🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-38

• 24 019
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Записвам се за участие с любимата ми снимка.

Тази пък ще я включа, защото има някакво специално излъчване.

# 166
Декемврийски привет на родна земя, момичета! Christmas Tree
Благодаря на всички ви за всичко изписано, четох ви
и ви препрочитах от другия край на света Smile
и съм в час със историята на Ешреф, а и на сладура Чаатай Kiss
https://-spam093-/sviat/novoto-gadzhe-na-chaatay-ulusoy-go-prinu … e-istanbul/254459
Нези, моята първа снимка е:
https://pin.it/6AmzcdudK
Очаквам с нетърпение сряда Heart Exl
Скрит текст:
Ще ви разказвам за пътешествието ми, но още всичко ми е каша в главата

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 17:49 от jasnazvet

# 167
Ясна, добре дошла на родна земя!
Чакаме с нетърпение да ни разкажеш, когато си готова!
Радвам се, че се била с нас от това далечно място! Hug

Кой ще бъде най-успешният актьор на 2025г?
Както всяка година, ще изберем най-успешния играч на годината въз основа на гласовете на членовете на Socipol.

Гласуването за предварителна селекция приключи. Резултати от предварителната селекция

Ще търсим победителя сред 10-те  избрани чрез гласовете на нашите членове. Първите 5 играчи ще се състезават за първото място, считано от 20 декември 2025 г.

За да се гарантира по-голяма убедителност на резултатите, всеки член трябва да гласува два пъти на този етап.

Моля, номинирайте двама кандидати за най-добрите играчи на 2025 г.
Оставям линк за гласуване:

https://socipol.com/?fbclid=PAb21jcAOaXtdleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBm … mQsRnISoVUodLIaEw

# 168
Здравейте, момичета! Simple Smile
Добре дошла, Ясна!
Добре дошъл, любим мой, Декември!
Не съм активна много, но пък ви чета, когато смогна. Утре е базара и ще съм по-свободна за четене. В сряда се оказа, че ни е коледното парти, та пак няма да успея с превод, за което се извинявам.
Хареса ми това, че разискахте Якуб Баба и Хадър. Не се бях сетила за това, но така ще стане още по-интересно, ако Кадир се окаже негов син. Това може би ще накара Кадир да спре да съжалява, че е убил Якуб баба. Интересно защо Чийдем не направи нищо по този въпрос, може би в момента не ѝ е на дневен план или чака момент, в който да го използва срещу Кадир.
Много ще е интересно в сряда ❤️
За предизвикателството на Нези, трудно избрах само една снимка 😂

# 169
"Актьорите от сериала Eşref Rüya идват в Европа, очаквайте много скоро"
Каквото и да значи това...Thinking

А днес е 1.12 и трябваше в Лондон да се раздават едни награди...

# 170
Момичета, във войо вече има GADDAR Simple Smile
За сега е само един 1 епизод, явно скоро ще го дават и по телевизията

# 171
Lale, благодаря за информацията! Hug
Още по времето на Gaddar, казаха, че са го купили и ще го излъчват по btv.
Скрит текст:
Kакво се случва по улиците на София! Frowning
Благодаря на всички, които се включиха в днешното предизвикателство!
Ето така изглеждаше 1.12

Желая ви лека нощ!
И дано да е такава!  Hands Pray

# 172
  • Ямбол
Добър вечер момичета 🥰.
Честит ви месец Декември.Месеца на коледната магия 😊🤗.
Сряда е на хоризонта не остана... Интересни събития се очертават.Гласувах в анкетата.🤞
Нези идеята с предизвикателствата в мега яка. 😍 Малко закъснях ,ама сега влязох да ви чета.Една от мойте любими снимки е тази : ❤️

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 22:54 от roxy94

# 173
# 174
  • Ямбол
Фрага мацки ;  https://youtu.be/2INo3cYQwqc?si=HGUs9IohrXfx45ZN      
 Дива дублирали сме се карай няма да се трия. Брее ужас подари и колие като на Чийдем.Колието на предателите 😞🤦. Сега ще я подслушват ей сега стана каквато стана.

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 23:20 от roxy94

# 175
Попадна ми такава теория, защото и в предния фраг Нисан беше с колие, че е от Ешреф и отново прави капан, както и на Чийдем. Но не ми се вярваше, че ще я третира по този начин, уви.

Скрит текст:
Аз бях на протеста и изобщо не изглеждаше така, както това, което виждам по телевизията. Беше много нормално и културно. Явно нещата са ескалирали много в последния час. Дано няма много пострадали.

# 176
Нисан: И така, на какво дължа тази невероятна обстановка, Ешреф бей?

Ешреф:  Сключихме мир, нали!

Нисан: Говориш с клишета. Какво се промени?

Ешреф: Разбрах, че не мога да остана без теб

Чийдем: Ешреф някога  подарявал ли ти е нещо? Колие, обеци? Неща, които можеш да носиш, имам предвид?

Нисан: Не .Защо?

Чийдем: На мен ми беше подарил. Колие. В него имаше подслушвателно устройство.
Просто се опитвам да ти кажа, в случай, че ти подари нещо.

Ешреф: Харесва ли ти?
Искам нещо да те помоля.

Нисан: Кажи

Ешреф: Никога не го сваляй

Нисан: Обещавам

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 23:37 от NeZ_9

# 177
  • Ямбол
Нези благодаря ти за превода 🤗😘. Определено Нисан много се засегна от постъпката му,но и разбра,че Ешреф я подозира.Определено ще е огън епизод. Пак ще има много емоции. 🥺 Може би заради това тя си тръгва с влака от огорчение и след това Ешреф я следва пък може и да не съм права.

# 178
Ох,тъкмо мислех да си лягам.  Grinning
Според мен сценаристите нарочно огледално повтарят ситуацията с Чийдем, за да ни покажат докъде е стигнал Ешреф вътрешно.
Моето усещане е следното:
Ешреф вече не действа от недоверие, а от страх.
Колието не е просто „проверка“, то е защитен механизъм. След Чийдем той вече знае едно- предателството идва не от враговете, а от хората, които допускаш най-близо.
Фактът, че използва същия метод, по същия начин, чрез интимност, в момент, в който би трябвало да е най-уязвим, показва, че той вече е поставил Нисан в същата опасна категория. А именно-  „жена, която обичам, но не мога да си позволя да и  вярвам безусловно“.
Разликата е, че при Чийдем той го е направил хладно и пресметнато,
а при Нисан е разкъсван между любов и подозрение.
С още една разлика, обаче-предупреждението на Чийдем
Това променя играта напълно.
А аз се питам защо Нисан продължава да се вижда с нея?

# 179
  • Ямбол
Нези точно това си мислех и аз,но ти много хубаво  се обоснова.И въпреки всичко Нисан няма да погледне на нещата от неговата гледна точка.Той го прави за да успокой до някъде и съвета си иска да знае със сигурност,че тази жена в която се е влюбил не би го предала.Иска да знае,че този път няма да му се случи същото нещо, а именно да му забият нож в гърба.При Чийдем е нямало чувства от негова страна по -лесно е било да действа машинално.Докато с Нисан го прави със свито сърце.Понеже го е страх от това,че може да се окаже прав. И тук разума му казва,че може тя да го предава,а сърцето се моли разума да греши. Ешреф е раздвоен от мислите и чувствата си.Действието му е като изпитание за лоялност,която Нисан трябва да премине.
А Нисан от друга страна е доста добре подготвена с информацията от Чидо. Така тя пак ще бъде един ход напред ще бъде внимателна и ще стой нащрек.От друга страна си мисля добре де - тя се огорчава от Ешреф,но в самото начало тя наистина имаше такива намерения,въпреки,че никога не постъпи несправедливо към него.Тя се страхува от факта,че той ще разбере и ще спре да я обича.  💔 Породят ли се съмнения в главата на човек след това не може да си намери мира докато не разбере истината.

Общи условия

Активация на акаунт