На 1 годинка става вече МАЙското ни буболече!

• 10 260
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
  newsm59 ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН, МАКСИ!!! Пожелавам ти здраве, весело и безгрижно детство, изпълнено много смях и красиви мигове!   Tada Честито и на мама ВИФ!

nbirthdayНа патерици ЧЕСТИТО на СИСИ и ИВАЙЛО! Бъдете здрави, весели и щастливи деца и много да радва та мама и тати!

Честити рождени дни на батко Ники на мама Гвендолин  и на батко Мони  на мама Анна! И на вас пожелавам да се много здрави, весели, засмени и щастливи.
Анни как е нашата приятелка Евка оздравя ли вече. Специално за нея
Честита и последна месечинка на Елла, Криско и Трифон.
Много са хубави тортите и снимките за децата просто нямам думи да опиша колко са пораснали и колко са сладки Жулката, Божа, Сиси, Миа, Бети, Ема, Маги, Иваовците, Ивко, Алекс, Макси, Стоянчо и не на последно място адаша - голям чаровник е. Ако съм пропуснала някой, моля да ме извини, защото пиша без пищови.

Денит, честита ти книжка. Безаварийно шофиране ти желая.

Сиска, моля дай я тази диета с млякото. И аз имам да свалям още някой килограм защото много време мина.Трябва да се връщам на работа, а не  ми се сменя гардероба.

Ани страхотни са сандалките, очилата и банския на Ивко. И аз чакам снимка с роклята (ако не съм я пропуснала, а уж всички снимки гледам). Каква е тази антивирусна дето хваща всичко, че имам някакви съмнения в моята.

нИе сме добре. По цял ден сме в Южния парк, направо без крака оставам, но ме е екстра. Зари се отпуска да ходи и на вън, но на кратки пасове. Имаме 3 зъба, по цял ден си крещи някакви срички, които ги комбинира в думи, но само той си го разбира. На последък програмата ни е много пълна защото едва ли не всяка седмица сме на рожден ден.
Момичета, моето дете лапа абсолютно всичко и направо съм се хванала за главата. Дайте предложения как да го отуча.
 След като заспи Зари започвам да чета (ако ми дадат достъп до компа). После малко рев.  Много ми е мъчно, как ще  го оставя да го гледа свеки или мама. Скапва ми се настроението и за това не пиша. Но като ви разгледам снимките ми става едно приятно и ведро на душата и си лягам изпълнена с положителна енергия.
Ето малко снимки:
Така се разхождахме днес
http://i114.photobucket.com/albums/n273/ikati_01/DSC01208.jpg?t=1177532278
http://i114.photobucket.com/albums/n273/ikati_01/DSC01207.jpg
http://i114.photobucket.com/albums/n273/ikati_01/DSC01206.jpg
http://i114.photobucket.com/albums/n273/ikati_01/DSC01200.jpg
Отивам да лягам, че съм размазана.
Спокойна нощ и на вас. smile3524

# 196
Здравейте сигурно не ме помните,защото може би 10 месеца не съм влизала.
Искам да благодаря на всички за хубавите пожелания за Ивайло. Ние отпразнувахме първият му рожден ден много добре.Иначе сме добре,малко белички прави и бяхме в болницата за 2 дни миналата седмица,защото се обърна с количката по стълбите във входа.Ухото му пострада и ще ходим до София на преглед след 2 седмици.Надявам се всичко да е наред. Иначе расте безгрижно,всичко много му се радват и обгрижват. Не ми остава време да чета и да пиша,гледам цялото свободно време да е за него!
На всички минали и настоящи рожденници пожелавам да са здрави най-вече,много щастливи и обичани деца.
До скоро.

# 197
# 198
  • София
Rosi_Burgas, много пораснал Ивайло! Стискам палци всичко да е ок с ушенцето!  Praynig

ЧЕСТИТ празник на батковците Мони и Ники! Много здраве и весело детство!

Снимките на всички са сладурски! Ето ни и нас на празника по случай Деня на Земят, където бяхме много в тон с темата с тази топка  Laughing :

Смайли, тортите с кучета, които постнах за А н и са всички от американски сайтове. Тук само безсрамно копират декорациите, установих например, че каталогът 3Д детски торти на Неделя е с почти изцяло откраднати чужди идеи от Интернет. Сигурна съм, че ще си намериш bakery, където правят страхотни торти, само дето и цената им ще е подобаваща... Виж, от нескромния ми опит с тортите в Щатите и у нас, мога абсолютно да се съглася, че американските отстъпяват по вкус на тукашните  Wink
Виж тук: http://www.freedsbakery.com/childrens-birthday-cakes

Уф, мен ме гони някаква пролетна умора, май... едно ми е уморено и скучно, и ми се струва, че всеки ден продължава по 1 век  Sick добре, че идват повечко почивни дни, да се поразнообразя малко.

Последна редакция: чт, 26 апр 2007, 00:04 от Rumya

# 199
Дано падането на Ивайло да е без последствия  PraynigРоси пиши по-често.
Ани пропуснах да кажа,че стихчето ти е прекрасно,нямам търпение да дойде 15-ти.  Crazy, а в дните когато са повече рожденници нали всеки ще си има негово. Flutter

# 200
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МАКСИ! МИЛО ДЕТЕНЦЕ,РАСТИ ЗДРАВО И МНОГО ЩАСТЛИВО!ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА МАМА И ТАТЕ! bdbaloni

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДВЕТЕ БРАТЧЕТА НИКИ И СЪНИ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ,СТАНЕТЕ НАЙ-ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ И ВИНАГИ СЕ ПОДКРЕПЯЙТЕ!НА МАМА ГВЕНДОЛИН-ВЕСЕЛ ДВОЕН ПРАЗНИК! baloni baloni

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МОНИ!ДА Е ЗДРАВО И УСМИХНАТО ДЕТЕ,ДА СЕ ГРИЖИ МНОГО ЗА МАЛКАТА ЕВКА!ЧЕСТИТО И НА МАМА! nbirthday

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И МАРИАНА НАКАЛИ-НИЩО,ЧЕ ОТДАВНА НЕ Е ПИСАЛА-ДА Й Е ЖИВО И ЗДРАВО ПОРАСТНАЛОТО МОМИЧЕ!  newsm38

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА МРЪНЧО!Може да е от юнските,ама е от Пловдив! Laughing newsm67               

ЧЕСТИТА КНИЖКА НА ДЕНИТ!ДА КАРА ВСЕ ХУБАВИ КОЛИ И БЕЗАВАРИЙНО!

Румя,не ми излиза снимката newsm78

Виф,прекрасна ви е тортата-особено борчетата много ме впечатлиха!Чакаме снимки и разкази

Роси от Бургас-аз дори си спомням известието,че си родила!Пиши,когато можеш как сте.Как падна това диване-ужас!!!Дано сте добре вече.

Ааа,хапнах си и днес едно парче шоколад,ама защото ми стана лошо и не ми се искаше да повтарям оная случка...Но вече съм -4кг!  261uu-друго си е!Имам още 4,но вече се чувствам по-добре.И аз така установих-по-малко,но често.
Сиси,извинявай,че ще копираме,но ще питам дали не могат да ми направят тази торта в Пловдив-много ми харесва.Не очите,а душата ми залепна!
Благодаря,че отново се сетихте за нас!  bouquet/за 11 месец/
Икати-ние също така се разхождаме без чорапи.Елла цяла зима изкара боса-с чорап в устата.Имаме си даже ритуал-сутрин се събужда,,светва лампата и събува чорапите.И се опитва да се облича сама,което се състои в слагане на дрехи на главата Laughing http://www.snimka.bg/album.php?album_id=79434&photo=86
И тя лапа всичко.Колко пъти съм й вадила неща от устата...има само 6 зъба,но пък всичко дъвче вече.Което ми напомня
Честит първи зъб на Марти!То си е за честитене героя колко издържа скътан.Да е здрав и бял.
Май това беше.Айде лека нощ!

# 201
Вчера много рожденници се насъбрали!

На патерица да честитя рождения ден на Ники на Гвендолин и Мони на Анна! Нека да растат много здрави и щастливи!

Честит рожден ден на Мрънчо!

Честит рожден ден на Съни! Желая му много здраве, щастие и много да слуша мама и тати!

Мале как минава времето...спомням си, когато Гвен отиде да ражда как й стискахме палци, а днес Съни е вече на една годинка!

Така, сега ние да почерпим за нашите 11 месеца

Аз от днес почвам пак работа, свършиха болничнитееее  Sad

Лек ден!

# 202
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЪНИ И МАРИАНА!ПОЖЕЛАВАМ ИМ ДА РАСТАТ МНОГО ЗДРАВИ,ЩАСТЛИВИ И ДЕТСТВОТО ИМ ДА Е ИЗПЪЛНЕНО С МНОГО ИГРИ!  ura  bigdance2

bdbaloni на KALLYMALLY!Желая ти да си много здрава и щастлива! newsm51голям кеф да родиш на собствения си рожден ден

Честито и на месечинките,които само след месец ще станат на годинка!Да са много здрави и весели им желая!

Хайде сега да сервирам и кафето   food010 kaffeetrmker_2 morning Coffee и чая!

Мимето78,радвам се,че при Дари всичко е наред!

Денит,честита ти книжка!Леко и безаварийно шофиране!
кога ли ще ми дойде ентусиазъм и на мен Blush

Да честитя и първото зъбче на "нашето" гадже Марти!Желая му лесно и бързо да му избиват!

Икати и Ирка, като ви знам какви сте слаботелесни диети не ви трябват,ама като сте казали,че ви ги пусна.Ирка и аз съм вече в минус и това ме радва Blush

Ирка,хич не съжалявай,че ще продадете колата NaughtyЩе видиш Петър като купи още по-хубава,ама щом си направила снимки на тази пусни да я видим де.

Разгледах снимките на Сиси,Елла,Велизар и Макси!Всички са невероятни сладури/пу-пу/ GrinningМакси и той май е от нашата група обожаваща залъгалка в устата Heart Eyes
Тортите на Сиси и Макси са много хубави,а си представям колко са били вкусни Crazy

Румя,Косьо колко е пораснал и е голям сладуран Grinning

Желая на всички хубав ден пълен с разходки и усмивки,а на работните мами по-бързо да им минава денят! Hug

# 203
  • София
Сиска, мерси за кафето  bouquet

Честито на рождениците Съни и Марияна! Да са здравички, весели и палави!

Гвендолин, много се зарадвах, че ни е дошъл реда за снимките в програмата Laughing Аз все си чаках, но не съм питала, да не стане като изпросено Wink Grinning

Напълниха ми се очите със снимките на Сиси, страшни са, личи, че много са се постарали мама и тати с организацията и са помислили за всичко. Определено ще остане хубав спомен от РД и за тях, и Сиси ще се радва след време като си гледа снимките.

Като стана дума за диети, аз да си кажа, че по едно време бях решила да се ограничавам с яденето и да не ям най-калоричните неща (които са най-вкусни иначе Crossing Arms) или по малко, а на корем да ям нискокалоричните храни. И имаше ефект, просто като се знам каква съм лакомия, реших, че ще хапвам каквото ми се дояде, но от вафличките и др. такива, просто по-малко и най-вече преди обяд, за да има време да изразходя калориите. Още повече, че когато си преодолея мързела, излизам да изкачвам стълбите - живеем на 13-сти етаж и понякога ги качвам по 6 пъти, а слизам с асансьора. Сигурно за луда ще ме помислите, то може и така да изглеждам, ако ме гледа някой от страни как катеря, обаче това ми е най-леснодостъпния фитнес, за друг нямам време. А и се чувствам супер след такова натоварване - татито се връща след работа и ако съм сготвила и няма нещо належащо за правене, ги оставям да се гледат с Румчо, аз излизам да си правя "фитнеса". Не знам дали хормоните ми нещо ми влияят, но сега съм дори с три кила по-малко, отколкото преди да забременея, а преди това как ли не съм опитвала да свалям кила. Само се моля нещата да се задържат по-дълго така, че иначе се депресирам Praynig Явно, както казват и другите мами, не трябва да се спазват диети, а човек да си позволява, каквото му се дояде, но с мярка...
Лек ден на всички!

# 204
  • София
гвен, честит ти рожденик (рожденици ) Simple Smile, нека с апреди всичко здрави и добри дечица!   bouquet

специално ти благодаря за снимчиците, този път ще потърся навреме броя!

честита месечинка на нашите баш наборченца килиан и миленка, мамо ади , къде се изгуби?
и по този повод:

http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/IMG_3060.jpg

а това ни е единия кандидат, да видим какво ще излезе  Joy :

http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/IMG_3058.jpg

хубав ви ден! Hug

# 205
  • София
Честит рожден ден на Съни и Мариана! Да са много щастливи и здрави деца!
Нашият РД мина много добре, голямо забавление за децата. И Евка се държа много добре, въпреки че накрая доста и се приспа.
Икати, мерси че се интересувате от нашето здраве, вече сме добре, поне температура няма. Благодарим за прекрасния букет и много целувки на сладкия Велизар. И Евка все гледа да си събуе чорапите и да ги налапа.

# 206
  • София

ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА СЪНИ! ДА РАСТЕ УМЕН И ЩАСТЛИВ, ПАЛАВ И ДИВ, МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ, ДА СТАНЕ ГОЛЯМ И УСПЯЛ ЧОВЕК!
Честит рожден ден с малко засъкнение и на батковците Ники и Мони! Много да са здрави и щастливи! Hug

Руми, Косьо е голям бонбон! И адаша - Икати, не за да ви върна комплимента, ама направо ме размазва от кеф като го видя колко е сладък!!! Heart Eyes

# 207
26.04.
На тази дата - в светлина обляна
Се родили две дечица – Съни и Мариана.
Живот и здраве им желаем от сърце
И да са сръчни мъничките им ръце.

# 208
 smile3510 ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА СЪНИ! Голям юнак да порасне, да помага много на мама    bouquet

ЧРД и на батковците Ники и Мони. Да слушат много и да се радват на дребосъчетата  Heart Eyes

А Н И, стихчетата ми харесват все повече и повече с всяко следващо... С нетърпение очаквам дата 17  Hug

# 209
Честит Рожден Ден на Съни и Мариана!Да са здравички, добрички и усмивките да не слизат от детските им личица!

Общи условия

Активация на акаунт