Отговори
# 630
Аз друго си мисля за Чаала и сестра й. Нали даваха зад кадър снимки от катастрофа с автомобил и май се говореше, че това са родителите на Чаала. После пишеше, че имало и дете в сцената. Не знам до колко е вярно. Но,ако е така дали е възможно родителите на Чаала да са умряли в катастрофата,сестра й също да е била в колата,но да е оцеляла. И да има след това здравословни проблеми и затова Чаала да трябва да се грижи за нея.
Шнура си е луд, но мисля, че е много рисковано да пишат Кенан и Афра в любовни отношения. Прекалено тънък е леда около разликата във възрастта между двамата. Рискува се и Афра и Кенан да получат много хейт,че са приели такива роли,ако ги залюбят.
Но, предстои да видим какво са измислили и какво ще измислят Simple Smile

# 631
Пуснали са историите на героите.

Скрит текст:

# 632
  • Яко в Матрицата...
Ето го баш кахраманът Joy

Бехрам в миналото е претърпял голяма несправедливост и сега е станал безмислостен, опасен и отмъстителен. Той е по-големият духовен брат на Чаала. Най-голямата му цел е да унищожи семейство Ханджъоглу и за да постигне това е готов на всякакви жертви. Най-голямата му слабост е Махинур, в която отдавна е влюбен до обсебеност.

Другите после ще ги преведа...

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 13:35 от Reni 🧿

# 633
Рени, благодаря!🌹 Дирен пак ще играе лош.😄

# 634
  • София
Дирен ще е лош, но пък ще е комбина с Чаала. Ако ролята на Афра е някоя отмъстителка ще е интересно.
Попадна ми коментар, че във вторник по Атв пак ще дават мач и вероятно тогава ще имаме трейлър.

# 635
# 636
  • Яко в Матрицата...
Чаала загубва родители си в ранна възраст. Тя е адвокат по наказателно право, идеалист, сама се бори да свързва двата края и да се грижи за болната си сестра. Непоколебимата ѝ вяра в справедливостта е подхранена от болката, която ѝ е прижинил животът. Привързаността ѝ към Бехрам – нейният духовен брат, я води до това да започне работа в Хаджъоглу Холдинг. Това хем я въвлича в едно мрачно семейство, хем я води до повратна точка в собствената ѝ съдба.

Доган е успешен хирург в Измир. Най-талантливото, но и най-нежеланото дете в семейство Ханджъоглу. Заради потисничеството на баща си Тахир и минали травми, се е откъснал от семейството и е изградил спокоен живот в малко крайбрежно градче. Когато след много години се върне за сватбата на сестра си, ще бъде принуден да се изправи лице в лице с всички рани, от които е мислел, че е избягал, и тайните, които семейството му е заровило.

Дидем чете живота малко като клюкарско списание, малко като преследване на възможност. Дидем е жена с тревижно сърце, бърз език, която ходи по тънката линия между любопитството и съвестта, която от една страна е „близка приятелка“на Чаала и я тласка в света на Хаджъоглу, от друга – взема пари от Бехрам и преследва Доган.

Михнур се е отказала от собствения си живот твърде рано. Тя е млада жена, осъдена на мълчание, носеща товара на голяма несправедливост, която е преживяла в моналото.

Тахир е авторитарен, безмилостен глава на фамилия, който сляпо следва традициите. Подхождал е към децата си с натиск и страх, вместо с обич. Той е основният източник на травнимте [на децата му]. От дете мачка Синан, не позволява на Мелек да стане лекар, отдалечава Доган от дома. Редът, който Тахир с години е смятал за неизменим, ще започне да се пропуква със завръщането на Доган.

Мелек е любимката на Доган, най-крехкото дете в къщата. Мелек е студентка по медицина. Изтощена е от годините на потисничество и господство на баща си. Когато отнемат мечтите ѝ да стане лекар, едиствената й надежда е Доган да я измъкне от този ад.

Да уточня, че Чаала по правилата на превода трябва да е Чагла, но на мен не ми харесва как звучи... Доган е ок, но Чагла - тц Stuck Out Tongue Winking Eye

Охх, Мерт ще изтегли още по-къса клечка май Joy

# 637
  • София
Афра е препубликувала сторито на Демет

Ханде нали е записала курс в Лондон, няма как да е тя по принцип. Дефакто ще видим 😉 Комбинацията ще е боНба.

# 638
Рени, благодаря за превода!🌹

Ако партньорката на Мерт е Ханде то Шнура съвсем официално ще виси на сета денонощно. 🤪😂

# 639
  • София

Ако партньорката на Мерт е Ханде то Шнура съвсем официално ще виси на сета денонощно. 🤪😂

Сефте 🤣🤣🤣

# 640

Сефте 🤣🤣🤣

Права си, но по времето на Рибарчето се е прибирал вкъщи поне за малко, а сега ще си инсталира една караванка и никакво прибиране.🤣

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 16:29 от Lilia*

# 641
Малко Сейфер/Афрам за разкош Heart

# 642
  • София
За едно денонощие тийзърът има 3 милиона преглеждания в страницата на канала в Х

И 1,6 милиона в страницата на сериала в Инстаграм

# 643
Добър вечер Hug  Hug   Hug
Момичета мерси за всичко споделено  Kissing Heart
Рени мерси за преводите и за разяснението за името на Чагла/Чаала Kissing Heart  и на мен повече ми харесва как звучи Чаала Simple Smile
Тийзъра ми хареса,имаше малко мистика в него,къде и кога са се запознали Чаала и Доган и вече си и приказват приятелски на по чашка чай на хубава морска гледка Thinking С инфото идващо за героите се разясни част от мистиката и стана ясно ,чееее нашето хубаво момиче Чаала ще влезе в холдинга не само ,за да работи там ами ще си има и други цели.Ще настъпи обаче и повратна точка в живота и тогава и пак излиза въпроса ами каква ще да е тази повратна точка Thinking А това вече ще го разберем постепенно с напредването на сериите Simple Smile
Дирен ще е лош ,но пък е духовен батко на Чаала ,двамата ще са комбина ,но Чаала като почне работа при Доган сигурно ще настъпят и промени в нейното отношение към него и привързаността към героя на Дирен ще започне да се бие с тази към Доган сигурно Thinking Ще бъде със сигурност интересно да се гледа как ще се равие сюжета. Иииии само да добавя ,че Афра много ми харесва в това мъничко откъсче. Simple Smile

# 644
  • София
Вероятно снимат сватбата

Джем има още едно стори от това място преди няколко часа.

А и Сема по-рано писа, че има вечерен сет, който развалил петъчната традиция

Общи условия

Активация на акаунт