не иска да се изправя срещу Алекс.
Това му е слабото място на него - не иска да се бие с приятелите си на елиминация.
Да, точно така, Калин не се страхува от битки, както сам каза , той затова е там.  Той иска да се изправи срещу своите фаворити, но на Финал.
Довечера искам Алекс да е пръв и да вземе на Николета грошовете, че да е спокоен поне на един съвет.
Като отпаднат и двете жени ще се нагледаме на хубави мъжки битки !

# 3 247
Калин не се натъжи само защото ще се изправи срещу Алекс, но и от това, че точно Чикагото го номинира, изобщо не го очакваше и погледът му каза много. Огромно разочарование изживя, според мен. Сякаш за пръв път наистина проумя колко долна може да е играта и на какво са готови хората в нея. От жените като че ли повече го очакваше и не го прие толкова лично.

# 3 248
  • Буркина Фасо
ако от +2 месеца игра в различни племена  чак снощи е разбрал как и защо се номинира, как се играе тази игра ... лошо говори за него.

# 3 249
Нека все пак да бъдем готови, че Алекс може и да отпадне. Чикагото го превъзхожда в силовите елементи, а и Николета хич не е зле - плуването ѝ е топ, а и като цяло се движи сравнително бързо по трасетата. Пак казвам, че за мен тя е втората най-силна жена след Симона тази година. За нея варелите ще са проблем, но на тях или ще успее с 300 мъки да се справи, макар и много бавно, или ще поиска наказание и Павел като нищо ще ѝ го даде. Освен това Алекс ще бъде и с жилетка. На Чикагото тази жилетка няма да му повлияе кой знае колко, но за Алекс ще е сериозен проблем.

# 3 250
  • София
Чикагото яко се изложи. Траян показа, че мисли. Мирка гласува както се очакваше - голям страхливец готов да прецака всеки. Дано Николета и Радка са го усетили вече.
Само да попитам, в коя вселена Дино е по-силен от Чикагото?

# 3 251
Аз не мога да разбера как и защо Миро стана такъв тартор в сините. На каква база? Той трябваше да е първия бушон като им го пратиха, те вместо това се въртят около него сякаш им е началник. И той как навири нос, изглежда буквално като различен човек. Някакъв хамелеон. Само седмица по-рано изглеждаше смачкан и съсипан - гушкаше си коленцата и се чудеше как да се слее с камъните около него, за да не се набива на очи. Имам чувството, че така и няма да го видим да бъде изцяло себе си - прозира лицемерието, пресметливостта, амбицията и бруталността, но все още всичко е много прикрито.
Стана тартор по същия начин, както и Мартин миналата година. По сценарий.

# 3 252
Не вярвам да оставят Мирослав да бъде победителят. Не ззщото е по-слаб в игриите, а защото му липсва нужната харизма на екран. На мен ми харесва визията му и това, че  си отстоява позицията-да, играе с жени, проблем? Жените някакви чудовища ли са? Или само с мъжете трябва да играе, за да се валидира полово?
Не го чух да обиди противник  За разлика от "шубе"то на Калинчо и квалификациите на чичо му, еднакво непораснали. Не го чух да овиква и стресира съотборник в затруднение като Алекс, Ръждавичката. Владее се и си играе играта така, както той реши. Донякъде ми прилича на Траян, който спокойно заяви, че се колебае между две коалиции, след което елиминира предимството на Радостина. Спокойно и разумно.
Огромен хейт се лее върху Радостина и то по най-жалкия начин-външността й. Която не намирам изобщо за грозна, но е жена, която се мотае в краката на мъжете и ги спъва да играят мъжката. Нахалницата дори е богата, което е обида за мъжете в тази велика игра: скок-подскок по варели и гъбки.
 Чикагото е колоритен образ, така и не се ориентира в коалиции, не-коалиции и съюзи. Но пък скоро всеки ще заиграе за себе си и ако изкара дотогава, има шанс да се изкачи нагоре.

# 3 253
ако от +2 месеца игра в различни племена  чак снощи е разбрал как и защо се номинира, как се играе тази игра ... лошо говори за него.
По принцип дори в тази игра не е приемливо предателството между хора, които се възприемат като партньори, като приятели. Затова и на Ръждавичка трудно може да й се прости поведението спрямо Лапунов. Има някои неща, които не се правят, па нека е стратегическо надлъгване играта.
Но Калин можеше да си го разговори Чикагото за едни 5-10 минути, помежду яденето, къпането и седенето на шезлонзите с Алекс и Траян. Тогава може би нямаше да е толкова изненадан и огорчен.

# 3 254
Е, как не е обиждал Миро и не е подвиквал грозно? Тъкмо преди 2 дни ги навикваше на “бе” докато гребат. Да, не псува като каруцар и не използва кой знае какви епитети, но въобще не е блага Мара. Дон Чи поне си ги нарежда открито, а той зад гърбовете.

Общи условия

Активация на акаунт