🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-38

• 24 015
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Енгин Бей на снимачната площадка.

# 151
Котката на стола на "Eșref Rüya"  много  оригинално.
Аз не мисля, че Якуб Баба е направил нещо с умисъл, да отглежда дете и да не му казва, че има жив баща. Не ми изглеждаше на такъв стареца.
За развръзка между Хадър и Якуб баба едва ли ще има, скиптична съм за този линия. Но, за убийството на Якуб баба от Кадир ще бъде разкрито, потресаващо беше, не може да го подминат.

За грамотността ще кажа, че аз допускам грешки не само от бързина, понякога се чудя пълен или кратък член забравила съм толкова неща. Дори се усещам, че в повече слагам запетаи. Но се старая, до колкото мога.

# 152
Ели, тя грамотността не е само в запетаите. Важното е да се опитваш и да се стараеш. Ако си приел, че ще си неграмотен и така ти е добре, това вече е деградиране, не неграмотност.

Аз не очаквам да ни дадат повече яснота за драмата на Якуп и Хадър. Това, която обсъждаме сигурно е само в нашите глави, а на авторът е възможно изобщо да не му пука. Казал си е, че ще е много добра идея да вкара предполагаем баща и го е направил. Аз и не знам как самият Ешреф не знаеше за Хадър. Представят го като голямо име, ползва се с уважение. Ама тези детайли може само мен да ме вълнува. Сценаристът има епизоди да пише.

Аз почнах да се притеснявам, че на Кадир ще му се размине убийството на Якуп Баба. За мен това би била много интересна сюжетна линия. Самият Кадир е предател. За момента май Чийдем знае, но тя е толкова биполярна, а в момента и “разгонена”, че хич не и е до това.

Забравих да спомена, че Чийдем все пак не е чааак толкова лоша и не е поръчала убийство, не е поръчала и да стрелят даже по майка ѝ. Сякаш даже леко се притесни и се скара на Кадир, че е постъпил така. Ама прокурорката не умря и това беше бързо забравено. А и самата прокурорка не знае, че щерката не е. Искала точно това. Представям си как и капчицата майчина любов у нея се е изпарила. Даже според мен в момента отмени делото, за да задейства някакъв още по пъклен план за залавянето на дъщеря си.

# 153
Да, така е Гери, грамотността не е само запетаи! Четене и писане, разбиране на огромен брой граматични правила е, имах впредвид. По-забравила  съм някои правила, но важното е, че се усещам.

И друга фенка на сета.

# 154
Гери, между другото точно същото си мислех- дали сценариста/ тите са имали предвид всичко, което ние за една седмица можем да "родим". Grinning
Ели, изобщо не визирах неграмотността (не,че не ме дразни) имах предвид начина, по който се борави с информацията и как лесно се разпространява тя, независимо дали е достоверна.
Всеки може да попадне на фалшива информация и да я сподели, но на никой не му пречи да посочи, че не е сигурна. Hands V
А тези снимки на Чаатай от караваната, ми изглеждат, като че ли са правени на конвейр.
Той е заел една поза, само седящите до него се сменят. Grinning
Да разнообразим с една снимка с фенове от периода на Uyukucu.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 22:50 от NeZ_9

# 155
На тези последните снимки явно вече е много изморен. А на тези от Нези направо очите му говорят умора.
Аз ще се пробвам да догледам, че да има още какво да размишлявам. До сряда.

# 156
Актрисата Бюшра Джебе (която е и сценарист) изглежда напуска сериала „Ешреф Руя“, в който играе ролята на Седа,като основно играе повечето сцени с актьора Танер Румели (Динчер) и актрисата Демет Йоздемир (Нисан).

Тя се сбогува със сериала и двамата си  партньори.

„Станах от масата, където играех сама години наред, и се присъединих към голямо семейство, което играя. Те бяха толкова изпълнени с любов, разбиране и приемане, че не се чувствах не на място нито за миг. С усмивка ме поканиха на сцената с добра и градивна мотивация. От продукцията до подготовката, от звука до осветлението, се чувствах в безопасност. Прекрасна група актьори, с непоколебими лица, наслаждаващи се на всеки момент по време на часовия ритъм.

За Демет:

,,Специално за моята красива Демет:

Обичам те, жено с красива усмивка, която отваряше обятията си с топла любов и посрещаше всеки, който влизаше в играта, която хранеше околните с усмивката и топлината си дори в най-изтощителните моменти, която ме караше да се чувствам като у дома си от първия ден, винаги готова да помогне и да ме подкрепи.

Обичам те, жено с красива усмивка, която показваш колко искрено една жена може истински да обича всички жени.

И, разбира се, Танер Румели...

Толкова много се забавлявах с теб, научих толкова много от теб!“

Ще видим как ще отиграят напускането и( ако е вярно).
Тя нямаше кой знае каква роля и развитие в сериала, така че е разбираемо.

# 157
Добро утро!

Започвам новата седмица с усещането, че серията в сряда ще бъде Топ.  А вие?

# 158
Добро утро!

Нов месец- най- хубавият, предстои.

Гери, надявам се новата серия да е топ!
Надявам се, да се задържи динамиката от последния епизод и, ако причината за тази динамика е отсъствието на втория сценарист- Локман, аз приветствам това да остане само Etem Özışık.
Според наличните данни за седмицата 23.11-29.11 най-обсъжданата продукция е Eşref Rüya. (учудващо Морето и Градът останаха след нас)

В останалите две категории Чаатай Улусой и Демет Йоздемир също са на първо място.

Желая ви прекрасен ден и месец изпълнен с Коледни чудеса!
Ето и първото
Скрит текст:
Teakina- вече не е само във всеки супермаркет в Турция, вече и в метрото! Grinning

# 159
Добре дошъл, Декември!
Добро и благословено декемврийско утро, момичета!☕

Месецът на чудесата дойде.
Очаквани една чудесна серия "Eșref Rüya" с интересни истории и по-вече развръзки и уникална актьорска игра.

Прекрасен декемврийски ден!

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 12:33 от eliet

# 160
Момичета, мисля да се позабавляваме, докато чакаме Коледа. 😊

🎄 „24 дни с Чаатай Улусой“ – Коледно фен предизвикателство

Правило:
Всеки ден от 1 до 24 декември ще ви поставям малка задачка, свързана с Чаатай – снимка, спомен, гиф, любим цитат, сцена и т.н.

Ден 1: Любима негова снимка 📸

Вие сте! Kissing Heart

# 161
Нези, наскоро се бях сетила за предизвикателствата от лятото! Smile

Прилагам топ 3, че с една не мога да се огранича. Sweat Smile
Хубава седмица!

# 162
Нези, много си оригинална!
Съжалявам, че повтарям снимката!
(Знаеш защо)
По-една ли снимка? О, не! Аз всички снимки на Чаатай харесвам!

# 163
Знам,че всички имаме много любими снимки на Чачо, но ако може, нека е по една. Wink
В края на деня, ще оформя всички снимки в колаж - 1 декември
Избирам тази снимка на Хриси

И новото  Инстаграм стори на Кубилай Тат, който с вълнение отброява зрителите на Uyukucu

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 11:19 от NeZ_9

# 164
  • AMS

Привет и благодаря за споделеното и реакциите!!!
Горния гиф на Чаатай засега ми харесва най-много.
Харесвам и всички гифчета от сцени с Чаатай в ER.

Общи условия

Активация на акаунт