...Тука гледам никой пак няма/освен обичайните заподозрени
/ и хич никой мисли,че цял ден очаквам момента да вляза и да се поразтоваря....ама май пред рожденната подготовка ви е ангажирала сериозно.... 
Ани,аз вече съм фенка и на свекърва ти-ако моята така присърце ми взимаше проблемите/вместо да очаква аз да правя това с нейните/...просто цена нямаше да има....А,за ръкавите-не се притеснявай-ние ще се помолим дружно да е хубаво времето на 2-ри....а и ти като се развилнееш по дансинга и ще загрееш
А,за тортата-какво се има впредивд под двойна/вие направо размер като за сватба май трябва да поръчате Мимоз-и аз я забелязах форумската мома/и чаровната и мама/ на партито на Макси....много хубава таз Ники,бе
...А,Мрънчо пише при работните мами/ама то не пречи и тук да си пише,нали?/Олче,то с това сватосване дотам я докарахме-като решим да направим комплимент на някоя мома и да се обясняваме,че е само приятелски......добре,че нашата сватя е съвременна/Ирка ти нали не се сърдиш като забелязваме хубавите момичета/.....Не,че нещо,ама гледам Мия я държат изкъсо
/за яката/Мешко-честит ви зъб...дяано да ги вадите леко и да са бели издрави...
Денит-честита ти книжка-много километри да навъртиш....и все базаварийно....
Даниеле-дано скоро си дойдат към София Калоян и майка ти....и не се разстройвай...нали е в добри ръце....
Икати,Велизарчо го приемаме веднага в Бирената партия-гледам справя се детето...
Косето пък още отсега е със света в краката си/дано някой ден и наистина да е така/
НМихайлова-липсваше ни....радвам се,че се разписа и че сте добре/Стоянчо е сладур голям/
Ирка-ти така както си я подкарала с кг-няма да те познаем,бе.........
Сега да не пропусна първа да честитя рожденния ден на нашите мили Пловдивски принцеси:
Честита първа годинка на Але/к/сандра и на Калина!Да са живи и здрави,все така красиви и усмихнати...и да слушат мамите,че да имаме време и за мо`абет.....И на Венцислав и Ирена-честито

В Търново нищо не харесах,а преди са ми носили торта от Двете фукли и сега смятам пак тортата да е от някоя хубава софийска сладкарница.То е ясно,че като го правя с децата РД тортата ще е от тук,но поне за роднинското събиране,което ще е по-официално и тортата да е по-хубава.

Много си ви обичам