На 1 годинка става вече МАЙското ни буболече!

• 10 359
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
  • Varna
Честит първи рожден ден на близначетата ни, да са живи и здрави!
 Олче,благодаря,че ни смени снимчицата.
 Дано Ивет по бързо да го  израсте.
Руми, веднага се поправяме

При първа възможност ще  кача и още снимки. Отивам да поспя малко, че утре ще ходя да проверя плажа на златните Mr. Green

Последна редакция: пт, 20 апр 2007, 00:12 от Inochka

# 46
  • София
 newsm51 Момичета, страхотни сте! Много много много ме зарадвахте, че сте се сетили за нас и за хубавите пожелания! Благодаря ви от сърце!  Hug Hug Hug
Ани, ти специално така ме просълзи и развълнува, че нямам думи  Heart Eyes
Не мога да повярвам, че мина тази първа една година.... Много емоционален ден беше за мен и за бебетата,  и за цялата ни фамилия.
Ние направихме партито в малката зала на ресторанта на Царско село (беше планирано за басейна, но... имаше вятър). Много добре беше всичко: видяхме се със скъпи за нас приятели, получихме мнооооого и двойни подаръци  Grinning Тортата ни беше от Романс - правоъгълна и с две мечета (можеше и по-добре, но вариантите за близнаци са ограничени).
В събота ще повторим празненството и в Гърция (то нали при нас всичко е по две  Wink ) Там очакваме торта-уникат от една специална сладкарница...
Момичета, се оставяйте с лоши впечатления от мен, че не пиша. Не се сърдя или нещо подобно  Confused Започнах още от лятото да поработвам къде от нас, къде не (пак са ми две работите...) и ми е много трудно всичко. Неприятно ми е, че не мога да се включвам, защото вие пишете наистина доста активно и ми е трудно да ви следя и ме е страх да не съм "извън темата"... При "близнаците" е доста по-кротка обстановката в това отношение thumbsup
Искам от все сърце да ви пожелая много щастие и най-силните и положителни емоции през наближаващия най-светъл месец за всички нас!!! Да са живи и здравички дечицата ни и да им се радваме дълги години! Весело посрещане на първия рожден ден!!! Много целувки от Стратос и Митко и
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЙСКИ РОЖБИ!!!  newsm51

# 47
  • Велико Търново
Честит Рожден Ден/на патерица/ на малките юнаци на мама Мики!Да растат здрави и щастливи!Засякох я да чете дано се и разпише!

ЧРД на Калоян!Пожелавам му много здраве и щастливо детство!

Анна,Божидара си държи сама шишето от четвъртия месец от тогава аз шише не съм държала като изключен престоя ни в болницата.
Да ви споделя,че Божи приключи с кърменето.Приемам го за нормално и дори като облекчение,че така или инъче другия месец щях да я отбивам,защото ни предстои ремонт.

Ани,голям ужас си изживяла,но важното е,че Ивко е добре.Те с Божа може да ходят да учат в Д.Митрополия GrinningДано това не го изживява никоя мама Praynig
Страхотни торти си намерила!
Стихотворението за Калоян е чудесно както и всички,които вече публикува.За теб  newsm51

Иги,Момчо е голям сладур!А теб хич не те мисля за цеденето,с толкова мъже пък,ако не могат да се справят то направо за срамотите ще станат.Пожелавам ти лек път и незабравима екскурзия!От утре ти почвам диетата,че положението е трагично Blush

Ирка,Елка-белка е невероятна хубавелка!Много сте ми сладки цялото ви семейство!Отново ви разгледах снимките от Франция!

Даниеле,ако случайно пусна пак такъв мъжки артикул веднага ми вземай един-нямам претенции за цвят на очи,коса и други такива Mr. GreenТвоя е изключително сладък!

Мимозке,ти снимки не мислиш ли да пуснеш от кръщенето на Жулката се питам аз в този късен час newsm78

welcome на Теди и Ивет!Дано Ивет бързо да израсте това захласване Praynig

Иночка,да нацелуваш тази сладурана Бетка от мен!

Анитка,утре ще ти снимам Божа с обеците!

Тъй да отивам да гушвам Чемшира,че ми се доспа вече!Желая на всички будни спокойна нощ!

# 48
  • Велико Търново
Радвам се,че Мики се разписа!Желая ви да си изкарате незабравимо празненство и в Гърция и после ще чакаме снимки  Blush

Последна редакция: пт, 20 апр 2007, 00:50 от siska79

# 49
  • София
Радвам се,че Мики се разписа!Желая ви да си изкарете незабравимо празненство и в Гърция и после ще чакаме снимки  Blush

Мерси, мерси, дано само стигнем навреме, че днес позакъсняхме за купона (а още не съм почнала с багажа...) Embarassed А за снимките - трябва да седна да направя едно албумче най-накрая. Много съм виновна  Embarassed
Лека нощ и сладки сънища на всички ви   bouquet

# 50
Mikki, радвам се, че се обади. Ако имаш възможност пусни и снимки от празненствата.
Сиска, вече може да пазиш диети и да пиеш каквото искаш Simple Smile Поздравления за дългото кърмене!
Може ли да ми пратиш информация за диетата на Иги - помня само, че беше с много месо, но съм до там.
Честит Рожден Ден на малкия Калоян. Дано днешния ден да остане незабравим за мама  Marry.

Даниеле, забравих да ви кажа, че сте си взели най-добрата покупка от Кауфланд.
Ани, стихчетата са много хубави.
Дано Ивет да израстне това захласване. Направо изтръпнах, когато четох какво сте преживели.

# 51
  • Велико Търново
Страйпърче,друга ще да е диетата с месо Heart EyesНа мен ми е прратила една с мнгооооооооооооо кисело мляко  Mr. GreenТя Иги ми я прати и много отдавна де 25.10.06.Ама от утре кисело мляко и фитнес му е майката Heart Eyes

# 52
 bdbaloni happy bdЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАШИТЕ МАЛКИ МИШЛЕТА СТРАТОС И МИТКО!/на патерица/.ДА СА ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ И ДОБРИЧКИ КЪМ МАМА!ДА Й НОСЯТ МНОГО ДВОЙНА РАДОСТ! baloni TadaАз точно това си мислях-че на нас с по едно ни е трудно да се разписваме,а с две си представям цирка!Ама ние не умеем да се сърдим-някоя рожденна снимка и всичко сме простили. Wink

bdbaloniЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛОЯН!НЕКА Е МНОГО ВЪЛНУВАЩ ЗА МАМА,НЕКА ОСТАВИ ПРЕКРАСНИ СПОМЕНИ,А НЕЙНОТО МОМЧЕНЦЕ Е ВИНАГИ ЗДРАВО И ВЕСЕЛО! newsm38 Gift smile3535

Иночка,ама много хубава тая Бетинка бее,пу-пу!Искаме и тортата по така да видим!

Даниеле,забравих да ти кажа-много хубаво заглавие на тема си измислила!Аз имам едно,ако свършат темите и още празнуваме,ама твойто е много по-хубаво и искам да го видя! 'Майчо страшно се вълнува-първи ден рожден празнува!' е моето. Да те питам-не ви ли е трудничко да гледате 'покупката'?Не са ли много разходи и безсънни нощи?/Ако искате я върнете,а пък ние ще я вземем с удоволствие Laughing

Много сме си верни даже на Ивчо-това на снимките е Ники-нашия най-добър и обичан прител.Майка му е кръстница на Елла.Оня ден казал за първи път думата 'обичам' и то в изречение 'обичам Елла' Grinning Ама то нашто гадже все по-красиво става!Малко ни е притеснено и затова на 18-и май ще дойдем да го наглеждаме...

ЧЕСТИТИ ХОДЕщИ КРАЧЕТА НА ЕММА!ДА СА И ЗДРАВИЧКИ И СТАБИЛНИ!УРААА,УРЕДИХ СЕ С ВРЪЗКИ ЗА ПЛАСТИЧЕН ХИРУРГ НА ДЪРТИ ГОДИНИ Mr. Green.Много е сладка малката кърдавелка.

Олче,много,ама много извинявай,че те пропуснах вчера Embarassed.Малко бльон ще дойда...Благодаря ти от сърце за новата снимка и за прекрасната тема/тези букви са ми наи-любими от всички досега/  bouquet  bouquet  bouquet Знам колко много труд и старание/и време/ е това и е много мило,че го правиш!

Мими,миличка,не искам да се притесняваш!Разбира се,че ще ги преборите тези гадни бактерии!Ако беше нещо вродено,щеше нейното малко и крехко новородено телце отдавна да го покаже.А тя е вече голяма и по-силна!Пиши ни какво става,моля те!Изпращам ти много положителни мисли и се моля за вас да се оправите бързо.Няма ли го в Бг тоя бебешки асидофилус?/добрите бактерии,които много биха ви помогнали в случая/.Питай в аптеката!Ако не,давай и чисто кисело мляко/ако може домашно/. Hug Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Sunflower

Мамчета,много сте мили,Сиска,  bouquet Hug!!!Аз кг съм си ги скрила така тайничко на дупето,да не ми ги виждат всички!58кг бях преди да започна диетата при ръст 162.Какво да говорим?/И ги качих след като родих Embarassed.

Ей ви малко днешни снимки.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=79434&photo=78Да се оплача от Елът-вижте само на снимките как настоява да се вози #Cussing out.Освен това се измъква от каишите и се изнизва отпред от количката.Последната снимка е тя,доволно избягала,щъкаща из целия шопинг център с белите панталони.За екипа-един футболист вкъщи ми стига! footballЕлла няма да бъде допускана на километър до тв като дават мач.А нашите еднакви блузки са ни подарък от леля Рая от Малта/там учи/.

Иги,много хубаво и безпроблемно да си прекараш в Париж!И снимки да направиш! smile3509И аз карах моите приятелки да отидем на женски ден,че нали с влака е на 2 часа,ама...то с деца...на кой да ги оставим,че и три броя...абе някой друг път.Уж беше планирано за май.А и билетите бях супер евтини.

Теди,моята приятелка тук имаше същия проблем.Най-много помагаше,ако му духне в лицето или му намокри ръчичките и лицето.И на нея й казаха поне до 5 годинки,но той спря за месец.Така че може и при вас да е фаза!Знам,че е често срещано и се получава при по-емоционални деца.Знам също,че изглежда страшно,но няма абсолютно никаква опасност за нея.Дано не ви се случва повече!
 fingerscrossed fingerscrossed

Ани,къде ги измъкна тея торти,бе душа?/Очите ми изпадаха...Наслаждавам се от цялото си сърце на твоите стихчета,браво!!!

И Елът си държи бутилката сам,ама отказва всичко подобно на чаши и накрайници.Ще я излъжа аз накрая.

Тук е много топло и прекрасно.Всеки ден ходя по няколко часа и вече съм -2кг newsm44

Сиска,по случай случката-наздраве!Щом можеш да алкохолясваш вече,няма да ми откажеш! cheers

А това за кърлежите-малееее

Последна редакция: пт, 20 апр 2007, 03:44 от ira_d

# 53
Добро утро момичета,

Да сервирам кафето и чая

и да ходя да дочитам темичките. Че до понеделник водих борба с едни документи и за малко да ме преборят. Слава богу годишното приключи и вече ще е по-спокойно.

Искам да поздравя на патерици Бентинка, Стратос и Димитрис и днес и Калоян. Да са здрави, много усмихнати, игриви и да пълнята сърцата на родителите си с много радост и топлина.

Имам още доста да пиша, но първо нека прочета всичко.
Лек ден и много слънчеви усмивки.

# 54
  • Varna
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛОЯН!
FY, мерси за кафето,
  Приятен ден на всички, дано да става за разходки времето

# 55
  • Велико Търново
Fy,благодаря за кафето!С удоволствие пия вече второ,че съм легнала в два и сега ми е едно никакво.
Иночка и при нас ще става за разходки.На всички желая хубави разходки Grinning
Ирка,мила аз,не съм спирала да поддържам лактацията с около литър бира всяка вечер Mr. GreenАма,сега спирам и бирата,че почвам диетата с кисело мляко,ама като отслабна/ако,е в този живот/ с удоволствие ще перна една голяма ракия Mr. Green
Хайде лек ден от мен,че жената дето чисти ще идва и ние трябва да се разкараме!Хубава разходки Hug

# 56
Чeстит рожден ден на адашчето Калоян! Пожелавам му много здраве, усмивки, весели и безгрижни дни и много пакости, с които да радва мама и татко!

Момичета, много се радвам, че харесвате покупката ми Simple Smile Както вече казах, няма да получават повече, а тази за нищо на света не бих я върнала Simple Smile Сиска, виж там, потърси из Търново, казаха, че до 9 месеца може и да получат Wink
Ирка, не мога да ви я дам, виж и поразпитай и вашите доставчици, сигурна съм, че ще се уреди нещо.
Ани и Руми, мерси за идеите за тортите, ще се възползвам Simple Smile
Хубав ден на всички!

# 57
 newsm38Честит първи рожден ден на Калоян newsm59-да е жив,здрав и много щастлив....и всички около него-също!!! newsm38
Днес и вятър няма...та познайте къде ще сме/ще практикуваме пак изтъркване на подметки и гумите на количката/....ама вкъщи е страшно останем ли повече от час Mr. Green.....обаче тая сутрин пак съм размисъл newsm78-някъде пак съм си загубила един ден...и днес се оказа,че било петък/направо вече губя ориентация за време...а понякога и за място....ех,старост-нерадост Embarassed/
Сиска-ти все пак издържа толкова време smile3501....което  си е направо постижение за кърмене newsm10.......а,като стигнеш до ракийката-пий една и за мен newsm24...а дотогава-наздраве,но с айрянче Wink
Иночка-страхотна ви е принцеската на рожденния ден-както винаги красива......и много нежна  Hands Thumbsup.....
Ани-може и торта с връх планински-щом ще става алпинист Grinning.....но да си кажа и аз се чудех как се режат тези триизмерни торти newsm78/имах впредвид как се режат на еднакви и добре изглеждащи парчета/...а иначе тортите на Руми са приказни....но тука такава фирма-няма....../ние най-вероятно ще поръчваме пак там където поръчахме на Сами тортата със жаба-но тоя път от каталога,че тях ги правят перфектни....и на вид и на вкус/
Да  покажа  най-накрая и клипчетата от оня ден-че то историческа станах....ама с пустите Луди жаби #Crazy....а седна на компа и се почва"Пусни ми,пусни ми,пусни ми...." и така докато вече ми се завие свят от монотонното повтаряне...и накрая  просто сдавам фронта... ooooh!Та-ето ги:http://www.vbox7.com/play:b39eef4d/има и още.....продължавам да се опитвам да ги кача/

Последна редакция: пт, 20 апр 2007, 09:57 от Анонимен

# 58
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛОЯН! ДА РАСТЕ ВЕСЕЛ И ЗАСМЯН  Laughing! МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ, ДА Е ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ!

Пастичка, РАДВАМ СЕ, че се разписа! Heart Eyes Ема е много сладка, такава кукла, прехласнах се по нея... Да ви питам - имате ли си гадже? Mr. Green Blush Embarassed Че ние на ужасно несериозни моми попадаме все. И сме прелъстени и зарязани... Ако ни харесвате, свиркайте, ние с Велизар сме безпаметно влюбени.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Честити ви ходещи краченца, да им е лек пътят и с безброй успехи увенчан! Praynig100 пъти ви гледах снимките, МНОГО е сладка тая Ема! МНОГО!

Теди, ужасно е това, което сте преживели. Да ти кажа, мин. петък (аз писах тук), когато излизахме с едно приятелско семейство, те имат юнска бебка, та с две думи таткото не спираше да дъвче майката как ужасно много я е разглезила, че грешката им била, че не я оставяли от самото начало да се ОДЕРЕ от рев  Shocked, за да свиквала, че няма да я носят на ръце и пр. от народния бит и фолклор простотии. И всичко това беше подкрепено от други двама "родители" Close, с по - голямо дете, което те оставяли да реве така, и видиш ли, проблем нямали. Ревало само 2 дена... Shocked Да не задълбавам, че ги наврях тез бащи грижовни в кучи г*з (образно казано  Mr. Green), направо ги ошашавих с аргументи. Цитирах им форумски статии как плачът ВЪОБЩЕ не е полезен за детския организъм, какво точно се случва при такова реване с часове  Sad и, че това води до захласване. А ония си пият ракията и ми се хилят: Ние не сме чували дете да спре да диша от рев...  Sick Аз им казах, че съм чувала, че и ние като новородени сме се захласвали, та изходът беше на цица на минутата, иначе не ми се мисли какви ужасии можеше да преживеем. Много се отплеснах, но като прочетох за вашите перипетии и се сетих за онзи безсмислен спор, който водих мин. седмица, и си казах, ето, и на такава възраст може да се случи, как нямат сърце някои хора да причиняват това на детенцето си. Не спира да ме учудва човешката простотия. Пък после защо отрочето ги нямало за нищо, защо се изгубила връзката между майка и дете, ами ето защо! #2gunfire
Дано при вас бързо се израстне този период, много я гушкайте малката сладурка, нека е спокойна, не я лишавайте от ласки и усмивки! Hug

А н и, да го нацелуваш този разбойник - алпинист. Сигурна съм, че нищо му няма вече. Wink Било е ужасно стресиращо за теб, но той човека така се учи, чрез игра - към чудеса... Laughing а и гледах доста отдавна беше, едно ваше клипче, как са покатери като маймунка на секцията, направо ми събра очите, ние тогава (а и сега да си призная) не можехме и да си представим да направим такова нещо. Laughing Затова не се учудвам. Юнак без рана не може, дано не ви се случват вече подобни неща, въпреки, че колко ще падат занапред, сърцето ми се свива...  Confused
А за стихчетата - БРАВО, страшно мил, красив и запомнящ се жест. От сърце благодарим!

Иги, на теб най - незабравимата екскурзия, наслади и се, защото го заслужаваш. Heart Eyes Момчи, както казваше ти, няма да умре от глад, а ти си толкова оправна, че ще се справиш с "млекодоенето" и цеденето - сигурна съм! Wink

Ирка, мила, с глас съм се смяла как Еллчо пълзи из шопинг центъра ви...  Joy Joy Joy Ей, страшна сладурана! И ние так искаме прави да се возим, татко му го бъзика, че като циганетата по каруците иска да е прав...  hahaha

Даниеле, АРТИКУЛЪТ, който сте закупили, направо  е страхотен! Laughing А на промоция ли беше? hahaha

Спирам, че голяяямо мрънкане, от 6ч. ВИКА и крещи, главата ми изпуши.

Слънчев и ползотворен ден на всички от мен! Hug

# 59
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛАТА НА МАМА МАРИ! Много весели игри и усмивки!

Общи условия

Активация на акаунт