да бързам да се разпиша и аз, че Олчето се сърди и то с право. Аз редовно Ви чета и докато разгледам всички снимки и клипчета и то станало време нещо друго да върша и за писане пак време не останало.
Да честитя на форумските близначета рождения ден

Да пожелая на Иги приятно да си изкара в Париж. За гърдите, и аз да повторя, ако не става с помпата, влизай под горещия душ и пробвай после пак.
Гледах и снимките от Дубай и на мен ми се прииска такава почивка.
По Великденските почивни дни си направихме една разходка до Трявна, с татито и Ема. Беше хубаво, ама като се прибрахме една седмица детето не може да си отспи и почине от емоциите и аз почти като него.
Имам да се хваля: Ема ходи!!!
не просто се пусна, а ми бута ръката и иска сама и бърза ли бърза. Равновесието е прилично, само назад като залитне и не може да запази равновесие и сяда. Направихме прощъпулник, както си му е реда с питката и родата. Ема си избра слушалките, а после ножицата http://www.snimka.bg/album.php?album_id=111016&photo=24
Сега започвам да се вълнувам за РД-то. Нашият тати нещо не мога да го убедя, колко е специален и важен този първи РД. Май ще ми се наложи сама да поема цялата организация. Моля Ви споделете своите идеи за украса, лакомства, подаръци, място за празнуване, покани и т.н.
На всички приятна разходка.
Болничките да оздравяват.
Миме, като се притесняваш детенцето усеща да знаеш. Опитай заради Дари с повече положителни мисли и да знаеш, че всичко ще се оправи.
Оставих го да си спи в креватчето, а той като се е събудил без да се обади и се е покатерил на шкафа. Толкова силен е станал вече , че е успял да се набере на мускули. Просто няма къде да си помогне да стъпи освен на мускули да се е набрал. И така е стигнал до другия край, защото има примамливи неща и е паднал на земята. Ударил си е главата в ръба на нашето легло и има цицина. Вече почти спадна , но има огромно червено на главата. Педи каза че щом фонтанелката не е надута , значи няма напрежение в главата. Добре че не си е чупил нищо. Сега отново е весел. Изпитах го всичко което е научил, нищо не е забравил. Така се бях разтреперила, но вече се успокоих. Сега спинка. Обмисляме да сложим някаква дъска между шкафа и креватчето, за да не може да се качва там.
Дано Ивко да е добре

) кърпа, но дано не се налага. 

Едва ли ще успея да оцеля нещо тематично с което да ви зарадвам, но специално за Коко харесах един Мечо пух, който е любим на много деца: