Запознанство с родителите на "само гадже" - да или не?

• 975
  • 49
  •   10
Отговори
# 15
# 16
Не съм гласувала в анкетата, защото намирам думата "одобрявам" за твърде силна в случая. Смятам го по-скоро за ненужно на толкова ранен етап от връзката.

# 17
Не е необходимо.

# 18
  • Melmak
Не го намирам за необходимо. С разни гадженца и нашите не съм запознавала. Какво остава срещи между родителите.

# 19
Аз съм се запознавала и после съм съжалявала. Възникват едни очаквания за предстояща сватба, а тя никак не зависи от нас родителите.

# 20
  • София
Аз избягвах да се запознавам с родителите на гаджетата ми, оставаше да запознавам родителите едни с други...

# 21
Впрочем какво значи дали одобрявам? Не препоръчвам, не го намирам за разумно и правилно, но ако някой реши да го направи защо да не одобря? Негова си работа, нали?

# 22
Не. Едва когато заживеят заедно (на семейни начала), или планират брак.

# 23
Хайде, родителите да познават гаджето - случвало ми се е, като съм била гадже и също, като родител на гадже. Но се е случвало и да не познавам въпросните гаджета и не мисля, че нещо съм пропуснала.

Но чак родителите да се познават едни с други, ми идва малко излишно. Не че нещо, ако се случи да се познават, но на мен не ми се е случвало при начална / несериозна връзка да се запознавам с такива родители. Че аз с бая хора щях да се запознавам, за какво би ми било? Социалния си живот си го водя по друг начин.

# 24
  • Пловдив
Според обстоятелствата. Не виждам причина нито да бъде задължително, нито да бъде забранено.
-1.

# 25
Аз лично, обичам да знам всичко, така че одобрявам всякакви запознанства. Най-добре ако са неформални и на принципа "Това е Х, тя ми е на гости"

# 26
Боже,колко отговори -не!
Ами защо,бе хора,какво лошо има да познавате родителите на гаджетата на децата ви?
Ами преспективна,непреспективна връзка все пак интересно ми е да се запозная с родителите на приятеля/ка.
Не виждам нищо лошо или задължително в такива познанства.
За протокола-с всички майки на гадженца съм пила кафе и съм останала с отлични впечатления.

# 27
Това е доста трудно да се случи и изисква специална организация, освен ако не става въпрос за гадженца от детската градина, с които пием кафе, докато си доиграят в парка.

# 28
Ех, това "одобрявам" Smiley
Одобрявате ли го за себе си, вие дали бихте го направили, а не дали одобрявате странични хора да се запознават. Не предполагах, че ще се изтълкува буквално от толкова много хора.
Естествено, че когато хора решат да се запознават, няма да ви търсят одобрението.

# 29
  • София
Никаква потребност нямам да познавам мимолетните кръшове, какво остава за родителите им 😂

Общи условия

Активация на акаунт