На 1 годинка става вече МАЙското ни буболече!

• 10 359
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
И ние си имаме ходещи крачетааааа  Mr. Green
То от доста време се пуска господина за 3-4 крачки, ама днеска вече ни скри шапките на всички. Бяхме на змейковица на гости, да си видим Калинката  Wink .. И туй малкото като тръгна да обикаля из тях - все едно цял живот е ходил  #Crazy И всички седим и пазим тишина - аха да падне го чакаме - ама не пада бе. Върви си, прави завойчета и се хили  Crazy Ще правим скоро прощапулка  Sunglasses
Ей как порастнаха тия дребните..

# 76
  • Велико Търново
Честити ходещи крачета на Дон Тони!Желая му да са му здрави и бързи!

# 77
  • София
Честито прохождане на Дон Тони!  smile3539 Бъди здрав и весел пешеходец!  Simple Smile

# 78
Здравейте май-чета,

Все още не съм успяла да прочета всичко, но за сметка на това бързам да ви почерпя по случай нашия празник.

Дори и в момента не мога да си представя, че преди една година нашите малки съкровища не са съществували. Имам чувството, че живота преди да се роди Сиси не го е имало и че през цялото време съм живяла за момента в който гушнах малката си дъщеричка  Heart Eyes Преди не съм си представяла какво са децата, но установих, че са всичко, целия ти свят се събира в невероятната усмивка на детето ти и в невинния поглед с който те гледа.   Kissing Heart 
Ох, обзела ме е една еуфория, нежност и много обич. Дано успея и на вас да предам малко тези си чувства и да направя деня ви по-хубав, слънчев и усмихнат  Kissing Heart. Радвам се, че ви има и винаги било за добро или лошо мога да се опра на вас.

# 79
FY ,честита ти рожденнничка!Много здраве,усмивки и щастливо детство! nbirthday newsm38

На Тони-пъргави крачета !!  newsm18

# 80
  • Varna
 Честит 1 рожден ден на  Сиси. Много много  щастие  здраве, и много радос да ви носи.

# 81
Честит празник на Сиси и мама FY!

FY, много си права - не само нашите съкровища имат празник, но и ние. Все пак ние се мъчихме, за да се появят те.
Върна ме една година назад и ми стана толкова мило. Даже се амбицирах и "погнах" мъжа ми, че трябва да организираме рождения ден. На него нещо не му се занимава, но така показва, че не уважава не само детето, но и мен.
Той обеща да помага и да го направим.  newsm44
В неделя почваме, тъй като до тогава програмата ни е пълна.

Честит 11-ти месец на Лео и Ема!

Честити ходещи крачета на Тони!

# 82
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА СИСИ!ДА Е ЩАСТЛИВА,ДА Е УМНА И ЗДРАВА И ВИНАГИ УСМИХНАТА!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА МАМА! Така хубаво си го написала,направо настръхнах!

Мимозке,благодаря ти за загрижеността!Вече се оправям-започна да ме сърби,което е добър признак,но един пласт кожа се свлече и най-вероятно ще ми остане белег,което много ме тормози.И се е сбръчкала CryАбе да оздравее,аз голяма драма май направих.

Симби,да знаеш,че помним за снимките и ще чакаме Grinning

Мими,ти май също не си пускала отдавна-дай да ги видим тея двамата ''художници-гримьори''.

Пловдивското клипче...пловдивското клипче...искам и аз!Ма много сте ни претупали зетя Naughty

Ани,радвам се,че сте добре!Той много умен тоя алпинист бе-щом и помощни материали използва!

Елфче,надявам се да се оправи всичко около теб и да имаме една спокойна мама за р ден!Кръстницата на Елла й вика Елфче и на мен ми става винаги много мило.

Даниеле,аз го измислих.Поръчваме една госпожица и като порастне,отмъкваме Калоян под предлог луда любов-пък кой знае,тогава може пак да пуснат подобия-наследници на 'артикула'.

Тоя Дон Тони ни скри шапката-от раз прави нещата.Може пък да е тренирал тайно,за да впечатли Калинка newsm78 Честити му краченца-да са му здрави!

Велиса,ми не излиза снимката.Дай линк пак!

Сега.Едно разяснение.първо хвалба де -3кг!!!И Петър каза,че си личи!Второ-разяснението утре.ще карам Петър да ме снима в цялата ми прелест да видите.Не си търся комплименти хич,дааа,мило ми става,но всъщност не ме разколебава,защото на снимките изглежда друго.НАистина.И Иги правилно е написала/която е моят идол и я дадох за пример на всичките си приятелки/.Диетата е на Майкъл Търмънд и яденето хич не е малко.
Елла пищи.Ужасно пронизително.И не само като се сърди,ами най-вече така за ефект като си играе.НАправо ми се наду главата.Ама и аз я стресирах днес.Гледайте сега за каква патка става въпрос.Днес,готвейки за диетата и говорейки по тел горе,загорих една тенджера и алармата за дим се включи и на двата етажа!Звукът беше ужасен!И аз,тъпата,вместо да изведа детето навън и тогава да проверя какво е положението,тръгвам с нея към кухнята.Добре,ами ако беше пожар?Много съм загубена,честно.И това не беше края на моя тройно критичен ден.След минута на тишина в хола влезе огромен паяк.А мен ме е страх от всякакви паяци-дори от най-дребосъчестите.Викнах съседката да се справи с положението и тя се посмя от сърце.После бяхме на гости една приятелка...нали знаете бебешките автоматични люлки.Имаше такава,но за кукли.Елчо реши,че е проходилка за бутане и я счупи Sad.Така криво ми стана-досега никога не е правила бели в чужди къщи.
Олях се,нали?Както винаги.

# 83
Забравих.Имаме си нова кола!Много съм щастлива.Защото продадохме старата още лятото и Петър имаше от работата един работнически ван само с две седалки.Което означаваше Елла и Петър отпред,а аз с багажа на един фотьол отзад.Ама то така става като се ожениш-част от багажа Laughing.Ауди май нещо беше,ама хич ме няма с марките./щом веднъж разправях,че имаме Хонда,а то било Хюндай или обратното беше/.Както и да е.Ще кача снимки с гордата придобивка.
И вече не ми е така мъчно за старата.Беше същия цвят и аз бях влюбена в нея,но много гореше,ние бяхме закъсали за пари и така. Sad.А ми беше мила,че с нея взехме Елла от болницата.

Последна редакция: сб, 21 апр 2007, 03:43 от ira_d

# 84
  • София
Добро ютро, хайде този път от мен кафето kaffeetrmker_2и чая Coffee
Честит празник на малката Сиси и мама FY.Рожденичката да бъде много щастлива, игрива и здравичка.Да радва мама и тати
Хайде до после, че правя каша, а малкия звяр вие от глад.

# 85
  • София
Честит рожден ден на малката сладуранка Сиси! Да расте здрава и весела и да е все така красива!
Това е специално за нея от Румен
А за мама FY

Румчо снощи от вълнение ли, от какво ли се събуди през нощта с плач и не можеше да се успокои в продължение на около час и половина, уж заспиваше, а проплакваше жално после и не можеше да се успокои. С татито стигнахме до извода, че го боли коремчето, защото след като пръцка няколко пъти, заспа. Явно някоя от манджите от кухнята не му е понесла newsm78 Обаче аз ставах поне шест пъти и сега съм  Crazy
Стискам палци Дарито бързо да пребори лошите бактерии Praynig
Ирка, като те гледам на тия снимки, които си дала, мисля, че и осем кила отгоре да качиш, няма да изглеждаш дебела Naughty Честита ви нова кола.
Честито на пешеходеца Тони!
Лек и слънчев ден на всички мами и дечица!

# 86
Честит рожден ден на Сисито и на мама и!!!Да са живи и здрави и много да си се радват и обичкат.....и татито им да ги глези много!
Честито прохождане и на дон Тони!!!Да са му здрави крачката и много  обувки да изтърка/че досега все мама  обикаляше/...и по-начесто да идва към Градската Wink

# 87
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА СИСИ! ДА Е ВИНАГИ ЩАСТЛИВА, ОБИЧАНА, УСМИХНАТА и ВЕСЕЛА! ДА Е ВСЕ ТАКА ЧАРОВНА И НЕЖНА! ДА РАСТЕ УМНА И СИЛНА!

За мама FY:   

# 88
21.04.
Днес рожденицата е Анастасия
Много здраве да и пожелаем ние,
Че безценно здравето било,
Нека да не я напуска то!

# 89
Честити ходещи крачета на Тони!
Честита кола на Ирка.

А за подлагането , много отдавна го прави тоя номер. Подлага си разни играчки , за да се качи някъде! Голям е хитрец!

Общи условия

Активация на акаунт