Група или организация на хора с терминални болести.

• 712
  • 86
  •   7
Отговори
# 45
  • Washington,USA
Невролозите не знаят какво ми е. Посетих много.
Спазвах каквото ми кажат. Консултирах се.

# 46
От всички изследвания до тук нищо. Кръвното повишено, но това може да е от нерви или притеснение.
Как пък смъртно болен човек ще извади нормални изследвания, все нещо няма да е както трябва.
Колкото до хапчетата за сън не ми действат - само два вида лекарства си ползвала, а ти сама каза, че не искаш да ги пиеш.
Съжалявам да се повторя, но още преди месеци ти го написах, че си за психиатър.

# 47
  • Washington,USA
От всички изследвания до тук нищо. Кръвното повишено, но това може да е от нерви или притеснение.
Как пък смъртно болен човек ще извади нормални изследвания, все нещо няма да е както трябва.
Колкото до хапчетата за сън не ми действат - само два вида лекарства си ползвала, а ти сама каза, че не искаш да ги пиеш.
Съжалявам да се повторя, но още преди месеци ти го написах, че си за психиатър.

Пет скенер не мога да си позволя щеше да не види на него абсолютно всичко. Не съм пила само две лекарства - Тритико, Мелатонин, Лоразепам, Грандаксин, Атаракс, Денаксит, Мидозалам. Билковите не ги броя.

# 48
Тя реално никакви кръвни изследвания, свързани със симптомите, не показа.
Явно не е правила.

Bundyrose, имаш ли ги или не?

# 49
Никакви съществени изследвания не показваш.
Ампула фурантрил, ампула диазепам... Това не е дългосрочна терапия.
Покажи всичко.

# 50
  • Washington,USA
Скенер на мозъка, еег, кръвни изследвания показах... Кортизол и  Плокатин също. На ендокринолог също ходих.

# 51
Симптомите, които описваш са за много заболявания. Например 100 процента съвпадат с дълъг ковид. Защо избра прионова болест вместо дълъг ковид примерно?

Юни месец - >безсъние спряха да ми действат каквито и да е приспивателни. Ни спя и на обяд. Викам си, ще мине. Така продължих три месеца. До септември, когато дойдоха проблемите с менструацията и кръвното налягане. Или много къса менструация или закъсняваща. Кръвното се вдигна до небето от нищото. Нямам сърдечни проблеми. После се появиха проблемите с паметта и чувството за иглички в главата.
Ако беше нещо безобидно, щеше да се повлие от хапчетата за сън... Ковид не съм имала.

Въобще не ми е ок и имам мускулни спазми от нищото. Надявам се да не съм направила нещо аз грешно и да съм си го докарала това заболяване сама.

Единствените болести които не съм изключила са фатално безсъние и Луда крава. Това са.

Дълъг ковид никак не е безобиден. И безсънието при него не се повлиява от нищо също.
Не казвам, че е това. Просто беше един пример колко много неща може да бъде, без да са фатални и терминални заболявания. Има много по-разпространени и чести заболявания с тези симптоми. А прионова болест е доста рядко и не възможно при отрицателен резултат. Ако беше се заразила, досега да си умряла няколко пъти. Така че това отпада, помисли за друга диагноза.

# 52
Т.е.само тези изследвания имаш?
Малко са!

# 53
  • Washington,USA
Какво друго да направя?

Иначе

# 54
  • София
До спреш да си измисляш например. И да си изтриеш профила както обеща.

# 55
Какво друго да направя?
Във всяка тема ти ги пишем - тези, които се свързват с подобни симптоми.
Например - Витамин Д, Витамин Б12, желязо, магнезий, ФТ3, ФТ4, ТАТ, МАТ, инсулин, глюкоза.
Уж всичко е изследвано и нормално, а най-базовите липсват...

# 56
  • Washington,USA
Какво друго да направя?
Във всяка тема ти ги пишем - тези, които се свързват с подобни симптоми.
Например - Витамин Д, Витамин Б12, желязо, магнезий, ФТ3, ФТ4, ТАТ, МАТ, инсулин, глюкоза.
Уж всичко е изследвано и нормално, а най-базовите липсват...

Ендокриноложката каза, че нямало смисъл от Тат, Мат щом пролактин и кортизол са добре.

# 57
Какво друго да направя?

Иначе

Да, при това даже ти нямаш никакви индиректни данни за каквото и да е заболяване. Никакво.

# 58
Ендокриноложката каза, че нямало смисъл от Тат, Мат щом пролактин и кортизол са добре.
А всички останали?
Смени ендокринолога, това е несериозно.

# 59
  • София
А колко спортуваш? Предизвикателството с крепостта е чудесно. Ако не се движиш, няма как да имаш тонус и да ти се доспи. Изследвай както са ти казали - вит Д, Магнезий, витамини от групата Б.
И най-вече СПРИ, СПРИ за БОГА да четеш за болести в интернет. Не случайно медицина с практиките е над 7 години обучение. А Chat Gpt  силно халюционира и често пише големи глупости.

Пиша ти го с най-добри чувства, дано чуеш и да се почувстваш по-добре. Спри да се самонавиваш, хипохондрията също е много сериозна болест.

Общи условия

Активация на акаунт