На 1 годинка става вече МАЙското ни буболече!

• 10 235
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСИ НА СТРАЙПЕР!ПОЖЕЛАВАМ МУ ДА РАСТЕ МНОГО ЗДРАВ И ДА Е РАДОСТ И ГОРДОСТ НА МАМА И ТАТЕ!

# 271
  • Varna
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСИ ! Много безгрижно детство му желая.

# 272
Криси,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИЛО ДЕТЕНЦЕ!БЪДИ НАЙ-ЩАСТЛИВОТО И ОБИЧАНО ДЕТЕ НА  ЗЕМЯТА!
ЕЛИ,ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО РОЖДЕНИЧЕТО!

Сега...първо-ако-се-чудите защо-пиша-така-изключително-добрата-към-мен-клавиатура-пак-се-развали-и-или-оставя-много-разстояние-между-думите-или-никакво-и-за-да-го-оправям-ми-трябва-много-време...
Това специално за комплиментите замен     иснимките-с-Райна Embarassed      beer Wine Glass Coffee cookАз щото-мисля-че-е-много-хубава-и-затова...а-себе-си-не-харесах-особено-на-тази-снимка...имам-още-4-с-нея-и-2-с-Коцето,ама-кога-ми-кажете моят   мъж ме е-снимал като-хората?Спомняте-ли-си-бременните-ми-снимки?То-едни-клони-и-букети-ми-излизаха-от-главата,едни-светлини-хвърчаха-около-мен...абе....Коцето-вярно-е-купонджия-готин-е,ама-не-е-моя-тип.
Но нищо нее-в-състояние-да-ми-развали-празничното-настроение-с-тези-рождени-дни!Благодаря-ви-за-колата:Анита,много-прекрасно-пожелание!Ама-ще-се-продава-то-се-видя.По-хубава-едва-ли-ще-можем-да-си-позволим,по-скоро-по-надолу-ще-падаме,но-вече-ми-е-все-едно.Последната-таратайка-да-е-кола-да-е!Утре-сме-поканени-на-р-дем-наСкарлет-от-априлките/Рина е мама/.И-май-няма-да-можем-да-отидем CryПисна-ми!!!!В-момента-чета-една-книга-действието-се-развива-началото-на-19-век-в-Англия...Боже,в-каква-мизерия-са-живели-хората-какво-се-оплакваме-ние?Аз де...Но ми е много-криво заутре.
Ивайла гледам,че е заела-нашата-любима-поза!Може ли и ние-да-се-запишем-в-клуба-на-десния-чорап?Сигурно-повече-пари-съм-дала-за-чорапи-отколкото-за-дрехи...или-поне-наравно.
За Люба-знаете,че-и-аз-съм-в-клуба-на-феновете,нали?Всеки-път-се-хиля-като-ненормална!
искам-снимки-от-днеееееееес
Звездолина,ммммм,какви,вкусотиииии...и-тортите....ммммммм-тоя-полегнал-мечо-пух-е-много-сладък!

# 273
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КРИСИ!   bouquet

Ели, на теб незабравими мигове на този специален ден!  Heart Eyes

Миленка, мерси за милите думи, ама тоз път снимаше сестра ми с един древен Зенит, обаче лентата си е лента, дето казва моя мъж! и другите снимки са супер, мерси още един път Heart Eyes

и да се похваля - има ни пак в сп. Моето бебе, тати и Миа, много се изкефих  Laughing за радост на бабите е всичко!

давай снимки от р.д. на любимо ми Калинче!  Praynig  Party

# 274
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСИ! Да расте здрав и весел юнака и да ПОМАГА много на мама  newsm38 smile3510 nbirthday
Страйпър, желая ти весело изкарване на празника, много усмивки и приятни моменти  Hug

# 275
  • Пловдив
Честит рожден ден на Криси на Стайпър!!!!!!!!!!!! Много да радва мама
и тати!

Вчера купона беше супер!
Всичките ни приятелчета се събраха, имахме си даже 2 торти - едната за големите и една за малките (майсторът беше Духи-Пухи) Всички бебоци харесаха тяхната торта - за пръв път всички ядяха едно и също  hahaha (само Стефи на Мрънчо малко се мръщеше  Wink)
Калина получи много страхотни подаръци и през цялото време се държа на положение  Joy - само разглеждаше хората и кротуваше  Heart Eyes - милата толкова се шашна, че като се прибрахме и веднага заспа  baby_neutral
Едно от гостенчетата Яна на мартенска форумска мама направи първите си стъпки на нашия РД  bowuu
Мястото, където бяхме се оказа сполучливо - направо си отдъхнах, много се притеснявах дали ще е удобно за всички, дали ще има достатъчно място, но май се получи - ще чакам отзивите и на другите мами  Wink. А  тази зала ни беше предоставена от 2 форумски мамчета - голяма мафия сме  Mr. Green
Всички останаха очарована от бати Сами на Люба , особено Калина - той я разсмиваше и пееше песнички  Heart Eyes А Ивчо е много гушкателен . Аз лично дочух как Сами казва на майка си "мамче" и ми стана мноооооого мило  Heart Eyes
Съжалявам за разбъркания разкакз, ама не ме бива много по писанията, пък и вълненията ни бяха в повече  Blush, сега ще пусна линк със снимките от моя фотоапарат - на който му се гледа малката бебешка лудница  Joy

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=127413

Ванилка, аз ви видях преди малко в списанието, ама нас пак ни нямааааааа  Confused
Благодаря на Гвен - другата седмица ще чакаме нашата снимка   bouquet

Последна редакция: сб, 28 апр 2007, 10:58 от змейковица

# 276
  • София
АУУУУУУУУУУ, Калинка е приказна! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes на снимките от р.д.  Flutter Flutter Flutter

и ти миленка изглеждаш супер, казах ли как Калина ми прилича все повече на тебе? страхотни снимки!  в клуб ли беше партито, че забравих?

звездолинке, страхотна тортичка и букет, и салфетките са супер!

мамита, колко искат за една такава торта в Неделя?

# 277
 newsm59 на Криси! Да расте много здраво, щастливо,  умно, весело и обичано дете!
  bouquet за мама Стайпър! Весел и незабравим празник!

Много е сладка малката Калина - пу, пу! Личи си, че рождения ден е минал прекрасно!
А мама Звездолина - поздравления за кулинарските умения! Чакаме снимки и на рожденника!

Хубави празници от нас!  Hug

# 278
Миленка, Калина е прелестна. Направо ми останаха очите в нея Simple Smile
Наистина май РД е бил много весел и забавен за всички - и малки и големи!
Ех, какви приятни емоции....

# 279
Честит рожден ден на Криси на мама Ели-да е жив,здрав,много щастлив и много да си играят  и да се разбират с батко!!!На мама  пожелавам много да я слушат мъжете вкъщи/всичките/ и да е все така миличка...а това е за нея-

Аз ,определено също останах учудена вчера от приличното/чак подозрително на моменти/ поведение на моите отрочета....но то целия рожден ден беше толкова културен и кротък/другите мами незнам дали са на това мнение,но аз за пръв път виждам толкова послушни деца на едно място/,че просто нямаше предпоставки за качествена изява/но нищо-то бая празници се задават,все някъде ще се покажем и в истинската си светлина Mr. Green/...Аз искам да похваля Змейкови за перфектната организация/наистина тоя вариант с почти празните помещения е доста удачен/....за много красивата и послушна рожденничка,която постоянно показваше на колко е годинки/да няма неразбрали какъв е повода Laughing/...на всички мами и бебоци за приятната атмосфера/и понеже стана като реч от връчването на "Оскар-ите"...се спирам....и веднага показвам няколко снимки-другите като остане време ще ги кача и аз/ама са все от началото на купона,че после ни паднаха батериите,но пък имам клип с духането на свещичката/-та ето рожденничката Калина,тя със Ивчо и Любчо,Стефчо на Мрънчо/много голям и много послушен.....направо сам може да си се гледа тоя сладур Wink/http://r.foto.radikal.ru/0704/41/806e316b0541.jpg,Ивчо с дон Тони/много пъргав #Crazy/http://r.foto.radikal.ru/0704/2b/21a9c81989c9.jpg,моите юнаци преди да тръгнем/все още изглеждат чисти и спретнати/
Звездолина,много ви е хубава тортата/ и двете торти,всъщност/....и ще чакаме още снимки-с рожденника..
Хайде,отивам да правя палачинките,че обещах- докато спят мъжете/пък аз спах преди това-да се изфукам-до обед Grinning/

.......да знаете,че това със снимките не е нарочно_някои да са с линк,други да излизат направо...ама нещо има гнило с кодовете днес #Cussing out/

Последна редакция: сб, 28 апр 2007, 15:36 от Анонимен

# 280
  • София

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСИ! ДА РАСТЕ МНОГО ВЕСЕЛ, ЩАСТЛИВ, ПАЛАВ И ДИВ!

Честит празник и на мама Ели - безкрайно да я радва малкият и син!  

Миленка, страхотни снимки, личи си, че е било голям купон! Калинка е ослепителна, и Ивчо и Сами и всички останали бебчета, а и вие с татко Змей! Laughing Heart Eyes Wink

Последна редакция: сб, 28 апр 2007, 15:39 от ol4eto

# 281
28.04.
Честит рожден ден на Кристиян,
Нека да е винаги засмян.
И на Даниел Уилям да честитим,
С празника му да го поздравим.
Да израснат умни, силни и добри
И да са щастливи всичките им дни.

# 282
Люси, весело изкарване в Лесидрен ви желая и на двамата! И после искаме снимки!

Звездолина, значи все пак поръчахте тази торта. Успяхте ли да я нарежете!

Гледам че се сформира отбор по събута дясна обувка и чорап. И ние сме в него!  Laughing Много интересна тенденция. Определено са на един акъл.

А Калинка много ми хареса на снимката с калинката. Идва ми да я цункам. Много сладка!

# 283
Не съм питала Змейковица-ама пускам клипчето с тортата/ако има нещо против...най-много да си отнеса после мъмренето/http://www.youtube.com/watch?v=JF-s3krDWFQ

# 284
  Честит Празник на Криси! Да расте здрав, силен и засмян!

Общи условия

Активация на акаунт