Честит рожден ден на нашите близначета и на Калоян!Да са живи и здрави и много щастливи!

Ние не сме писали скоро,но да се отчетем-живи и здрави сме,още не ходим сами и няма да е скоро,защото детето ми много мерак има,ама много го е страх да пусне пръстите на мама
Иначе е като шило и не се спира по цял ден-постоянно се върти,катери,лази...и в количката се стои само ако е в движение и не е решил да слиза.Майка му вече е за космодиск,наколенки и прочие бабешки екстри Много вече ме хвърлихте в размисъл за торти и рождени дни,организации,че време не остана

Много ме хвърлихте в размисъл и с тези захласвания-ужасно ми звучи
Дано вече не ви се случва мили мами 
Моля се на Дари-то проблема да не е голям и Мима скоро да се похвали,че вече е здрава

Сиска,успех с диетата(и аз съм планувала такава,но.....)
Ани, дано не летите вече!
Ирка ,да не съм те чула вече за килограми да говориш,че ще спрем да те четкаме колко добре изглеждаш

Честито на всички нови християнчета и на всички ходещи крачета!
хайде да се покажем,че ще ни забравите

http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2595466
Целувки и весели разходки!

Страхотни преживявания ти пожелавам,а при толкова мъже и то млади все някой ще ти помогне
и мисля..Може и да се откажем.Вече и купих кола за бутане с крака,люлка мече рошаво така,че има такива екстри..
свят ми се завива.

Да е жив и здрав! Да порасне здрав и умен! Да радва мама и тати!
Направо не мога да повярвам колко бързо мина времето. Все едно беше вчера, когато само папкаше и спинкаше, а сега едно такова ококорено, с мнение за всичко, тича, смее се, прави бели, абе знаете... всички си имате по едно слънчице в къщи.
Дано не му остане белег..
Ани, специални
все весели работи
и за сега няма да се обновяваме. При първа възможност ще се покажем.
.