На 1 годинка става вече МАЙското ни буболече!

• 10 234
  • 288
  •   1
Отговори
  • София

АПРИЛСКИ - МАЙЧЕТА:[/b][/size]

Жасмина  -  tanya_79 (Таня)

Бетина  -  Inochka (Инна)снимки

Стратос & Димитрис - Mikki

Калоян - Marry (Мария)

Анастасия - FY снимки

Ивайло - Rosi_Burgas (Росица)

Максим - Vif снимки

Асен- Александър - gwendoline снимки
Мариана - kallymally

Александра - nancy
Калина - змейковица снимки
Ирена - Marges (Маргарита)
Венцислав - zvezdolina (Зорница)

Кристиан - Stryper (Елена) снимки
момче  - klarisina
Даниел Уилям - Malerbill

Станислав - Adi02 (Ива)
Мартин - nadia_777

Мартин - 6u6i снимки

МАЙЧЕТА:[/b][/size]

Георги - pileto(Боби)
Йоана - Smily_5q (Петя) снимки
Кристиян - zori2005
Кристияна - tan4uka снимки

Иван - А н и снимки
Мартин - salina

Мирослав - policeiliana (Илиана)
Маринела - Mery_13
момче - darid
Георги - lony_13
Тихомир - titomirka

Ивайло - ndv снимки
Пламена - nadia_ch
момче - cacadu
Ивайла - desiiv
Иван - vessence снимки
Виктория - anetta78 (Анета)
Мая - Losita78 (Цани)
Хана- RRAIA

Димитър - bobsi_hrist (Боряна)

Анна - lale (Деси)
Адела - Екатерина снимки
Георги - ilein (Илиана)
Павел - jet
Гергана - mousy

Дженика - Jaki33
Нелия - kalia (Калина)
Никола - eunos (Елена)
Мария - Endjova (Нина)

Велизар - ol4eto (Оля) снимки
Красимира - LaDiDa снимки
Борис - mania4ka
Стефани Елизабет - DaniStef

Александър - velisa снимки
Eлица - alexta снимки   
Христина - pepsun снимки
Бояна - simbi

Константин - Rumya (Румяна)
Мария - meshko106 (Вергиния)
Радина  - cat11
Ралица - Una (Милена) снимки
Йоана - mimik
Петър - danica
Христо - silvia69
Соня - nandy (Надя)

Георги - despet (Деси)

Калоян - Daniele
Александър - bubinka
Дита - Ditta_von_Thies

Ева -  Анна снимки
Мариана - beba3
Виктория - bebita23

Росен - Paff (Павлина)
Виктория - veni_viki (Вени) снимки
Мануел - мама миши
Карина - lolytka

Жулиана - mimozata (Мария) снимки 
Румен - Bubble79 (Мария) снимки
Мартин - denz (Деница)
Симеон - BgViki (Вики)
Анна - klu снимки
Ивет - Tedi_Ivanova

Ивайло - Valja79 (Валентина)
Велизар - ikati
Антон - elf4e

Марк - ve4erniza (Зорница)
Никола - tania_ark (Таня)
Стела - N a d i a (Надя)
Даниел - bobidika

Момчил - Iggiberry (Иглика)
Димана - crazykitty
Румен - rush снимки

Стефан - mrancho (Рени)
Ана - GalyaG (Галя) снимки
Калоян - Topi
Михаела - mcheuz   Почивай в мир, миличка!
Радослав - madlena (Мадлена)
Виктор  - emoli
Йордан - Tiqercheto (Диана) снимки
Никол - Yvonne снимки

Леонардо - crazybrat снимки
Ема - pasti4ka

Велизар - мими
Траяна  - lusmar
Симона  - didi_r

Авигея - Ива_Ави снимки
Наталия - NatalyG
Мая - Мимикрия
Анна - maria_ra
Калоян- Gerssy
Веселина  - elica_22

Мая - iliana2 (Илиана)
Никол - Bubilina
Емануил - gal79
Момчил - mamazori снимки

Цветелина  - pipiiv (Петя)
Данислава - nadezhda96

Елла - ira_d (Ирина)
Ния - еden_haven (Рая) снимки
Трифон - denit (Деница)
Кристиян - anita_s (Анита) снимки
Валерия - malkaMaMa
Кристиана - ipppi (Илиана)

Миа - vaniliaice (Ваня) снимки 
Милена - adi101
Килиан Арне  - Катя снимки
момиче - monchi26
Александра  - Mucunka

Стоян - nMihailova (Недка) снимки

Дарина - Mimeto78

Божидара  - siska79 снимки
Саманта  - kery25
Магдалена  - qi4o_pi4o
Мария  - moyra
Явор - Mama Raq

Антон - duhi_puhi
Лаура - Laura06
Мая - rien
Иван - imar
Анна - Elenka
Ванеса  - tzvety26
Деяна - е_vurbanova (Емилия)

Дара -  noneto (Нора)

ЮНСКИ - МАЙЧЕТА:[/b][/size]

Ивайло - kabranska (Люба) снимки

Мариса - galiushana (Галя)

Ния - zizi_top

Радомир - paizy (Вера)

МАЙСКИТЕ НИ СЛЪНЦА СА 146!  
ИМАМЕ 77 ДАМИ  И 69 ГОСПОДА , от които една двойка близначета на мама Мики
[/b][/size]

АЛБУМЧЕ МАЙ-КИ
потреб. име: maiski
парола: 2006

Кръстница на темата - lony!  

Предложения за следващи теми:

1. Прави МАЙската дружина пакости за четирима (Daniele)
2. На крачетата стои си вече МАЙското ни буболече (didi_r) 
3. Преди година МАЙчето се появи, дома ни с радост озари. Усмихва се, лудее, тича и вече духва първата свещичка! (Daniele)

Предишните ни теми в "Родени 2006":
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,
35,36

МОЛЯ, за добавяне/актуализиране на снимчици на бебоците, както и за предложения за имена на бъдещи теми да ми пишете САМО НА ЛС!

ИНТЕР-НАЦИОНАЛНА СРЕЩА МАЙ-КИ, ЮНИ 2007  - ЛИНК!!!

Последна редакция: пт, 27 апр 2007, 14:23 от ol4eto

# 1
пу първа  Mr. Green Олче, темата е разкошна!  Crazy   Heart Eyes Много благодаря за старанието   bouquet
Дечицата ни колко са порастнали наистина..  Rolling Eyes А Килиан каква муцка е направил  Joy И Ивчо Кабрански  hahaha Много са ни сладки, ей!  Heart Eyes Mr. Green

# 2
ООООО имам нова снимчица! Олче страхотна си!
Новата тема е много сладурска!  Heart Eyes

# 3
олче целувки за темичката Heart Eyes
благодаря че си сменила снимката на димана,аз все ще ти пиша да те моля ама ти ме изпревари Embarassedсупер е станала!
от тук нататък започват едни такива вълнуващи дни за всички...мен ме тресе вече суматохата покрай РД #Crazy
а днес празнуваме за последен път рожден месец Mr. Green вече ще има само рождени дни-нали вече сме големи Blush
цунки на всички и най-вече на баш наборчетата румен и момчил Hug

# 4
Хей да се включа и аз най-после. Темичката ни отново е най-хубавата.  dance Поздравления за Олчето  Flowers Bouquet и големи благодарности, че ни е сменила снимчицата. Щеше ми се да избера хубава снимка, но нямах много време. По нататък като се освободя ще избера някоя по-хубава снимчица.
Отивам сега да дочитам старата темичка, че доста изтървах и после пак ще се включа.
Целувки на всички беборанчета    lovekiss

# 5
Олче, темата ни е супер. Много те бива.  bouquet
Благодаря, за новата снимка. Hug
Много се надявам да сме по-добре и да се разписвам по-често.
За днес толкова.
Лека вечер.

# 6
  • София
aуууууууу, Олче, майстор си!!! темичката ни е цветна като пролетта Simple Smile
 и специално благодаря, че си сменила снимката ни, и то с тази, чудесна е, нали ми е мамина сладка!

днес ми е хубав ден, сестра ми беше тук и цял следобед се разходихме , свършихме страхотна работа, а черешката на сладоледа беше един мечок на нуби, който ни донесоха подарък от снаха ми в сащ, като го стиснеш по крачето и се смее с детско гласче, страхотно ни зарадва. ми го изучава сега го гледа подозрително  hahaha, но има давам 2,3 дни и има да го мята из кошарата.  Joy
хайде спокойна нощ!

# 7
# 8
  Темичката е номер едно, както винаги! И нови снимки на бебоците! Супер си, Олче!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Днес голямо дивеене падна навън. Бутахме нашата количка, бутахме и бебешките колички. И как се сърдим ако трябва да пуснем някоя играчка и то чуждата най-вече. Не иска и в количката да го слагам. Голяма лудетина!

Сиска, в момента сериозно и упорито си търсим кола и като купим...........Търново Привет! Дано да е скоро!

Лека и неревлива!

# 9
Олче, благодарско - за новата темичка и старанието, с което си я направила, за новите снимки.

Ани, това към което си пуснала линка е супер. Много ми хареса, но май трябва да се замислим сериозно върху това, което пише...

# 10
  • Плевен
Добра вечер МАЙки!
Аз докато се наканя да се разпиша и хоп - нова тема  Laughing.
СЪРДЕЧНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА ОЛЧЕТО, ЧЕ В ТОВА "РЕМОНТНО" ВРЕМЕ ПАК УСПЯВА ДА НИ НАПРАВИ КРАСИВА, УЮТНА И ПЪЛНА С УСМИВКИ ТЕМА!   bouquet
Докато разглеждах темата се развълнувах още повече, с всеки изминал ден ще има все повече рожденничета  Hug. Пораснаха  малките бебешори, които за първи път гушнахме само преди миг, а ето вече е изминала цяяяяяла година! Благодаря на Олчето и за изненадата - сменила е снимката на Тери  Heart Eyes !

Честита братовчедка на Никола и племенничка на мама Юнос. Да расте здрава и щастлива! Бързо възстановяване и на двете с майка й! А онази докторка  #2gunfire

Гичо, хубаво е , че Маги вече се излекува. Пожелавам ти и на теб скоро да се похвалиш със същото.

Ани, носталгията по миналите безгрижни времена ме връхлетя, докато четох статията от линка ти. За съжаление все по-рядко се замисляме над това, как скорострелно се променят времената и какво губим, а и какво печелим от всичко това???

Настроих се философски нещо, та смятам че ще е по-добре да ви пожелая лека нощ и да не рискувам да ви досадя с разни безобразни размисли  Wink ЛЕКА НОЩ!

# 11
Колко много имам да пишаааа,предварително ви се извинявам за дългия постинг.Но пък ще се подмажа-качих цели 15 снимки на Елла И всичките са от последните 10 дни.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=79434&photo=58

Юнос,ти си първа-ЧЕСТИТА ВИ РАЯ!ДА Е ЗДРАВА И ВЕСЕЛА,ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО И ПОЖЕЛАВАМ!Снимките ви са страхотни,мами,с такова огромно удоволствие ги разглеждам!И си спомням как са изглеждали дребните и колко малки са били и всеки път се очудвам все едно мойто не пораства и то!

Бабъл,искрено и безцеремонно ви завидях за прекрасната екскурзия-на една снимка забелязах какви хубави скули имаш-усмихвай се често!За венците-аз като щерка на зъболекарка,веднага ще ти кажа-родожил.Единственото нещо,което може да помогне за парадонтоза.

Лони,миличка,мога само да въздъхна и да ти пожелая още много неочаквани и хубави дни и спомени с дядо ти.Защото и аз бях там и хич не е леко.За кръщенето има вярване,че колкото по-рано,толкова по-здраво ще е детето.Е,вярване казах.Гоги голям разбойник бил бе!А как ще ги учим,че после трябва да се подрежда,а?/

Виф,така ми харесаха тея маратонки,че с радост бих изтупала Елка!Очите ми останаха.Ама ако знаете колко откровено мъжки дрешки и купува мама...

Мимозка,Шуши,да са ви живи и здрави християнчетата Марти и Жулката!/ах,тази рокля е невероятна/

Кате,антибиотици ли ще пиеш,сладолед ли ще ядеш,ама те искаме здрава!Много съм очарована от вашия пясъчник.

Мешко,пу съм с тебе!И аз съм на диета.Ама имам 8 кила,не 3.

Много се радвамче Миа и Маги са добре вече!Маги много ме кефи с тая стърчаща косичка,много ми е сладка.

Сиска,честити ви пробити ушенца-скъпи и красиви обеци да носят само!Прости ми,ама с глас се хилих на новите методи за съчетаване на детеглед и зъболек hahaha Joy

Олче,и вас не пропуснах-снимките с Мишката са вече в историята като едни от най-смешните и отиващи в моя албум.

Ся за ръката.Ми тя взе,че се възпали.Много.И точно свърших антибиотика за синузит,аидеее нов.Днес я почистиха,белиха кожи разни и я превързаха отново.А аз като една смела българка,потомка на велик народ си взех детенцето,станах гордо от леглото за преглед...и припаднах.Т.е. първо ми стана лошо и докато кажа...ниска кръвна захар било.Така де-да ме запомнят в тая болница и това е.4 човека медицински персонал чака да се оправя и аз отворих очи,погледнах ги и  избухнах в луд смях newsm78.Не съм май в час.То не е за първи път!Последно бях бременна с 3 месец.Бъзла,бъзла и бъзла.А уж не се притеснявах.И още ми е смешно-представяте ли си какъв цирк бих направила,ако ми правят операция.Щом една ръка и една кр захар... Embarassed

Елчо вече слиза и се качва по легла и дивани.Днес се престраши да стои около 20 сек права без опора и след бурни овации от мен и тати,погледна гордо,ухили се и повтори.Беше възхитена от себе си и вниманието,което предизвика.Да не кажа самовлюбено-очарована Laughing.Милото,колко искат те,а?Двамата им любими хора да им се порадват и са на седмото небе.

Айде да не се оливам,че знаете какви ме избиват по това време на нощта.Отивам да си ям ягодките и безсолното късче пиле и да сънувам пържени картофки.
П.С.Ивчо вече си прилича на момченце!Много се е променил.И,Люба,ще ме извиняваш,ама само окраската на татито-чертите на мама.И двамата.А Калина и Алекс!Ах,какви мадами са новото поколение!

# 12
  Честит Рожден Ден На Стратос и Димитриус! Да са живи и здрави, весело и безгрижно детство да имат!

Този път кафенцето от мен!

и чайче разбира се!

Весел ден въпреки мрачното време навън!

# 13
Олче,темата е супер,БРАВО.Всички бебета за разкошни.Ние сме добре,радваме се на ужасно време до преди седмица сняг,сега дъжд има и вятър ,абе прелестно време.Мойто диване пък сега се опитва да лази,за мен и е вече късно трябва да ходи ама Не.Обикаля само държейки се.А вчера падна от спалнята не мога да ви опиша ужаса,който изпитах.Такъв рев му ударих и я стреснах повече май.
Целувки.

# 14
Честит рожден ден на нашите близначета Simple Smile Нищо, че те вече не пишат тук, дано си вдият поздравите Simple Smile
Много хубава темичка, Олче, благодаря за новата снимка Simple Smile
Момичета, вижте какво си купих от Кауфланд. Но беше единственото, казаха, че повече няма да получават Simple Smile http://bgphoto.net/photos/21142/o633125254549531250.jpg

Общи условия

Активация на акаунт