На 1 годинка става вече МАЙското ни буболече!

• 10 359
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте МАЙ-чета!
Честит рожден ден на нашите близначета и на Калоян!Да са живи и здрави и много щастливи!  bouquet
Ние не сме писали скоро,но да се отчетем-живи и здрави сме,още не ходим сами и няма да е скоро,защото детето ми много мерак има,ама много го е страх да пусне пръстите на мама Simple SmileИначе е като шило и не се спира по цял ден-постоянно се върти,катери,лази...и в количката се стои само ако е в движение и не е решил да слиза.Майка му вече е за космодиск,наколенки и прочие бабешки екстри Laughing
Много вече ме хвърлихте в размисъл за торти и рождени дни,организации,че време не остана Grinning
Много ме хвърлихте в размисъл и с тези захласвания-ужасно ми звучи SadДано вече не ви се случва мили мами Praynig
Моля се на Дари-то проблема да не е голям и Мима скоро да се похвали,че вече е здрава Praynig
Сиска,успех с диетата(и аз съм планувала такава,но.....)
Ани, дано не летите вече!
Ирка ,да не съм те чула вече за килограми да говориш,че ще спрем да те четкаме колко добре изглеждаш Naughty
Честито на всички нови християнчета и на всички ходещи крачета!
хайде да се покажем,че ще ни забравите Wink
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2595466
Целувки и весели разходки!

# 61
Честит рожден ден на Митко и Стратос!!Да са много здрави и щастливи!  bouquet Чакаме снимки от партитатата ,че да видим колко са порастнали и от торатата също снимки!

Честит рожден ден на Калоян!Здраве,щастие и късмет!   Two Hearts newsm59  bigdance2

Даниеле много хубава покупка сте направили  Party
 Сиске вчера взех диска със снимките и по-късно ще кача на компа и пусна тук.Щом ви се гледат  Grinning  Кажи как приключи с кърменето,че искам да отбивам Жули вече и много се притеснявам как ще стане!  Видя ли клипчето?
Иги-блазе ти ,на мен метчтата ми е Париж и съм си го набелязала  Heart Eyes Страхотни преживявания ти пожелавам,а при толкова мъже и то млади все някой ще ти помогне  Wink

Ирка-как е ръката?Малеееее тая Елла е опасна,да ти е жива и здрава ама е дяволче от класа  Grinning Това с добро чувство да не се разсърдиш ей? Тениските от Малта са страхотни.

По въпроса за триколките.Уна много точно го е обобщила.Тази ,която показах аз не се внася от Мадъркеър,помолих ги да проверят дали могат да ми я поръчат,още нямам отговор. Другия вариант е Чиполино Пчела,ама не съм фен на Чиполино по принцип.Аз няма да я мъкна ,че сме на самата алея,но кратко ще я ползваме и не знам от плаж и хойкане дали ще остане време да я извадим и нея..А тая на Мадъркеър с доставката ще дойде поне 350 лв,че и повече  ooooh!  и мисля..Може и да се откажем.Вече и купих кола за бутане с крака,люлка мече рошаво така,че има такива екстри..

Мимето стискам палци този път да помогне лечението и скоро да се похвалиш. Praynig

И не на последно място-Олче благодаря за хубавата тума и за новата снимка!  bouquet

Маймунския номер и ние го правим  Crazy свят ми се завива.

Това за захласването и мен ме стресна..дано на никой не се случва повече  Praynig
Ани как е Ивко?Кой знае как си се стреснала..
Ирка, кажи бе душа къде са тез кила,че вече си мисля- май комплименти трябва по-често да ти правим,че си въобразяваш нещо  newsm78

# 62
Честит Рожден ден на Калоян! Да порасне хубав и засмян!
Това със захласването звучи много страшно. Едно наше приятеско семейство ни разказа преди време, че са имали такъв проблем с техния син като е бил малък и майката с гуменки на краката нонстоп търчала след него и не му позволявали дори безобидно падане, за да не започне да плаче и да се захласне. Ча к сега се сетих за техния разказ, като вече зачести този проблем във форума.
Пак не успях да кача снимки, че нещо връзката ми вкъщи се забави.
Ирка, Елла е голяма палавница. И Мия почна да се изправя в количкота като е без колани, стъпва си на мястото за крачетата, хваща се и много се радва, а вчера тръгна да се изправя във ваничката, едвам я удържах. Много хубаво, че се изправя, че досега не го правеше, ама не иска да го прави в леглото си, където няма как да падне, а във ваната. Чао засега.

# 63
Здравейте и ние да се разпишем в прекрасната ни нова темичка!   bouquet на Олчето и благодаря и аз за новата снимка.
чЕСТИТ рОЖДЕН ДЕН НА КАлОЯН!!
С голям интерес изчетох размислите ви за триколките защото си мислех това да й е подарък за рождения ден но вече почвам да се отказвам като гледам какви са дупки и бордюри наоколо няма как да се придвиждаме лесно.
Това със захласването не го пожелавам на никой  Praynig Мариса се захласваше като новородено и после просто изведнъж престана да го прави (незнам какво беше това чудо), та тогава й духах в лицето и се поемаше въздух.
Ние също ходим само ако се държи с две ръце за пръста ми пусне ли едната ръка не помръдва и сантиметър много е смешна колко е несигурна. От вчера казва вече мАмА и ми топи сърцето направо. То бива бива ама с това ТАТА и бАбА вече ми беше писнало.
И все още нямаме зъби.
И това е разписах се отивам да се приготвям за разходка. Ето и един пролетен поздрав от нас

Последна редакция: пт, 20 апр 2007, 12:44 от galiushana

# 64
  • В сърцето на любимите мъже!
Stryper, Siska79, да внеса раяснения по диетата!

Аз есента правих тази диета с киселото мляко на Д-р Байкова, но тя е много нискокалорична и като я свършиш, полсе лесно се качват килцата пак. От Нова година насам съм на ВМ-НВД (Високомазнинна - нисковъглехидратна диета), за която има много инфо тук:  www.spidersport.com и съм много доволна - хем си ям, хем си отслабвам бавно, но славно. Сега нещо от Великден насам съм все в нарушение и не съм мръднала с килцата, ама скоро се вземам в ръце и с нови сили!

# 65

Честит рожден ден на Калоян!
Безгрижно детство и много подаръци му пожелаваме с Тони!

Олче, май се разпознах в мамите, дето се появиха за малко само...много ме е срам  Embarassed В последно време обаче имам малко лични проблеми (ядове по-скоро, то аз кога ли ги нямам  Confused), та затова... Даже темичката я прочетох малко 'по диагонал' и не съм много в час, но...ще се поправя! Wink
Ние по цял ден скитаме навън, нали живеем до един огромен парк и сме цял ден по гората. Аз затова казвам,че моето дете  понякога е като подивяло  Mr. Green То вече и спокойно не можем да се разхождаме-от както почна да се изправя, не му се стои много, даже в количката почва да се катери и иска да става прав, освен ако не сме в движение, вече едно кафе не мога да изпия спокойно! Crazy Пък като гледам, този етап с пълзенето май ще го прескочим-вече прави стъпки,хванат за мебелите.
Много искам да кача малко снимки-да ни видите и нас, но за момента няма как Sad
Миналия ден бяхме на рожден ден и малко се ориентирах в обстановката Party С нетърпение чакам и нашия, но съм малко притеснена-много искам да му направя хубаво тържество, но как ли ще ме сюрпризира 'фамилията'  newsm78  Crossing Arms
Виждам, че доста мами сме на вълна триколки. Да си призная, аз колкото повече мнения чета, повече се обърквам. Така се бях 'навила', пък сега сериозно съм се размислила -има къде да я карам-както казах, парка е до нас, ама пък става само за на близо и по-скоро за забавление на Антон. А ако реши да спи.... Отделно искам и лятна количка (не,че не мога да мина и без нея), та ще трябва цял автопарк да направя накрая  Mr. Green
Вие тук за диети си говорите, пък аз се чудя как да кача малко мръвка, че вече на човек не мязам  ooooh! Все се надям като спра кърменето да стане тая работа  Wink
Толкова за сега от нас, отивам да се приготвяме за разходка  Laughing

Последна редакция: пт, 20 апр 2007, 13:11 от elf4e

# 66
Момичета, благодаря ви за милите думи. Ивко вече е добре. Все едно нищо не е било. Само на главата му има дълга червена линия от ръба на леглото, но и тя ще мине. Днес го наблюдавах , пак се опитва да се катери на шкафа. Като не успее да се качи, му стига акъла да си подложи завивката, за да се метне горе по лесно, но не му стига акъла че пак ще падне.  Crazy

# 67
Здравейте и от нас с Ема!
Да честитим рождения ден на Калоян.  newsm59  baloni Да е жив и здрав! Да порасне здрав и умен! Да радва мама и тати!
Е не е годинка, но и ние днес имаме празник - 11 месеца!  newsm53 Направо не мога да повярвам колко бързо мина времето. Все едно беше вчера, когато само папкаше и спинкаше, а сега едно такова ококорено, с мнение за всичко, тича, смее се, прави бели, абе знаете... всички си имате по едно слънчице в къщи.
Олче, по въпроса с гаджетата - кандидат ни беше Велизар на мама Икати, но се оказа, че той си бил наредил няколко вече. Нашият татко, каза: "които даде повече" , ама то като ще е любов не пита.
По въпроса с диетите, съм направо възмутена. Гледам по снимките едни слаби майчета и всичките сте имали да смъквате. Ако комплиментите ще оправят нещата, пак повтарям: изглеждате ЧУДЕСНО, а има и такива с истински проблем с килограмите, като мен ... и депресирате.
За триколките и аз мислех да взема за РД-то, ама май като чета се отказвам. Ще може само пичивните дни да си я кара в морската детето, няма смисъл. Не мога и да измисля какви подаръци да си поискаме, а родата почва да пита. Давайте идеи!
Приятна разходка на всички!

# 68
Честит рожден ден на Калоян!

Днес да почерпим, Лео става на 11 месеца  Heart Eyes Последния месечен ден ... малко ще ми е тъжно  Grinning

Ани, не се притеснявай, Ивко ще е добре. И занапред има да падат, къде-къде по-страшно. То не, че можеш да не се притесняваш, де..  Blush
Вчера Лео изтупка от леглото (нашето). Видях го на земята чак, толквоа е бърз. Само се нацупи и после пак се ухили. Онзи ден пък за малко да падне пак от там, но го хванах. В резултат - има огромна червена драскотина на цялата буза и му викаме "белязания"  Joy Дано не му остане белег..  Tired Praynig

Дечицата са толквоа сладки на снимките и клиповете  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Олче, и аз съм водила такива спорове за реването. Няма кой да те чуе, като крави са дебелоглави и имат ужасто тъпи и упорити доводи  newsm78  Всеки да си гледа какво иска детето, но когато ми казват на МЕН как да го правя - ще се срещат с прословутата ми отрова и раздвоен език  Mr. Green

Последна редакция: пт, 20 апр 2007, 13:32 от crazybrat

# 69
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛОЯН!

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ЛЕО И ЕМА!

baby_neutral Ани, специални  Hug Heart Eyes Hug на зетя. Ще идва той към Плевен, по-точно към Долна Митрополия, да го изучат за летец. Grinning Дано всичко вече е о.к. и сте се успокоили и двамата. Но както казва Крейзи, тепърва се започва с падането и раните.
 baby_neutral Иги весело пътешестване до Париж и много снимки да направиш, поне да гледаме... Grinning
 baby_neutral Имам един въпрос,кога вашите дечица спят по-спокойно на обяд - навън в количките или в къщи?
Отивам да простирам, готвя и т.н.  hang 1dishes  food002 все весели работи  Mr. Green докато дребка спи.

Весел ден и приятни разходки от нас! smile3531

Последна редакция: пт, 20 апр 2007, 15:29 от Люсил

# 70
  • София
Ей,ййй затри ми се поста
Здравейте май-чета!
Много съм виновна пред вас,че отдавна не съм се отчитала, а бях обещала в последния пост да съм по-редовна Embarassed
Честит първи рожден ден на Калоян и на всички мъници, на които пропуснах да честитя Жасмина, Бетка, Стратос и Димитрис!Да са здрави, весели и много щастливи!
Иги, приятно изкарване в Париж. Да си изкараш прекрасно, а твоето цеденето и храненето на Момчил, не ги мисли, ще се справите.
Ани, какво прави пилота? Мислете нещо за обезопасяване на креватчето. Поздравления за чудесните стихчета, с нетърпение чакам 09.05 Embarassed
Ирка, мила, описваш със смях преживяването с ръката , а и в болницата, но хич не ти е било весело. Да се оправяш бързо, че 18.05, а в Бг не приемаме с бинтовани ръце Heart Eyes
Миме, дано този път Дарито да се повлияе от лечението, а ти не го мисли преди да си видяла резултатите, така се притесняваш повече от колкото трябва.
Теди, искренно се надявам скоро да надживеете това захласване Praynig
По въпроса за триколките, мнението на Уна окончателно ме разубеди да купувам тази година, ще отложа за следващия РД.
Бояна пие от накрайник, но шишето си не държи само го подпира по-досата смешен начин, но когато си играе с него няма никакви затруднения. Хваща и го размята без никакви затруднения, абе хитрува Laughing
Чудни снимки и клипчета на малките шушоци сте пуснали, аз пак имам проблем с РС-то #2gunfire и за сега няма да се обновяваме. При първа възможност ще се покажем.
Хайде дребка се събуди и отиваме на вън. Приятни разходки Heart Eyes

# 71
Здравейте,

и аз намерих малко свободно време да се разпиша.
Гледам много нови мами са се включили в отбора на всички вас казвам добре дошли welcome.

Честити празници на всички рожденниция да сте много ама много щастливи здрави и усмихнати. bdbaloni

Ние сме добре, Велизар има вече 5 зъба, все още не ходи но се опитва. Станал е голям разбойник и определено върви по стъпките на сестра си, а на нея много и се отдават тез работи. Преди два дена изрисува стената в спалнята с едно мое червило, а седнал до нея Велизар  маже себеси и пода с прахообразни сенки за очи.

Ето, че и се събуди отивам. А от мен много целувки.

# 72
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Калоян и на всички  сладури на които пропуснах да честитя навреме.Да са здрави, щастливи и много да слушкат.
Ани стихчетата ти са страхотни.Продължавам да ги очаквам с нетърпение.Радвам се,че адаша се чувства добре.
 Пастичка ако има и други желаещи за момата ще наддаваме ако трябва.Явно с Велизарчо имаме еднакъв вкус,но Ева щом си го предпочита ще започнем да ухажваме Ема,пък дано ни се усмихне късмета и ние да си имаме гадже.

# 73
  • В сърцето на любимите мъже!
Момичета, благодаря ви много за пожеланията за Париж... ще пускам снимки....

Pasti4ka, не се депресирай, мила. Всяка жена иска да си върне перфектната форма от преди да забременее - ако е била 52 кила, а сега е 59, предполагам, че не й е комфортно, макар за мен 59 кила да са си блян само. Аз вече си върнах килата от преди да забременея, даже малко надолу, но в момента съм си 93, което съм убедена е поне с 20 повече от теб и да ти кажа, хич не се депресирам - не може едни кг да ми определят самочувствието и светоусещането, та хич не се тюхкай, ами хващай някой разумен режим и почвай фитнеса! Hug newsm10

# 74
Честити 11 месеца на Лео и Ема!

Люси, за спането, мисля че у нас спи повече отколкото в количката.

Общи условия

Активация на акаунт