На 1 годинка става вече МАЙското ни буболече!

• 10 240
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Момичета, благодаря на всички за поздравите! От сутринта ме връхлитат едни спомени от миналата година по това време... по това време бях в предродилна и умуваха какво да ме правят  Laughing

Честит рожден ден на нашата приятелка Алекс, както и на Венци и Ирена!!!!!!!!

Честито и на мама Ивон, желая ти много щастие  Heart Eyes

Ани, благодарим ти за стихчето, много е хубаво   bouquet

Ирка, благодаря ти за милите думи - жалко, че днес няма да присъствате, ама като дойдете пак ще ви почерпим  Wink Ирка, ама много сте готини беееееееееееее, тая Райна до тебе е като цигане... не е четка - много по-хубава си от нея   bouquet Ха-ха - гледам, че и Сиска и Люба са на моето мнение  hahaha

Ванилка, признавам те за майстор-фотограф - винаги са ви невероятни снимките, и наистина тая любимата ти снимка е върхът  Heart Eyes

# 256
  • Пловдив

ЧЕСТИТ 1 РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНА, АЛЕКС И ВЕНЦИ!  newsm38 newsm59  bdbaloni

Честит рожден ден Ивон!  newsm51

# 257
Честит първи рожден ден на Калина, Александра, Ирена и Венци! Растете здрави и щастливи!

Честит рожден ден Ивон, много много ЛЮБОВ ти желая  и щастливи мигове с малката принцеска!

Ани стихчетата много ми харесват и аз нямам търпение за цялото стихотворение.
Звездолинка страхотен гоблен си ушила, браво на теб.
Люба страшни палавници имаш, представих си го малкия Ивко колко е доволен с тенджерите и тиганите.
Анита вилата ви е страхотна, а Криско си личи колко му харесва там.

Успях да изчета и да разгледам всички снимки ,но моята дребосъчка май се събуди и ставам да се приготвяме за разходки.

Ето и един поздрав от нас  в любимата ни поза http://images16.snimka.bg/002701888.jpg
Лек ден и приятни разходки на всички.

# 258
Ивон тази новина за гаджето е страхотна. Обещаваме да не казваме на никого! Ще пазим обществена тайна!  Party

Звздолина, гоблена е страхотен! Майстор си!

# 259
  • Плевен
Такааа, поздравих рожденниците сутринта и сега да напиша каквото искам да споделя  Laughing
 tongue2 Ивон , ако наистина това е Човека (дай боже) си получила един от най-прекрасните подаръци   loveuuu
 tongue2 Ирка, много ви е хубава колата, но Петър като виден естет ще купи още по-хубава. А за Райнето...ще повтаря и аз - ами по-хубава си!  Grinning Не съм фен на поп фолка, но Коцето ми изглежда "народен" човек и голям купонджия.
 tongue2 Анитка, размечтах се като гледах вашата вила...ах как обичам такива местенца. Плюс това съм случила и на мъж виден барбекюрист (ей, че дума измислих). Досещате се какво се получава в комбинация на вилата и мъжо...   cook Wine Glass
 tongue2 Звездолина, адмирации за творението ти   Hands Clap
 tongue2 Неде, добре завърнала се (ако не съм се заблудила де). Стоянчо много порастнал  Hug
 tongue2 Люба, на теб хич, ама хич не ти е лесно с двамата сладури щури. Но поне е весело... Mr. Green Как цветущо описваш случките у вас ...хубавото е, че ги приемаш откъм веселата им страна.
 tongue2 Ани, сватя, хайде давай роклята да я видим, все по-нетърпелива ставам.
 tongue2 Змейковице , много са ви хубави тортите. Весело изкарване и после искаме снимки.
 tongue2 Забелязах, че някои от вас са споменали за любимото събуване на чорапи на бебонковците. Е честно да си кажа до гуша ми е дошло от обуване на събути малки чорапчета. Незнам само като забавление ли да го приемам или като някаква форма на протест.
 tongue2 Може и да не забележите отсъствието ми, но да ви кажа все пак, утре заминаваме на уикенд в Лесидрен (подаръка ни от "Горчиво"). Надявам се да случим на хубаво време и ако ни хареса може да останем още малко.
Отивам да стягам багажа, че сутринта  travel
Хубави и незабравими мигове с най-любимите ви същества .  smile3531

Последна редакция: пт, 27 апр 2007, 13:59 от Люсил

# 260
Честит рожден ден на Алекс, Венци, Иренка и Калина! Да са живи и здрави, весели и щастливи деца! Да бъдат за чудо и приказ и да радват мама и татко! Hug

Честито и на месечничето Стоянчо, на когото също му желая да бъде здрав, румен, весел, сладък и да му върви по вода във всичко!

Първо благодаря на всички за пожеланията и за двамата ми рожденници! Много ме трогнахте!

[img]http://images15.snimka.bg/002542507.jpg/[img]

Честит рожден ден и на мама Ивон! Желая й от все сърце това да е ЧОВЕКА... който да сбъдне мечтите й и да я направи щастлива!  bouquet

Благодаря на Ани за сладкото стихче - няколко пъти си го поглеждам, макар да го знам наизуст и очите ми се пълнят със сълзи на радост! Благодаря ти! newsm51

В следващия брой на ТВ приложението на 24 часа и Труд на 5 май да се готви отново Румката на Bubble 79 и също така Калинка на Змейковица (в два поредни броя)

# 261
  • Плевен
Одеве пропуснах, но се поправям веднага.
Танче 79, засякох те да четеш. Сигурно имаш много работа и нямаш време за форума, но драсни някой ред да ни кажеш как сте с Жасмина  Hug

# 262
  • Варна
Люсил, приятно прекарване в Лесидрен! И да не забравиш фотоапарата  smile3509 Чакаме снимки.

Сиске, с две такива покани направо се чудя как още не си дошла! Хайде, чакаме те.

Аз отивам да готвя, лека вечер.

# 263
 Толкова отдавна не съм се вясвала, така че започвам с поздравленията

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ ФЪСТЪЧЕТА Жасмина, Бетина, Стратос и Димитрис, Калоян, Анастасия, Ивайло, Максим, Асен-Александър, Мариана и днешните купонджии Александра, Калина, Ирена и Венцислав!

А на Стоянчо на Недка - да се стяга и да тренира за тортата, само месец остана!

Поздрави на всички тук и приятна почивка. Аз лично се радвам, че ще имам 4ри дни само за Мая  newsm44

# 264
Честит рожден ден на Калина, Алекс, Венци и Ирена!

Желая им много здраве и щастливо детство!

Честит рожден ден на Ивон!

Твоите желания за мои пожелания!

Аз ПАК нямам време...сега приготвям багажа за езерото. Всеки път като тръгнем за натам все едно се изнасяме  Crazy. Трябва ни нова колааааа.

Приятна вечер!

# 265
  • София
Мили малки рожденици Съни, Мариана, Александра, Калина, Ирена и Венци бъдете здрави, усмихнати и послушни!

Специални поздрави и за мамите на рожденичетата - това е и ваш празник не по-малко, наслаждавайте му се и чакам да споделите с нас снимки и емоции!  Heart Eyes

# 266
  Честит Рожден Ден, мили рожденници: Калина, Ирена, Венци, Алескандра и Съни! Бъдете много здрави, щастливи и безгрижни дечица!

Честит Рожден Ден и на мама Ивон, дано е открила Истинската и споделена любов!

# 267
ЧЕСТИТ 1-ви РОЖДЕН ДЕН на Жасмина, Бетина, Стратос и Димитрис, Калоян, Анастасия, Ивайло, Максим, Асен-Александър, Мариана (на патерица) и на днешните Александра, Калина, Ирена и Венцислав! Много здраве, щастие, късмет, безгрижно и слънчево детство, сбъднати мечти и посрещане на много, много ..... рожденни дни!
  bouquet и за нашите МАЙ-ски мами!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВОН! Дано получи най-желания и дългоочакван подарък за нея и малката Никол!

Искам специално да поздравя Ани за старанието и таланта за стихчетата по слечай рожденните дни -  newsm51 Направо си невероятна! Предлагам да ги публикуваме на 1-ва страничка на темичката ни!

Имах много за четене, че в това хубаво време - по цял ден навън - все не ми стига времето. А Звездолина даже гоблен - направо ме разби! Как го правите бе хора, направо ви се възхищавам, но явно всичко е до организация и т.н., пък аз явно съм от тези по-неорганизираните.
По въпроса за свалянето на чорапите - при нас положението с десния крак (само) е нетърпимо - сваля (по 3567788889-пъти) се всичко обувка, чорап и така се возим в количката.
Другото ново е, че от миналата седмица сме на кухня - просто да не ви описвам - то е мръщене, чак до пищене се стига и не иска и да ги опита тези манджи. След като гладува цяла седмица и видимо отслабна, реших, че трябва да яде нещо все пак това дете, че и без това миналия месец не бяхме качили нищо и бяхме 8 кг, а сега след това ходене по цял ден просто незнам, продължих да си и давам пюрета. В интерес на истината и аз не съм очарована от готвенето (какъв е този кисел с течение на времето се втечнява и след обяд е вече като вода  #Crazy), вярно е, че е разнообразно, но за качеството ...... Мъжа ми е прав - ти какво искаш за 1 лев. Но за съжаление трябва да свикне с тези храни, че в ясли, детски градини и т.н. GERBER не сервират.

Лека и спокойна нощ на всички! И  Hug по пухкавите дупаранки!

# 268
  • София
Честит рожденик на мама Stryper! Нека Криси расте здрав и щастлив, а днес да изкарате най-веселия празник!    ura

# 269
Още веднъж благодаря на всички за милите думи и пожеланията  Hug ! Рожденият ден мина чудесно, а самият рожденик издържа до края на празненството.
Показвам снимки на тортата (от "Неделя"), букета, който получих от таткото и на бисквитено-нишестената торта на Венци, която трябваше да прилича на пирамида, а накрая излезе една шарена пихтия... но нищо де... догодина по-хубава.

Утре ще пътуваме за провинцията при прабабата и прадядото, така че другите снимки ще останат за след празниците.
Пожелавам на всички слънчеви почивни празнични дни с много усмивки и добро настроение  Hug , а на днешния рожденик Криси да расте здраво и жизнено дете, заобиколен с много обич!   bouquet за мама Ели.

Общи условия

Активация на акаунт