На 1 годинка става вече МАЙското ни буболече!

• 10 235
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
  • Плевен
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНА, ВЕНЦИ, АЛЕКСАНДРА И ИРЕНА! ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ, ВОЛНИ И ИГРИВИ БЪДЕТЕ МИЛИ ДЕЧИЦА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИВОН! БЪДИ ВСЕ ТАКА ЛЪЧЕЗАРНА !

# 241
Честит рожден ден на Калина, Венци, Ирена и Александра!

Честито и на мама Ивон! Стискаме палци наистина да е намерила любовта и да е много,много щастлива!

# 242
  • София
честит рожден ден, сладурковци от 27 април!

бъдете здрави и засмени!

обещах малко снимки от пикника ни:

тук сме тежкари в бебешки кош - http://s100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/?action=view&am … rent=F1000023.jpg

ето и други- http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/IMG_3102.jpg

http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/F1000020.jpg

а тази ми е любима   loveuuu - http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/F1010014.jpg

на всички хубав ден! smile3503

# 243
  • София

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛИ ДЕЧИЦА: КАЛИНКА - БЪДИ ВИНАГИ ТОЛКОВА ЧАРОВНА И ОМАЙНА, ОСЛЕПИТЕЛНА И СЛАДКА!!! ВЕНЦИ - ПОКОРЯВАЙ СВЕТА С УСМИВКА И БЪДИ ГОТОВ ЗА ЧУДЕСАТА МУ, РАСТИ ВСЕ ТАКА ХУБАВО, ПАЛАВО И ВЕСЕЛО ДЕТЕНЦЕ! АЛЕКСАНДРА И ИРЕНКА - МНОГО ЩАСТИЕ И ЗДРАВЕ ЗА ВАС И МНОГО ВЕСЕЛИ ИГРИ!!![/size]

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИВОН! ДАНО СИ НАМЕРИЛА НАЙ - ГОЛЕМИЯ И ЖЕЛАН ОТ ТЕБ ПОДАРЪК В ЛИЦЕТО НА ЛЮБИМИЯ СИ МЪЖ, БЕЗКРАЙНО МЕ ЗАРАДВА ТАЗИ НОВИНА! НЕКА МАЛКАТА КУКЛА ТЕ РАДВА БЕЗКРАЙНО И ТЕ КАРА ДА СЕ ЧУВСТВАШ БЛАГОСЛОВЕНА ВСЕКИ ДЕН![/size]

Кабранска, незнам дали ние ти действаме ободряващо или не то покрай тези рождени дни не остава много време и място от честитки за отчет... , но ти с последните си два постинга ме разсмя до сълзи!  Heart Eyes Не ме радва това, че ти е трудно да озаптяваш мъжката част вкъщи, но така ме радват пакостите им и начинът, по който ги описваш...  Joy Joy Joy МОЛЯ ТЕ, пиши по - често, ще гледаме и ние да отвръщаме подобаващо! Wink Време е да се замислиш за работа в някой отдел "Хумор, сатира и забава". Талантът го имаш! Hug

Аз май е време да се замислям за нова темичка, че тази се изписва със скоростта на светлината, покрай тези толкова светли празници за нас.  Rolling Eyes

# 244
  • Пловдив
Привет и от мен,
Искам да честитя погдените дни на всички малки големи сладури, който вече са на 1 годинка. Много да радват мама и тате им пожелавам. Нагледах се на хубави торти и щастливи деца.
Честит Рожден Ден на Калина, Алекс и на Венци и чакаме снимки

Честит Рожден Ден и на мама Ивон
Много хубави торти сте избрали, надявам се и ние да не се изложим с нашата, добре че Кабранска е на един skype разтояние и винаги има идеи...
Сестра ми и приятеля и бяха малко на гости, така че имах малко отмяна при гледането на Христина, поне я водеха и прибираха от яслите, а мама имаше време да и хареса тоалета за рождения ден, така че вече имаме роклята, остава и слънце да поръчаме и сме готови.
Имаме и нови умения, бърше си нослето с кърпичка и много обича да рисува с моливи, на кой ли се е метнало такова творческо детето, при тази майка и баща newsm78
Velisa75 не сме се отметнали от думата си, все още ви харесваме момъка, само обаче да ви хванем в изневяра....
http://images16.snimka.bg/002707412.jpg
Приятен ден и весели разходки от нас, аз отивам да работя че днес съм и на курс по холандски, кой учи в петък следобед език???

# 245
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНА, АЛЕКСАНДРА, ИРЕНА И ВЕНЦИ, КАКТО И НА ВЧЕРАШНИТЕ ПАЛАВНИЦИ СЪНИ И МАРИЯНА! ВЕСЕЛО И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА ИВОН!

# 246
Честит първи рожден ден на Калина, Венци, Ирена и Александра!

Честит рожден ден на мама Ивон!
Нека малкото съкровище осмисля дните ти и да се радваш наистина на Истинската любов. Зареждай ни все така с положителната си енергия и ентусиазъм!

Пожелавам ви слънчев и изпълнен с детски смях ден!

# 247
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНКА, АЛЕКСАНДРА, ИРЕНА И ВЕНЦИ!!!!! ДА ПРАВЯТ САМО ДОБРИ НЕЩА В ЖИВОТА СИ!!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, мила ИВОН!!!! Желая ти това да бъде най-хубавия ден в живота ти, на който да получиш най-хубавия подарък ЛЮБОВТА, която с всеки изминал ден да расте и се утроява!!!!! А Ники да бъде гордостта на живота ти!!! целувките наживо ще ти ги дам

Ирка, много ви е готска колата - и аз искам такава. Айде следващата да ви е още по-хубава  Peace

Анитка, като видях снимките от вилата - как ми се прищя и на мен една такава. Ама то много красоти са си направили вашите. И басейнче ли имаше или то е за рибки  Mr. Green

Приятен ден на всички   bouquet

# 248
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНА, АЛЕКС И ВЕНЦИ! Бъдете здрави, усмихнати и лъчезарни дечица за радост на мама и тате  Hug

Ивон, ЧРД! Желая ти много прекрасни мигове с новата ти любов, здраве и късмет в живота   ura

# 249
  • Варна
Честит рожден ден на Калина, Венци, Александра и Ирена! Пожелавам им весело детсво и много здраве!

Честит рожден ден Ивон! Бъди все така чаровна, усмихната и весела! Пожелавам ти  океан от любов!

# 250
Аз понеже вече се отчетох с поздравите/а и да помогна за изписването на темата-че да не скучае Олчето/...да си кажа днешните отметки/тука листа е вече позапълнен...че след малко като се почне пак с екстремните изживявания Mr. Green.....не се знае дали ще стигна до компа...
Ивон,ако това е причината да не пишеш редовно напоследък-приемаме я за напълно основателна.....но ако мога да замоля мама Виф/като ваша почти роднина/,да ни осветлява как сте...що сте.......И дано наистина да си намерила принца Praynig
Ирка-аз от коли не се впечатлявам много...но да ти кажа Райнето  може ряпа да яде до теб/дано няма много върли почитателки тук,да вземе някоя да ме издаде....ама аз определено съм по-очарована от теб на снимката....виж бате ти Коце е сладур Wink/...А,на Елла снимката на тревата си я дръпвам без изобщо да питам Crazy
Звездолина,гоблена е невероятен-ама кога намираш време newsm78...просто се опитах да си представя картинката,аз със гоблен....и децата да ме траят Shocked/аз напоследък хващам плетката само за да си успокоя нервите и да не крещя-нещо като терапия-докато си спомня какво точно плета...и ми е минало/
Пепсън-товна с бърсането на нослето с кърпичка нещо ме притесни-ние не сме толкоз възпитани и се притеснявам,че  може да не ви се вписваме като компания/майтап,бе Wink:/....а за снимката-направо сте невероятни....това дете расте с дни/ и явно сериозно и се отразява ходенето на училище/
Ани,не е толкова страшно,бе....то само докато се опитваш да заличиш следите е малко зорно....иначе се свиква.....но да не говоря много,че току що Иво се събуди и май се почва с днешната програма...........

# 251
  • Варна
Благодаря ви за похвалите за вилата, наистина родителите ми си я поддържат с много труд и любов.
Виф, това наистина е мини-басейнче. Не може да се плува, но е идеално за разхлаждане в жегите. От сега си представям как ще цапурка Криси вътре.

Сиска-писка, ти само ела до Варна, пък ще те заведа. И с кучетата ще те снимам  smile3509 Почивни дни за нас няма да има, мъжа ми е на работа в понеделник. Ще ходим само за събота и неделя на вила край Балчик с приятели. А Криско съм го обещала на баба му, че за 10 дни се е затъжила  newsm47

Ирка, колата е супер  newsm10 С удоволствие да си я карате и много красиви места да посетите с нея!

# 252
  • Велико Търново
Анитка,аз имам офиц.покана от Ивон,а стъпи ли ми дебелото краче у варненско няма да се разминете Mr. GreenА щом има и животни на вилата това я прави още по-привлекателна за мен.Още ме е яд,че не можахме да се видим предния път,ама нали идва общофорумската среща и такова вълнение ме е обхванало Grinning

Звездолина,браво!Такова нещо за да направя сигурно ще ми трябват поне още три живота BlushГоляма красота!

Пепсън,тази Хриси е голяма бонбона!Толкова рядко ни я показваш!

Ирка,Люба е права Райнето бледнее до теб,ама за снимката с Коцето не съвсем благородно ти завиждам Heart Eyes
Елла-белла е голяма хубавела!Да я нацелуваш от мен!
Това AUDI е наистина много яко,но аз,съм сигурна,че Петър ще купи още по-хубава.Това момче доказа,че има вкус Grinning

Желая на всички хубав ден!Аз,чакам Божа да се събуди и хващаме сокаците!

# 253
Здравейте!Много бързо сте напълнили темичката-докато я видя и вече е на 13стр.!Честито на всички рожденници-да са весели и здрави винаги и много да ви слушат.Ще надзъртам пак тук да ви наглеждам от време на време...
  bouquet  bouquet   bouquet

# 254
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНА,ВЕНЦИ,АЛЕКСАНДРА И ИРЕНА!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ МИЛИ ДЕЧИЦА.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИВОН!НЕКА ЛЮBOВТА ТЕ ПОНЕСЕ НА СВОИТЕ КРИЛЕ И ДА ТЕ ПУСНЕ В ОБЯТИЯТА НА ПРИНЦА.[/b]
Звезди страхотен гоблен си ушила,дано Венци да му се радва много.
Тези наши момиченца страхотни кукли,пак ми се напълниха очите,колко много са пораснали и какви госпожици са станали пу,пу.
Пепсън Хриси много културна браво,а моя разбойник като види кърпата и започва да се дере неистово.
Пловдивчанки,през почивните дни смятам да ви гостуваме и се надявам да се видим в Градската градина.Пък и момите ви да видим,че и варненската ни сватя май се отказа от нас.

Общи условия

Активация на акаунт