На 1 годинка става вече МАЙското ни буболече!

• 10 235
  • 288
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте майчета,
да бързам да се разпиша и аз, че Олчето се сърди и то с право. Аз редовно Ви чета и докато разгледам всички снимки и клипчета и то станало време нещо друго да върша и за писане пак време не останало.  Rolling Eyes
Да честитя на форумските близначета рождения ден  nbirthday
Да пожелая на Иги приятно да си изкара в Париж. За гърдите, и аз да повторя, ако не става с помпата, влизай под горещия душ и пробвай после пак.
Гледах и снимките от Дубай и на мен ми се прииска такава почивка.
По Великденските почивни дни си направихме една разходка до Трявна, с татито и Ема. Беше хубаво, ама като се прибрахме една седмица детето не може да си отспи и почине от емоциите и аз почти като него.
Имам да се хваля: Ема ходи!!!  smile3501 не просто се пусна, а ми бута ръката и иска сама и бърза ли бърза. Равновесието е прилично, само назад като залитне и не може да запази равновесие и сяда. Направихме прощъпулник, както си му е реда с питката и родата. Ема си избра слушалките, а после ножицата  Laughing та решихме, че пластичен хирург ще става явно. Прилагам снимков материал http://www.snimka.bg/album.php?album_id=111016&photo=23
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=111016&photo=24
Сега започвам да се вълнувам за РД-то. Нашият тати нещо не мога да го убедя, колко е специален и важен този първи РД. Май ще ми се наложи сама да поема цялата организация. Моля Ви споделете своите идеи за украса, лакомства, подаръци, място за празнуване, покани и т.н.
На всички приятна разходка.
Болничките да оздравяват.   newsm10Миме, като се притесняваш детенцето усеща да знаеш. Опитай заради Дари с повече положителни мисли и да знаеш, че всичко ще се оправи.

# 31
Днес Ивко падна от много високо и преди малко се връщам от лекар.  Cry Оставих го да си спи в креватчето, а той като се е събудил без да се обади и се е покатерил на шкафа. Толкова силен е станал вече , че е успял да се набере на мускули. Просто няма къде да си помогне да стъпи освен на мускули да се е набрал. И така е стигнал до другия край, защото има примамливи неща и е паднал на земята. Ударил си е главата в ръба на нашето легло и има цицина. Вече почти спадна , но има огромно червено на главата. Педи каза че щом фонтанелката не е надута , значи няма напрежение в главата. Добре че не си е чупил нищо. Сега отново е весел. Изпитах го всичко което е научил, нищо не е забравил. Така се бях разтреперила, но вече се успокоих. Сега спинка. Обмисляме да сложим някаква дъска между шкафа и креватчето, за да не може да се качва там.

Иги, весело изкарване в Париж! А Момчо е много сладък в това фотьойлче, направено от татко му.
Даниеле и вие си имате много сладка покупка от Кауфланд!
Анна, Ивко отдавна си държи сам шишето, но пък и обича  и аз да му го държа. А от чаша с накрайник си пие сокчетата. Но със сламка не мога да го науча. Люба как става номера? Аз по принцип му правя фрешове, но оня ден купихме едно сокче на Ганчев и си мислеше че му давам солета. Дъвка, дъвка и накрая се отказа да я яде тази безвкусната солета.
Мими, дано следващият ти пост да е по-оптимистичен. Дари е такова слънчево дете! Вярвам че скоро ще имате добри резултати.

Честити ходещи крачета на Ема!

Сега гледам снимките на Елчо. Наистина много са фешън с татко си в спортни екипи.  Mr. Green 

# 32
Сега гледам торти и не мога да се стърпя да не покажа какво харесах: Тези трите са за Калина:  
Тази е за Сами:
А тази  е за Велизар на Икати:

# 33
Ани,намери торта и за нас Simple Smile Дано Ивко да е добре  Praynig

# 34
Ани,дано му няма нищо на вашия разбойник-обаче  ще се разправям с него...аз за пример го давам/нали знаеш,че твоите мъже са ми образец/...а той така да плаши мама.....Ако имаш Арника му дай.....а,за сламката-точно с такова сокче от кутийка можеш да го научиш-като лапне сламката и стисни лекичко-да му се качи сокче в устичката...и като усети Ивко сладкото ще засмуче..../то ние не се наложи така да правим,че Ивчо като трифазна помпа засмука от първия път.....ама с баткото така се лъгахме/ ................А,за тортата-мерси...аз тая я харесах за РД,но цената от 51лв за 12 парчета нещо не ми се понрави Mr. Green......
Олче,ние  уж сме обвързани....ама сме и демократични/че то иначе става ли с тия разстояния/....но пък и не е лошо да напомняме на палавата Елла,от време на време,че  ние тук бленуваме...и хич не се заглеждаме по чуждо/даже мама вече  категорично отказва предложения-а да си призная не липсват/...а за Сами-мерси....ама с тая визия,как веднъж не го познаха,че е момче.....За дяволития поглед-то и вие сте в нашата партия...а гледам и  други го докарват бандитския блясък..........А,на теб-стискам палци,за пробиването на този "епичен" зъб.......

Миме,ще ги изтребите бактериите и ще забравите за тях....не се притеснявай  толкова и не мисли най-лошото.....и аз като Мешко да кажа-консултирайте се и другаде......не се доверявайте прекалено само на един лекар.......
Ох,ставам,че Иво-то се събуди сърдит...а неговата обида само с ядене се лекува....та да бягам.........

# 35
Честит първи рожден ден на близначетата ни, да са живи и здрави!
 Много тревожно ми стана за Дарито, толкова е сладка и добричка,сигурна съм че ще е всичко наред, Миме успокой се и се лекувайте, ние сме с вас Hug
 Олче чудесна темичка с пораснали деца. Отново благодаря, че ни поднови и нас Mr. Green
 Личи си , че Елла обича люлки и нашта Йони много им се кефи, скоро обаче не съм я снимала на тях. Страхотен екип,  леля Рая е много хубава, а мама Ирка си изглежда много добре, не видях излишни кила Naughty
 Иги, весело изкарване в Париж. Моя съвет е да се цедиш под душа, а ако стане напрежение в гърдите, можеш да ги обвиеш с топла(затопляш я под чешмата Wink) кърпа, но дано не се налага.
 Аз едвам гледам хора, така ми се спи, винаги първия ми почивен ден се влача из къщи, след като съм спала едва 2 часа. Сега чакам Йонка да се набеснее и да заспим отново, че къщата е мноо зле, трябва се чисти и готви ooooh!
 Йони рядко си държи шишето, прави някакви опити, но все пак от скоро го ползва, навярно и трябва време. От чаши с накрайник може да пие, но не го прави много, понякога глътва някоя глътка вода и това е. Както Момчи я карахме предимно  на кърмица, сега ам, но сокове и води не тачи. Със сламка обаче се справя страхотно, направо ме смая. Само и я подадох и веднага светна какво да прави. Сега и давам аз като пия някакъв сок да дръпне от сламката, е бързо му се насища.
 От няколко дни имаме нов номер, прави физиономии, смешни, бръчка си носа, абе трябва да я снимам. И сега като и кажа "мундза" и прави гримасата, голям смях пада hahaha
 Даниеле, направо сте отцелили момента да купите стоката Mr. Green Тука нали всичко може да се връща по магазините, та се избъзикаха дали мога да върна Йони . И едно младо момче беше ми вика, абе днес тя е безплатно, и не се връща, но пък след 18 г може да се върне, ще я вземем Joy
 Айде, че се поулях Blush

# 36
Здравейте на всички мамчета и дечица:-)
Аз редовно ви чета , но не ми остава време да драсна някой друг ред , но обещавам да стана редовна Flutter

Честит рожден ден на двамата малки палавници и честит празник на тяхната мама  bouquet
На нас миналата седмица хич не ни вървеше Cry
Два пъти ни се случва:
Малката пада , изревава веднъж и спира да диша  Cry
Ужас , сега като се сетя и почвам да треперя  !
Първият път паднала в стаята на баба си , защото стояла права до леглото и бабата я донесе в хола , аз я разтресох и тя се разплака.
В неделя падна на вилата - обърна се с проходилката на тревата , изрева веднъж и спря да диша.Стои една такава безжизнена и с оклюмала глава.Изкара ни ангелите на всички.Този път я разтресох , нищо , баща и я взе - пак нищо и накрая я обърнах с главата надолу и се разплака.
Ходихме на 4Д ехограф в Правителствена болница и слава богу всичко и е наред в главата , но до 3 годишна възраст щяла да се захласва Shocked , някак си ще трябва да го издържим Thinking

Всички болнички дечица да оздравяват бързо:-)

# 37
  • Пловдив
Ани, трогната съм, че си се сетила за нас   bouquet Тортата на Калина ще е подобна на тези - уцелила си  Wink Дано Ивко да не прави вече катерачески опити  Praynig

Теди, много страшно ми се струва това... сигурно сте се изплашили ужасно  Confused Дано не ви се случва вече  Praynig

# 38
Това което изживяхме беше ужасно.
Мъж ми след това започна да се оплаква , че го стягало сърцето:-(
А педито ми вика:"Трябва да сте спокойни , защото рано или късно детето ще си поеме въздух" , е тя как иска да съм спокойна след като виждам как детето ми не диша Shocked
На никой не го пожелавам да му се случва:-)

# 39
Ох , последно време с това захласване ми се взе акъла. Теди, дано Ивет по бързо да го  израсте. Няма начин да си спокойна, ако това се случва.

Божеее, Люба, срамота! Хич не се стих да го стисна,  hahaha обръщах го на обратно , за да потече от сламката, ама ТЦ! Пак ще му купя да го пробвам.  Grinning

Даниеле, това с тортите е трудна задачка!  newsm78 Едва ли ще успея да оцеля нещо тематично с което да ви зарадвам, но специално за Коко харесах един Мечо пух, който е любим на много деца:

Люба, какъв ти пример! с това катерене ми е взел акъла. Къде ли не се катери вече. Само до полюлея не е стигнал. Тортата му трябва да е с алпинист  Laughing

# 40
  • София
Да се включа и аз по темата за тортите, че много ме вълнува напоследък  Wink Даниеле, ето това ми е любимата от предлаганите в нашенските сладкарници:
обаче тази година ще пропуснем - минималният порцион е 22 парчета, т.е. половината и повечето  ще останат за мен  Crazy  Animal Pig

Ние пак променихме екшън плана за РД-то. Борис каза, че "все най-сложните ги измислям" и ме разубеди за зоопарка... ама не напълно... та засега ще се черпим с бебетата и майките в сладкарницата на Skyline /която се оказа недалеч от нас, а аз да не я знам! порпуск голям!/ и вечерта ще има семейно парти с бабите.

Чакам снимков материал и отчет за вече миналите празненства! Танче, Иночка, айде де!

# 41
Олче, стахотна темичка, както винаги, и  bouquet за новата ни снимчица!
Ани, тази торта с Мечо Пух и аз съм си я харесала, само се чудех как ще я нарежа  newsm78 . Руми, а този дракон от къде е? Не съм го виждала по каталозите.
Радвам се, че Ивко е добре и не се е ударил много сериозно, цицината ще мине бързо. Дано и Дарито да пребори гадните бактерии  Praynig .
Аз се отказах да купувам триколка. Много ги заглеждах, но реших, че няма къде толкова да я кара Венци, а пък ако и бързо му омръзне само ще се чудя къде да я прибирам. Пук той дори още не се отпуска да ходи самичък. По-нататък ще му купим нещо по-стабилно.
Майчета, да ви предупредя  Naughty внимавайте за кърлежи, особено като сте извън града. Една приятелка така закичила момиченцето си с цветенце и оттам - хоп! 2 кърлежа в косичката  ooooh! .
Спокойна нощ на всички!

# 42
Звездолина и на мен ми харесва Мечо Пух и аз това се питах ,как ли се реже. То за професионалист работа!

# 43
  • София
Руми, а този дракон от къде е? Не съм го виждала по каталозите.
От Skyline, ето тук: http://www.skylinecakes.com/l_bg/?s=3&cid=4&goto=9 И аз не им бях обръщала внимание, докато една мама от парка не ме "светна", че са на 1 пряка разстояние и имат двор с детски кът, т.е. покриват изискванията ми за празнуването с бебетата   ura

# 44
20.04.
Честит рожден ден на Калоян
Нека да е весел и засмян.
Да обича той играта
Вън на двора със децата.

Общи условия

Активация на акаунт