Всякакви въпроси за пералнята - тема 22

• 8 422
  • 247
  •   1
Отговори
# 240
Не е добре да съсипвате темата с глупостите на ИЕ и да подвеждате потребителите, които разчитат на истински разум.

# 241
  • Варна
Не е проблем и ще редактирам поста си, защото очаквам да ми отговорят специалистите като Вас Петя.

# 242
Здравейте! При почти еднакви цени на двете перални коя от тях да предпочета WAN28266BY или WAN28164BY?
Предпочети модел WAN28266BY. За разлика от другата, тя има и опция/бутон за добавяне на допълнително изплакване. Това е разликата-софтуерна.
Вътре- казан, окачване, амортисьоти и т. н. са абсолютно еднакви.
Това представляват и двете отвътре:
Скрит текст:

# 243
Здравейте, реших да сменя пералнята си с нова и съм се спряла на марките AEG и Electrolux бюджета ми е около 600€ ще се радвам да ми препоръчате модели, вашият опит с тези марки и ако сте доволни от кой модел.

# 244
Вижте поне тази и предходните теми. Основните препоръки са за тези 2 марки + Бош. Ветераните с познания, многократно са пускали линкове с препоръки вкл с модели за Вашия бюджет.

# 245
Вижте поне тази и предходните теми. Основните препоръки са за тези 2 марки + Бош. Ветераните с познания, многократно са пускали линкове с препоръки вкл с модели за Вашия бюджет.
Здравейте, видях ги и другите групи преди да пиша, но все пак бих се радвала ако може да ми бъдат препоръчани модели, които си струва да закупиш.

# 246
Здравейте, видях ги и другите групи преди да пиша, но все пак бих се радвала ако може да ми бъдат препоръчани модели, които си струва да закупиш.
Тази тема е 17 страници. Сигурна съм, че такива препоръки съм давала съвсем наскоро.

ммм...да точно на предната страница последно.

# 247
Към момента се спрях на тези два модела, кой според вас си заслужава.
1. Пералня ELECTROLUX EW8F249PS, 9 кг, 1400 об/мин.
2. Пералня AEG LFR61944BE, 9 кг, 1400 об/мин.

Общи условия

Активация на акаунт