На 1 годинка става вече МАЙското ни буболече!

• 10 256
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
Ох,свърши се тоя дъъъъъъълъг ден.........днес понеже Асен е по морето/командировка му викат на това да се ветрееш насам -натам/,наследниците му се почудиха с каво по напред да ме зарадват...Като се почне от неспането през нощта/Иво/,ранното ставане/Сами/,цирка навън/ и двамата/.....осуетяване на опита ми да си закупя обувки/продавачките бяха с поизправени коси на 10тата минута и аз се изнесох,преди да са викнали полиция/...след което от гледна точка безопасност и опазване на други хора от полудяване се прибрахме-къздето шоуто продължи с пълна сила-Иво най-накрая откачи вратат на шкафа с тенджерите/кадето прекарва повечето си време висейки на нея и мъкнейки посуда/...а Сами в желанието си да ползва сам тоалетната доразвали казанчето и понаводни .....и накрая просто бях #Crazy ...
Тука гледам никой пак няма/освен обичайните заподозрени Wink/ и хич никой мисли,че цял ден  очаквам момента да вляза и да се поразтоваря....ама май пред рожденната подготовка ви е ангажирала сериозно.... newsm78
Ани,аз вече съм фенка и на свекърва ти-ако моята така присърце ми взимаше проблемите/вместо да очаква аз да правя това с нейните/...просто цена нямаше да има....А,за ръкавите-не се притеснявай-ние ще се помолим дружно да е хубаво времето на 2-ри....а и ти като се развилнееш по дансинга  и ще загрееш WinkА,за тортата-какво се има впредивд под двойна/вие направо размер като за сватба май трябва да поръчате Laughing.......и нали знаеш-чакаме снимки
Мимоз-и аз я забелязах форумската мома/и чаровната и мама/ на партито на Макси....много хубава таз Ники,бе Crazy...А,Мрънчо пише при работните мами/ама то не пречи и тук да си пише,нали?/
Олче,то с това сватосване дотам я докарахме-като решим да направим комплимент на някоя мома и да се обясняваме,че е само приятелски......добре,че нашата сватя е съвременна/Ирка ти нали не се сърдиш като забелязваме  хубавите момичета/.....Не,че нещо,ама  гледам Мия я държат изкъсо Wink/за яката/
Мешко-честит ви зъб...дяано да ги вадите леко и да са бели издрави...
Денит-честита ти книжка-много километри да навъртиш....и все базаварийно....
Даниеле-дано скоро си дойдат към София Калоян и майка ти....и не се разстройвай...нали е в добри ръце....
Икати,Велизарчо го приемаме веднага в Бирената партия-гледам справя се детето...
Косето пък още отсега  е със света в краката си/дано някой ден и наистина да е така/
НМихайлова-липсваше ни....радвам се,че се разписа и че сте добре/Стоянчо е сладур голям/
Ирка-ти така както си я подкарала с кг-няма да те познаем,бе.........
Сега да не пропусна първа да честитя рожденния ден на нашите мили Пловдивски принцеси:
Честита първа годинка на Але/к/сандра и на Калина!Да са живи и здрави,все така красиви  и усмихнати...и да слушат мамите,че да имаме време и за мо`абет.....И на Венцислав и Ирена-честито Heart Eyes Hug  bouquet

Последна редакция: пт, 27 апр 2007, 00:08 от Анонимен

# 226
27.04.
А днес една година
Навършват Александра, Ирена и Калина.
Да са все така усмихнати , красиви
И безкрайно те да са щастливи.

А кавалера им е Венцислав
Желаем му като скала да бъде здрав.

# 227
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНА,ИРЕНА,АЛЕКСАНДРА И ВЕНЦИСЛАВ!ЖЕЛАЯ ИМ ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И БЕЗГРИЖНИ!  ura  bigdance2[/color

ЧЕСТИТИ 11 МЕСЕЦА НА СТОЯНЧО!ЖЕЛАЯ МУ МНОГО ЗДРАВЕ И ПРИКАЗНО ДЕТСТВО!

Ани,много хубаво стихоплетстваш!Я вземи вече пусни снимки на тоалета,че любопитството ще ме изяде и мандрите ще фалират Mr. Green

Анитка,и аз искам на вилата на вашите CrazyКриско е страхотен сладур Heart EyesНяма ли да пътувате по празниците?

Мами софиянки ориентирайте ме къде има хубави торти PraynigВ Търново нищо не харесах,а преди са ми носили торта от Двете фукли и сега смятам пак тортата да е от някоя хубава софийска сладкарница.То е ясно,че като го правя с децата РД тортата ще е от тук,но поне за роднинското събиране,което ще е по-официално и тортата да е по-хубава.

Айде това е от мен!Спокойна нощ на всички! Grinning

# 228
Честит рожден ден на Ивон   bouquet  bouquet Много здраве и щастие! Първаааааааааа съъъъъъъм  Laughing

Честит 1-ви рожде ден на Калина и Александра и Венцислав!От здраве да не се отърват,много късмет и усмивки!

Последна редакция: пт, 27 апр 2007, 00:08 от mimozata

# 229
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИЛА МИ ВИРТУАЛНА ПРИЯТЕЛКО!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ОТ СЪРЦЕ ДА СИ МНОГО ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА С МАЛКАТА НИКИ И ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ СКОРО ДА ТЕ НАМЕРИ! newsm51

# 230
Честито и от мен на Ивон-да е все така духовита и забавна/много оптимизъм има винаги в нейните постинги и много положително настроение/...Дано след като намери голамото щастие в страхотната си малка дъщеричка,да намери и голямата любов!!!

Ей,то навалица стана тука,по никое време,бе newsm78

# 231
Честит рожден ден на Ивон!

Олее Люба, на мен ако ми се случи всичко това ще почина , сериозно!
А за моята свеки , честно да си кажа повечето ми приятелки си мечтаят да имат такава загрижена свекърва. Аз по принцип си я харесвам, но покрай детето се появиха разни търкания. Надмощие за власт! А за ръкавите в ресторанта са директно смъкнати. То като му тропна няколко хорца.... Дано през деня да е слънчево, но хич не го дават да е топло. А за тортата двойна ще рече , минимум 40 парчета! Другата година вече обещавам да е единична.  Laughing А за тоя тоалет и аз да ви кажа не съм се виждала облечена от до. Вече събрах всичките му части, да взема да се наглася и да се снимам че и на мен ми е интересно да видя какво ще се получи  Crazy

аз се оттеглям от навалицата, отивам да спя  Wink

# 232
  • Varna
Честит 1-ви рожде ден на Калина и Александра и Венцислав!
Честит рожден ден на Ивон   bouquet  bouquet  bouquet
ЧЕСТИТИ 11 МЕСЕЦА НА СТОЯНЧО!
 Анитка Криско мнго пораснал.

# 233
Момичета,благодаря на всички ви за пожеланията Simple SmileМного си ви обичам Heart Eyes

Та да ви почерпя виртуално Grinning

А за голямата любов.....(ще ви споделя една тайна,ама обещайте на никого да не казвате:) )аз май я намерих WinkПоне се надявам да е така Grinning

Честито и на всички дечица които навършват годинка.Да са живи и здрави и много да радват мама и тате:)
И на месечинките -Честито  bouquet

Хайде,лека засега:)Аз отивам да празнувам с НЕГО Wink

# 234
Днес Венци е рожденик!!! От вълнение не мога да заспя.
Момичета, благодаря ви от негово име за пожеланията. По-късно ще ви почерпим виртуално с нашата торта.
Ани, страхотни стихчета редиш   bouquet ! Всеки път съм любопитна да ги прочета.
Аз нямам такова вдъхновение, но успях да завърша гоблена, който си го бях нарекла за Венци. Ето го:

Цветовете са по-ярки, нещо не са излезли добре на снимката. Той още не разбира, но поне е шарено и може би ще привлича вниманието му.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА АЛЕКСАНДРА, КАЛИНКА И ИРЕНА! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЪНИ с малко закъснение. ЖЕЛАЯ ИМ УСМИХНАТО И БЕЗОБЛАЧНО ДЕТСТВО! По един   bouquet за майчетата!

Hug Честити 11 месеца на Стоянчо-сладуранчо.
 Hug Честит рожден ден, Ивон! Много здраве и сбъднати мечти ти желая!

Отивам и аз да лягам, ще умувам с какво да се пременя за тържеството.

# 235
Много се вълнувам-първото форумско бебе,което познавам лично,има рожден ден-Калинка,бъди винаги здраво и  лъчезарно дете,радвай света с прекрасната си усмивка и нека той те радва с чудесата си!Честит празник,Миленка и наздраве за вашата принцеса от нас!

Миличка Алекс,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!РАДВАЙ МАМА СЪС СЛЪНЧEВИ УСМИВКИ ВСЕКИ ДЕН И РАСТИ МНОГО,МНОГО ЩАСТЛИВА!Нанси,честит празник!!!

Венци,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МАЛКО ПОРАСТНАЛО МОМЧЕНЦЕ!НЕКА КАКТО БЕШЕ  ПРЪВ БЪРЗАК СЪС ЗЪБКИТЕ,БЪДЕШ ТАКА И ПРЪВ В ЖИВОТА ВИНАГИ И ТОВА  ТЕ ПРАВИ МНОГО ЩАСТЛИВ!Звездолинка,честит празник!Гоблена ме хвърли в тъча-невероятен е![

Ивон,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Нека така както винаги ме караш да се усмихвам със жизнерадостните си постове,те кара да се усмихваш и животът!И нека ТОЙ наистина е твоя бляскав принц,който направи живота ти съвършен!Много се зарадвах като прочетох! bdbaloni

Виф,страшно ми хареса вашия малък рожденик!И тоалета,и усмивката,и настроението!

Ванилка,страшно гадже имате-много сладък.В тон с любимата ми Миа!

Криси и той гледам рови по тревата като Елла-изследователи ще стават LaughingСтрахотна ви е вилата!

Ани,такива хубави ги редиш,че хич не ме интересува дали Елла ще е сама или общ поздрав-сигурна съм,че е страхотен!Много оригинални smile3501

Люба,е как ще се сърдим!То такива хубави мадами,ако незабелязва Ивко,ни ще се притесним...Нека им прави комплименти-ние знаем,че ни е верен.

Мрънчо,малко се изложих LaughingИдвам,да знаеш!Няма и месец!

# 236
На Елла това й е идеята за обличане-започва да трупа дрехи върху себе си и е много доволна!Слага си ги на главата и решава,че е същото,което мама прави Laughing.Да видите,че съм сериозна-3 снимки от моето-ура-първо излизане в Лондон от последните 2 години и за което ви говорих,а Петър ми се подиграва Mr. Green и колата,която скоро няма да е наша-ама нали обещах...http://www.snimka.bg/album.php?album_id=79434&photo=88

# 237
Калинка-Малинка,честит рожден ден.Много здраве и късмет в Живота.На мама и тати също да им пожелаем само хубави емоции и да се радват на прекрасното си момиченце.
Алекс,прекрасна малка кукличка,много здраве и на теб.Да слушкаш мама и тати.Честит Рожден ден.
Венци,ти си невероятно малко момченце,много здраве и ипъленено само с радости детство.
Ивон-Честит Рожден ден и на теб.  bouquet

# 238
  Много рожденни дни имам да честитя . На всички малки рожденници, Ники и Съни, Марияна, Алекс, Калина, Ирена пожелавам щастливо и безгрижно детство. Бъдете здрави сладурчета и радвайте мама и тати все по-вече!

Честит Рожден Ден и на мамаите Мрънчо и Ивон. Много любов ви пожелавам. Зарадвах се за Ивон, аз вече забравих какво е усещането да си влюбен, в начолото е толкова хубаво Heart Eyes

Последна редакция: пт, 27 апр 2007, 08:03 от smily_5q

# 239
 Руми, много благодаря за сайта, страхотни торти има и има магазин тук, утре мисля да отида до там, иначе мога и по и-нет да я избера и поръчам, ще ми я доставят, но сякаш на място съм свикнала да правя покупките.
 Ирка, колата е готина наистина, но дано си намерите същата или подобна, че да си ви кефи пак. Много сте хубави на партито, и вие сте се повеселили, време беше Party

Общи условия

Активация на акаунт