Запознанство с родителите на "само гадже" - да или не?

• 975
  • 49
  •   10
Отговори
# 45
Имахме една тема, в която не беше лошо да се видят родителите на момичето като какви хора са, че позволяваха да 16 годишна ученичка да пътува при младеж уикендите в друг град. Най- малкото да се уверят, че не ги лъже нещо.

# 46
При непълнолетни, ситуацията е различна.

# 47
Аа при непълнолетни съм “за”, ако детето ще нощува някъде другаде. Ама аз като непълнолетна не съм имала дългосрочни сериозни връзки и не съм оставала да спя никъде. Майка ми нямаше притеснения от момчета, но нямаше много вяра на непознати пълнолетни хора.

# 48
  • Paris, France
Отговорих с "Да". Обичам да се запознавам с нови хора и нямам нищо против кратка, дори 3 дневна връзка на мое дете да е повод да се запозная с родителите на този/тази, с която излизат, а защо не и да се сприятелим ако се харесаме. Не държа да ме запознават с лежерни, краткотрайни гаджета, нито с родителите им. Ако ще преспиват някъде, искам телефона на познатия, приятеля или гаджето и адреса. Също държа да ми се обадят като пристигнат и да не си изключват телефоните. 

С майката на първата ми любов много си допаднахме и 40г след запознанството сме все още в контакт. Много ме харесваше и искаше тогава, а и аз нея. С родители на други тръпки и гаджета не останах в редовен контакт.

Моите родители не се интересуваха с кого съм гадже, за колко време, къде преспивам и не търсеха да се срещат с гаджетата ми, още по-малко с родителите им, но имаха собствен бурен живот, хиляди познанства и допълнителни познанства не им трябваха. Единствените родители, с които мой родител се е запознал бяха родителите на мъжа ми и то чак като решихме да се женим. Свекърите пък бяха във връзка с всичките бивши гаджета на синовете им, като някои им ходеха на гости с новите си мъже и с децата. Харесват ми такива цивилизовани отношения.

# 49
Е, въпросът беше за студенти и загаджени при това.
За малолетни и непълнолетни не коментираме изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт