На 1 годинка става вече МАЙското ни буболече!

• 10 238
  • 288
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Благодаря на всички за комплиментите, така ме разчувствахте  Heart Eyes

Любе, как ще те мъмря, няма такова нещо - напротив - благодаря много   bouquet
Аз паднах от смях с тоя клип, защото тати Змей е много смешен как се облизва и зяпа несъзнатълно  Joy hahaha
Одеве забравих да благодаря и на Пепита, която направи невероятна салата-костенурка (май салата се води) от палачинки и разни други вкусотии - направо обра точките   bouquet

Последна редакция: сб, 28 апр 2007, 18:09 от змейковица

# 286
  • София
Момичета, след малко пускам новата тема.  Wink
Да знаете само каква изненада ми направи Катето... На ЛС ми изпрати много красиво обработени снимчиците на бебоците, на колажи - в рамки, с датите им, абе ще ги видите, красота!  Party
Аз днес следобяд си играх да ги слагам срещу името на всяко детенце  Crazy, но забелязах, че има някои дечица пропуснати, а други се повтарят. Но така е, като се събере много материал, стават и грешки. Затова ви моля ако вашето детенце не е в "ъпгрейднат"  Laughing вариант, да проявите нужното разбиране и търпение, докато с нея двечките влезем във връзка и го коригираме.  Peace

Изненадата е наистина прекрасна, ще видите.
Благодаря ти, Кате, за труда! Heart Eyes

Дано и моите творения ви харесат...  Embarassed

# 287
Аз също!Благодаря ви и на двете за старанието и желанието да направите майската ни темичка прекрасна!  bouquet  bouquet  bouquet

# 288
Преди малко си направих снимки с роклята, но нистина изглеждам като свинка в нея. Айде да ви пусна направо от РД, че поне да съм с чиста коса. Сега като се видях и лошо ми стана.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт