На 1 годинка става вече МАЙското ни буболече!

• 10 257
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Честито на Съни и Мариана-да са живи и здрави и много щастливи...и мамите  им също-да са винаги горди с тях!
Честито със закъснение и на Мони на Анна-да помага на мама и да се радва на сестричката си.....
Роси-изобщо не сме те забравили...пии по-честа/ако имаш възможност/...и да кажеш какво става с ушето като ви видят в София...
Момичета-ако остане време ще пиша после...че тук лудницата набира инерция и става страшно.......така,че отиваме навън-баткото да хаби енергия,Иво да спи...а мама да се поразтовари малко със шопинг терапия/що и само това ми помага напоследък newsm78/

# 211
Честит рожден ден, Съни и Мариана! Да сте живи и здрави и винаги усмихнати!

Честито на патерица и на Мони на Ани.

Роси, дано бързо се оправи на Ивко ушето и да няма последици от падането!
Руми, Неде, големи са сладури Косьо и Стоян Simple Smile Да ги нагушкате от нас с Калоян.
Ох, момичета, аз вече не издържам без Калоян. Стават три седмици откакто е в Казанлък при майка ми. Чуваме се сигурно по сто пъти на ден, а Калоян като ми чуе гласа, започва да вика мама и да плаче. Толкова ми е мъчно без него...Sad Ходя да си го видя в събота и неделя, но не ми е достатъчно Sad С нетърпение очаквам майка ми най-сетне да си направи зъбите и да дойдат да си се гледат в София.
Хубав ден на всички пожелавам   bouquet

# 212
  • Варна
Честит рожден ден на Съни, Марияна, Ивайло, Макси и Сиси! Да са здрави и щастливи!

Честито и на момчетата на Гвендолин и Анна! Да са ви здрави, щастливи и да помагат за малките!

Ние вчера се завърнахме от вилата -беше хубаво, но най-хубаво си е в къщи. Ето една снимка- скоро не сме се показвали тук.

Тук са останалите, ако ви се гледа http://www.snimka.bg/album.php?album_id=112783&photo=14

Мимозке, много сте хубави и елегантни и двете с Жули! Много ми харесаха снимките.

Ани, Ивко е мнооооого готин с банския и очилата! Страхотно си го издокарала! Стихчето ти много ми харесва, нали накрая ще го пуснеш цялото, че да си го сложа в папката на Криси.

Сиска, Божа е голям бонбон. И гледам, че добре се забавлява в присъствието на двамата младежи  Wink

Мимето, радвам се, че всичко при Дари е добре, дано скоро излекувате инфекцията.

Честита книжка на Денит, безаварийно шофиране и да влизаш по-често тук!

Сигурно пропускам много от вас момичета, за което се извинявам, но нямам време да се чета назад- апартамента има нужда от прахосмукачка и стирка.

# 213
Зравейте,
Първо да честитя най-сърдечно първият рожден ден на всички, които съм пропуснала. Да растат живи, здрави, весели и щастливи. Да бъде един незабравим празник за техните родители!
Мога да кажа, че най-накрая първото ни зъбче е излязло изцяло. Мия от два дни е много неспокойна, плаче, тръшка се и мисля, че е от зъби. Те няколко са тръгнали и май ще излязат наведнъж. Днес се събуди в 6 часа и сега се чувствам леко замаяна в офиса.
Аз правя все още безуспешни опити да й намеря някаква рокля, която да не е розова. Ако има такива, то винаги са малки, но има време до 10 ще намеря, надявам се. Почти съм харесала тортата. Сега се готвим да пътуваме за празниците и изведнъж се оказа, че за Мия трябва да се вземат толкова много неща - кошарка за спане, столче за кола, че кошницата ни е малка и т.н.  Хайде, ако не успея да пиша пак, пожелавам приятни празници на всички и доскоро.

# 214
  • Пловдив
Честит рожден ден на Съни, Марияна, Ивайло, Макси и Сиси! hbday bdbaloni
Момичета хиляди благодарности, че не сте ме забравили  newsm51. Толкова мило ми стана и ви дължа едно голямо извинение, че не съм писала скоро тук  smile3525 , но пък си ви следя отдалеч и си ви чета  Peace. Обещавам да бъда по редовна  Hug, а към пловдивските мами да знаете че другата седмица съм отпуска и няма да има оттърване от мен. Много ми липсвате момичета  Heart Eyes , а и утре ще се видим на празника на Калинка  Peace лелеее кога мина 1 година.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА МРЪНЧО!Може да е от юнските,ама е от Пловдив! Laughing newsm67       

Joy Ирка ама Стефан се роди на 19 май така, че аз съм си съвсем майска мама  Kissing Heart само термина ми беше на 1 юни. Кажи сега кога ще ви видим с Елла пак на родна земя.

Пожелавам ви един слънчев и усмихнат ден мамита   newsm10  (аз отивам да бачкам , още малко останаааа   comp03)

# 215
Честит рожден ден на Съни и Мариана!Много здраве,щастие,късмет и весели игри!    bouquet  bouquet  bouquet
Честито и на Мрънчо!Защо не пишеш при нас тогава?  Crossing Arms

# 216
  • София
Забравих сутринта...  Embarassed
Да изкажа особеното си възхищение от Сисито на мама FY! Не само тортата и е невероятна, личи си, че сте имали страхотен празник, Анастасия е толкова красива, прилича ми на една голяма кукла, която имах като дете - с рокличката и сладкото си личице! Heart Eyes Румката да не се чувства тук заплашен от нашите комплименти, ние изказваме приятелско възхищение.
Анита, Криско много е порастнал. И също е голям сладур. Личи си, че много сте се забавлявали - снимките ви са страхотни. И най - вече главният герой на тях! Heart Eyes

# 217
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЪНИ И МАРИАНА!!! ВСИЧКО НАЙ-НАЙ-НАЙ за тях и техните родители!!!!

Мами, рожденния ден беше една голяяяма весела лудница  Mr. Green Макси беше много развълнуван и не спря да тича между стаите, да прегръща и целува или децата или някой от големите. Накрая имахме и произшествие разбира се - от умора се спъна и падна и удари челото, та чак кръв от нослето потече, но тази сутрин освен цицина нямаше нищо друго видимо  Mr. Green Ма те тепърва ще правят бели  Mr. Green Тортата беше мноооооого вкусна наистина, макар да не изглеждаше кой знае как.
Сега качвам няколко снимки, но по принцип само половината са в мен, от духането на свещичките нататък ги нямам, че снима приятелка. Тях по-нататък..
Ето го рожденника:
А от тук нататък са снимките http://www.snimka.bg/album.php?album_id=126946&photo=1

Още веднъж искам да ви благодаря за милите пожелания   bouquet

Ирка, дай снимки на колата де...  Mr. Green

# 218
Успях да ви изчета! Сега и аз да се отчета. Вчера цял ден тичам по организацията на рождения ден, а вечерта бяхме на курбан на племенника ми и едва сега ви изчетох.

Руми, тортите с кученцата с страхотни, но аз вчера поръчах , а чак сега виждам предложението ти. благодаря ти много! Тортата пак е с кученца, но мънички. Дано Ивко да ги забележи и да вика БА като ги види. Но самата торта е огромна. Поръчах да ми направят двойна. И пак не съм сигурна дали ще стигне. Виф и вашата торта е много хубава. Аз я бях харесала и тази, но там нещо не ми одобриха идеята за двойна торта. Та като съм се разприказвала за торти да питам и FY на колажа тортата ви отделно ли е монтирана или си я занесохте в студиото? Защото ние се чудим как ще си я занесем до ресторанта и е абсурд да я разхождаме до студиото , а много ми се иска Ивко да има и студийна снимка с тортата.

Денит , честита ти шофьорска книжка. А ти питаше и за яслите. Ако запишеш детето на ясла и не започнеш работа, спират ти майчинството. о ако започнеш работа ще получаваш 50% от него. Най добрия вариант според мен е ако може някой да гледа детето за 10 дни , а ти да започнеш работа и след 10 работни дни да си пуснеш годишния отпуск и тогава да запишеш детето на ясла, за да можеш да го въведеш постепенно. А идеята да работиш 10 дни е, да ти изчислят годишния отпуск на база брутното ти трудово възнаграждение , а не на база майчинството. Дано да съм ти била полезна.

Бабъл снимка с роклята обещавам да има много скоро. Сега проблема е че не мога да си намеря сако и май ще си мръзна. Но преди малко свеки ми се обади че видяла нещо подходящо в един магазин и ще ида да видя!

Икати , антивирусната ми е zone alarm pro.

Роси , радвам се че се разписа, но това което се е случило с Ивайло е много лошо. Дано всичко да е наред. Моля те пиши като се върнете от София!  Praynig

Момичета много се радвам , че стихчетата ви харесват, но и в същото време много се притеснявам да не разочаровам някого. Писала съм го без никакви пристрастия, просто от душа и сърце за децата. Като съм се старала да вмъкна по разнообразни пожелания, въпреки че за толкова много дечица няма как да са кой знае колко разнообразни и все пак съм се опитала да направя рима с името. И сега малко ще разочаровам Мимозка, че когато има по няколко дечица на една дата пожеланията са за всички, като съм ги разделила само на момченца и момиченца. Дано да ви хареса и в този му вариант. А накрая наистина ще ви го пейстна цялото , за да видите какво се е получило, като се чете на един дъх!

Покрай тези рождени дни , месечковците минават по незабележимо. Честити 11 месеца на Килиан и всички останали месечинки днес.

# 219
  • Русе
  Честит 1-ви рожден ден на Сиси, Ивайло, Макси, Съни и Мариана!
   Мили дечица, желая ви много здраве, безгрижно и щастливо детство!

# 220
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЪНИ ! МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

# 221
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА СЪНИ! ПОЖЕЛАВАМЕ МУ БЕЗГРИЖНО И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

# 222
 Ани -малко ме разочарова ,че няма да си имаме лично послание..,но важното е,че е от сърце` Hug

Виф -много ти е сладък рожденника,да го нацелуваш  Hug,в началото се вижда една жена май е свекърва ти?Много си приличат с мъжа ти.Видяхме и една форумска девойка  Wink
Криско и той много хубави снимки особено с кучето  Peace

Ани -какво стана с тортата ,свекърва ти и т.нЩом тоалет ти търси сигурно си и простила  Grinning

# 223
Мимоз, тортата я поръчах с кученца. Свекърва ми винаги е била много загрижена за мен, но саката които ми беше харесала са като за лелки. Аз си харесах две сака които самия плат е в черно и бяло и много добре се връзват с роклята , но и двете са ми големи. Голяма комбинация , роклята ми е малка, сакото голямо  hahaha картинка. Накрая си купих само ръкави, които няма да ме стоплят, но поне роклята има завършен вид. Вече почти сме готови с подготовката!

# 224
Сега разгледах всички снимки и съм много впечатлена от вилата на Анита. Рай за Криско! Потопих се и атмосферата на РД на Макси. Тоалета е много готин, спортен - спортна торта. Много добър избор. Зари на Икати как смело пристъпва до татко си , а Таз един замислен.... На Миа гаджето голям сладур, русичък, също като нея. Елла отлична помощничка на мама, как добре е подредила дрешките самоооооо.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт