🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-38

• 23 990
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро,  момичета!☕
Снощи много интересна дискусия сте направили, изчетох ви с интерес.
За прокурорката си мисля  дали пък умишлено не каза на Чийдем, че забавят разследването.😉 Иска ми се да направи  някакъв мъдър ход.
Хадър ще научи кой му е син до края на сезона. Мислех си, че Кадир ще излезе негов син, но след като не отвори писмото нищо чудно и Ешреф да е. И да научи малко преди да прострелят  Ешреф с куршум имам впредвид финала на сериала.
Иначе съм съгласена с вас за темпото - нито бързо, нито бавно, в баланса е успеха.
Незнам защо ама и аз си мисля, че втори сезон на "Eșref Rüya" ще приключи до Коледа. И ще имаме трети сезон.

Пожелавам ви един страхотен съботен ден!

# 121
Eли, да и според мен прокурорката съвсем умишлено каза на Чийдем, че спират делото,засега.
Тя разбра, че с нея трябва да се действа внимателно.
А като нищо прокурорката, докато е работила на друго място е получавала информация за делата на дъщеря си.
Може би затова внезапно се появи. Защото е решила, че вече е време да я спре.
Може би все пак майката в нея говори повече, отколкото прокурора в нея.

# 122
В темата за Ханде Ерчел и Керем Бюрсин са донесли новината, че има слухове за съвместен проект между Чаатай и Ханде. Много харесвам Ханде и ще се радвам да ги видя заедно в проект.

# 123
  • Ямбол
Прокурорката според мен отложи делото както и вие казахте нарочно,сигурно ще я дебне да направи още някое престъпление,но този път да я залови на произшествието. Интересен ще е развоя между майка и дъщеря. Харесва ми най-много това,че в сериала ни са заложени все теми и проблеми, който се случват и в реалния живот. Определено е сериал,който ще се помни за цял живот ❤️.

# 124
Хриси, много ще се радвам да е истина тази  новина.
Актрисата  я познавам от постовете и от това което съм чела, все хубави неща за нея, не съм я гледала, но ми се иска да я гледам. Пък с моя любимец в един проект ще е "Wow".
Красавица е! Искаме си да видя и таланта и, че както обичам да казвам често: " Само красота, не е достатъчно".

Да, така е Roxi, съвършено вярно:
 "Определено е сериал,който ще се помни за цял живот ❤️."

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 15:13 от eliet

# 125
Има цена, която трябва да платиш за това, че седиш на масата ми.

Ешреф Тек- най-опасния, най- хитрия, най-жестокия

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 16:30 от NeZ_9

# 126
  • Ямбол
Ела вече ,докато не е увехнала розата на любовта ми.
Ех да имаше сърцето ми език ,за да може да говори.
Ако познавах само теб в моя малък свят.
Написах те на сърцето си с невидимо мастило.
В света не са виждали такава любов!
Нито в миналото ,нито в бъдещето !
Дори и насън няма да видят!
Няма да видят, изписах те на сърцето си.
Свят не е виждал такава любов!
Нито в миналото,нито в бъдещето!
Дори и насън ,няма да видят.
Няма да видят,изписах те на сърцето си.

# 127
От снимачната площадка

# 128
  • AMS
Привет и благодаря за споделеното и реакциите!!!
Чакам още анализи за еп. 23. Търся особено оня от Младия вълк.
Дано не съм ви развалила удоволствието с моите разследвания.
Но мисля, че май не е разбран "Планът на къртицата".
Съдейки по фрагмана, планът ще продължи и в следващия епизод.
Ешешф и Динчер ще се срещнат лице в лице.
Нисан и Ешреф ще се разминат отново.

# 129
От Деметка

# 130
Момичета, аз в четвъртък внезапно се разболях. Вчера нямах дори сили да ви чета. Ремонт правим и чак сега успях да ви изчета. Не се оправдавам. Виновна съм, че не съм влизала.

Дива, много ми харесват разсъжденията ти. На мен любимите ми книги са скандинавски криминални романи. Малко като тях те чета. А от всичко най-много обичам до последно да не е ясно кой е убиеца и да се съмнявам в почти всеки.

Аз като човек със своите слабости не бих могла да изгоря резултатите. Освен всичко съм майка. Как така ще действам срещу Кадир без да знам дали ми е син. Хадър предупреди Ешреф да не убива Кадир, но ако се наложи да се защитава нищо ням да му се размине. А и на моменти теорията не го убивай, че друг ще дойде ми е малко слаба. Разбирам, че търсят корена, но Кадир е от най-безкрупулните.

И като говорим за корена ще ви кажа какво мисля за старица. Може и да съществува. Ама когато Кадир искаше да говори с него, мисля, че не говори с никой. Мисля, че това си беше изфабрикувано. А и как така никой не го е виждал?

Оснвен това днес като ви четох и се замислих много за Якуп Баба. Искат да ни го представят добродетелен. Всичко е за сираците. Взел е детето на Хадър. Не му го е върнал. Държал го е в един престъпен свят. Този Хадър не е изникнал от нищото. Ам поне не го разбрах така. Има пари и още повече връзки. Ако трябва да се разбира нещо него питат. Якуп Баба е знаел, че е жив и е държал едно дете като сирак при себе си. Това е жестоко. А и самият Хадър е искал да се спаси от престъпния свят като е избрал любовта. Това малко хвърля кал върху идеализирания образ на Якуп Баба.

Повтарям тази снимка. Аз сега я видях. Много мил човек. Аз не бих пускала непознати толкова близо до себе си. Ама аз съм темерут.

# 131
Чачи по халат, студено му е.

Гери, бързо се оправяй!

Гери, и ние бяхме непознати на сета за Чаатай, добре, че е такъв и се съгласи да се снима. Даже не беше сигурен дали е позволен с тези дрехи от сета да се снима, ама се снима.
Аз  го харесвам такъв- общитетелен и раздаваш се.
Но, да права си всичко си има граници. Той е известен и постоянната среща с хора и то непознати го изтощава със сигурност му идва ту мач, не го е показал до сега.
Мойте впечатления са, че  Чаатай  е сърдечен човек.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 23:14 от eliet

# 132
Diva, за съжаление Младия вълк не пише вече за Eşref Rüya,  прехвърли се към Морето.
Не си досадила, даже обратното! Wink
Гери, бързо оздравяване! Надявам се, че и с bof4eto всички е наред, нещо се изгуби! Hug
Интересни разсъждения за Якуп баба и Хъдър, които са били приятели дори.
Единственото ми обяснeние е , че и Якуп баба не е знаел чие дете е това сираче, което е приютил.
Хъдър на снимачната площадка

На слуховете за Ханде не вярвам, засега, защото според тях, тя щяла да замени Демет, което не виждам как ще стане.
Изключено!
Имаше и слухове за скандал между Неджип и Чаатай,  дори Чаатай бил напуснал снимачната площадка.
Ето ги всички днес,  след "скандала" Grinning

Инстаграм стори от Хатидже- сенките ми приличат на Ешреф и Нисан

И фъстък по улиците на Истанбул

И още от Демет

# 133
Аз разбрах за нов проект с Ханде.
Въпреки, че Чачо цяла година снима и изкара без почивка. Дори и на риболов не отиде тая година.
Мисля че, след "Eșref Rüya" ще си вземе дълга почивка а, защо не и меден месец.

# 134
Нези, приличат ми повече на Ешреф и Хатидже.  Заради косата. А в ръка държи задължителната папка.

Не е невъзможно да се скара с Неджип. Ама са от една компания. Малко вероятно. А и ако някой успее да го докаже, това ще е първият случай за толкова години, в който Ешреф се е скарал с някого.

Общи условия

Активация на акаунт