Момичета, страхотни сте! Много много много ме зарадвахте, че сте се сетили за нас и за хубавите пожелания! Благодаря ви от сърце!

Тортата ни беше от Романс - правоъгълна и с две мечета (можеше и по-добре, но вариантите за близнаци са ограничени).
) Там очакваме торта-уникат от една специална сладкарница... 
Дано това не го изживява никоя мама 

на Теди и Ивет!Дано Ивет бързо да израсте това захласване 

Поздравления за дългото кърмене!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАШИТЕ МАЛКИ МИШЛЕТА СТРАТОС И МИТКО!/на патерица/.ДА СА ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ И ДОБРИЧКИ КЪМ МАМА!ДА Й НОСЯТ МНОГО ДВОЙНА РАДОСТ!
Аз точно това си мислях-че на нас с по едно ни е трудно да се разписваме,а с две си представям цирка!Ама ние не умеем да се сърдим-някоя рожденна снимка и всичко сме простили. 
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛОЯН!НЕКА Е МНОГО ВЪЛНУВАЩ ЗА МАМА,НЕКА ОСТАВИ ПРЕКРАСНИ СПОМЕНИ,А НЕЙНОТО МОМЧЕНЦЕ Е ВИНАГИ ЗДРАВО И ВЕСЕЛО!

Ама то нашто гадже все по-красиво става!Малко ни е притеснено и затова на 18-и май ще дойдем да го наглеждаме...
Знам колко много труд и старание/и време/ е това и е много мило,че го правиш!
!!!Аз кг съм си ги скрила така тайничко на дупето,да не ми ги виждат всички!58кг бях преди да започна диетата при ръст 162.Какво да говорим?/И ги качих след като родих
.Освен това се измъква от каишите и се изнизва отпред от количката.Последната снимка е тя,доволно избягала,щъкаща из целия шопинг център с белите панталони.За екипа-един футболист вкъщи ми стига!
Елла няма да бъде допускана на километър до тв като дават мач.А нашите еднакви блузки са ни подарък от леля Рая от Малта/там учи/.
И аз карах моите приятелки да отидем на женски ден,че нали с влака е на 2 часа,ама...то с деца...на кой да ги оставим,че и три броя...абе някой друг път.Уж беше планирано за май.А и билетите бях супер евтини.

Както вече казах, няма да получават повече, а тази за нищо на света не бих я върнала
Сиска, виж там, потърси из Търново, казаха, че до 9 месеца може и да получат 

Честит първи рожден ден на Калоян
-да е жив,здрав и много щастлив....и всички около него-също!!! 
-някъде пак съм си загубила един ден...и днес се оказа,че било петък/направо вече губя ориентация за време...а понякога и за място....ех,старост-нерадост
....което си е направо постижение за кърмене
.......а,като стигнеш до ракийката-пий една и за мен
...а дотогава-наздраве,но с айрянче 
.....но да си кажа и аз се чудех как се режат тези триизмерни торти
/имах впредвид как се режат на еднакви и добре изглеждащи парчета/...а иначе тортите на Руми са приказни....но тука такава фирма-няма....../ние най-вероятно ще поръчваме пак там където поръчахме на Сами тортата със жаба-но тоя път от каталога,че тях ги правят перфектни....и на вид и на вкус/
....а седна на компа и се почва"Пусни ми,пусни ми,пусни ми...." и така докато вече ми се завие свят от монотонното повтаряне...и накрая просто сдавам фронта...
Та-ето ги:http://www.vbox7.com/play:b39eef4d/има и още.....продължавам да се опитвам да ги кача/
Ема е много сладка, такава кукла, прехласнах се по нея... Да ви питам - имате ли си гадже?

100 пъти ви гледах снимките, МНОГО е сладка тая Ема! МНОГО!
, с по - голямо дете, което те оставяли да реве така, и видиш ли, проблем нямали. Ревало само 2 дена...
и, че това води до захласване. А ония си пият ракията и ми се хилят: Ние не сме чували дете да спре да диша от рев...
Аз им казах, че съм чувала, че и ние като новородени сме се захласвали, та изходът беше на цица на минутата, иначе не ми се мисли какви ужасии можеше да преживеем. Много се отплеснах, но като прочетох за вашите перипетии и се сетих за онзи безсмислен спор, който водих мин. седмица, и си казах, ето, и на такава възраст може да се случи, как нямат сърце някои хора да причиняват това на детенцето си. Не спира да ме учудва човешката простотия. Пък после защо отрочето ги нямало за нищо, защо се изгубила връзката между майка и дете, ами ето защо! 

Било е ужасно стресиращо за теб, но той човека така се учи, чрез игра - към чудеса...
Момчи, както казваше ти, няма да умре от глад, а ти си толкова оправна, че ще се справиш с "млекодоенето" и цеденето - сигурна съм! 
Ей, страшна сладурана! И ние так искаме прави да се возим, татко му го бъзика, че като циганетата по каруците иска да е прав...