🏋Как тренирам - 32 💪

• 881
  • 38
  •   2
Отговори
# 15
Нона, с тези триглицериди, на холестеролът ти нищо му няма.

Днес правих крака с тренера. Направо съм като разглобена в момента. Всичките крака и задник ме боли. Сравнително ниско тегло, много повторения и с определено темпо трябваше да правя. Утре май ще пропусна кляканията Sweat Smile

Пате, това за седенето по цял ден и само в залата за малко е по-скоро за тези които искат да отслабнат - за такива резултати. Аз седя на стол по цял ден. Не правя крачки и не правя кардио и имам резултати, а приближавам петдесеттака.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 21:45 от Nevermoresleep

# 16
Привет и от мен Simple Smile  Днешната тренировка сутринта беше 45 мин. стълби, малко ходене на пътеката 10-15 мин., последвани от 3 серии по 3, 4 упражения за корем - вдигане от лег, нощица, коремни, планк 1 мин.
После ми дойде пратката с екипчето на Oner и ми дойде музата за пилатес около 16 ч. - правих ръце и корем на Izzy Samuel, 30 мин е клипа от Youtube.

Аз харесвам Lauralie Chapados - Ms Bikini Olympia 2024 г., тази година пак се яви, беше в 6цата мисля, но се коментираше, че се случва нещо покрай гадже и такива, не била в кондиция..

Скрит текст:

# 17
На мен мадамите които ходят по конкурси ми идват в повече. Не бих искала да съм толкова релефна и толкова "суха". Харесва ми да има малко месце Satisfied

# 18
  • София
Лорали и на мен ми е любимка. Видях я още през 2017 или 2018, когато я класираха 2-ра на Олимпия. Оттогава все нещо не й достигаше и имам чувството, че я направиха Олимпия от неудобство. Тя се явява всяка година горката. Но пък има многократни спечелени първи места на Арнолд, което е не по-малко престижно състезание.

# 19
Е, да.. харесвам тялото ѝ, но на мен няма да се възприема така. “Пилатес” ръце по-оформени, но мускулести, с дупе и не толкова широки бедра ми е топ форма. В случая съм имала такива ръце, но нямах дупето, сега нямам ръцете, но дупето да, както и малко по-широки бедра. 😃 Няма пълно щастие на този етап за мен, трябва да правя някаква рекомпозиция, но сладкото ми е слабост.

Пете, не съм я следила толкова назад честно казано. Ashley K. ми е по-разпознаваемо лице, тя все пак е била и повече пъти на първо място, докато тазгодишната победителка въобще не я знам, тази която ти спомена Maureen e за 2025 г.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 23:03 от SelfcareaddictZ

# 20
Мацетата, които ходят на състезания тренират много и са стриктни с храната, но и резултатите са и благодарение на суплементация. Дори в бикини фитнес категорията. Уважавам труда на бодибилдърите, но определено не мога да го възприема като спортна дисциплина.

# 21
Той и шах-а е спорт Wink
Да споменавам ТОТО-то хе хе хе...

Вчера видях реклама, която гласи: Забравете тежките железа, само 20 минути под ел.напрежение ще ви дадат това, което дори фитнеса не може Simple Smile
Или нещо подобно беше... едни електрифицирани костюми рекламираха...

Снощи реших да тренирам в 22 часа за да видя дали ще заспя добре и качествено. След тренировка в 23 часа взех доза казеин, малко магнезий и си легнах като пич... е, станах до тоалетната след около час, защото този прием на почти 6-700мл течности нямаше как да се пренебрегне.
Събудих се в 6, смарт гривната показа оценка 84, добър сън, с 1.40 време на дълбока фаза...
Явно може да работи, но генерално не е за препоръчване Simple Smile

# 22
Добро утро и от мен. Снощи за поредна вечер не спах добре, от вчера и няколко зъба ме болят, нали се местят. Станах и с подуто око, нещо ме е охапало ли незнам....Абе изобщо настроението ми днес нещо не е добро. Ентусиазмът ми се е изпарил днес....

Направих вакума и медтацията, следобед евентуално йога, но ще видим. Другата седмица си чакам мой мъж да се прибере Simple Smile Ще си имам компанийка и за фитнеса. Той много не обича да му давам наставления, но....аз трудно си затварям устата, от друга страна мъжката му енергия Grinning не му позволява достатъчно да се вслуша в моите думи Grinning

Нави знам ги тези костюми, опитват се да придърпат по- мързеливите с лъжи за бързи резултати. Не е нещо ново от няколко години съществуват.

# 23
  • sofia
Костюмите иди-дойди, ама тия с вълшебните хапчета и други подобни....
Мускулатурата си иска непрекъснато натоварване, за да е в кондиция тялото. Повечето ми приятели вече сме с вече възрастни родители и виждам от какво значение е възможността да можеш да се движиш, и да искаш да се движиш!

# 24
  • София
Добро утро.

И аз се включвам отново с малко сън и доста умора. Даже съм учудена от себе си, че отидох да тренирам тази сутрин. Е, тренировката беше доста аматьорска, с 50% от тежестите, с които работя обикновено, но съм на принципа, че по-добре малко, отколкото нищо. Ще видим как ще избутам и утрешния гръб. В събота имам долна част, но имам предчувствие, че няма да се проведе тази седмица, че всеки момент чакам МЦ.

Вчера си хапнах повече мазнинки и се чувствам супер. Общо взето преди МЦ имам две фази - или ми се яде много тестено, или мазни храни. На сладко не налитам. Та вчера беше втората фаза и хапнах едно бри (да, цялото, ама поне беше разпределено през деня, хаха), вечерта хапнахме сьомга, даже нали хич не съм алчна и маслинки си сложих в салатата Smiley, преди това имах едно междинно с кокосово мляко, протеин и кашу, та как и да го гледам вчера ,ако не съм ударила 80-тина грама мазнини за деня те па на Simple Smile АМа то благодарение на бри-то.

Аматьорската ми тренировка от днес:

1. Клек на смит машина със събрани крака (хубаво до долу) 4х12
2. Български клек на смит машина 4х12
3. Хип тръст на машина 4х12 (между другото така и така го правих с леко и експериментирах с много широк разкрач тип сумо и беше доста добре)
4. Наведи на машина 4х15
5. Сгъване за задно бедро от лег 4х12
6. Ритници на кабел 4х15
7. Повдигане за прасец 4х15

Цялата тренировка 50-60мин., 10-тина мин. пътека да съм направила и това беше.

# 25
Пълна загуба на време и пари са тези костюми. За някой в кома може и да има някакъв ефект, но до там.

Днес съм доста по-добре от снощи. Имам лека мускулна в д-то само и слабо напрежение общо в краката. Снощи ми беше доста напрегната цялата долна част дори като си легнах и в пълен покой. Днес горна част + клякания с колана, които още не съм решила дали ще правя. В зависимост как си чувствам краката довечера. Вариант е да ги направя с по-малки тежести, но се чудя дали си заслужава, ако не съм се възстановила прилично. Thinking

# 26
  • в пералнята
За костюмите съм чувала от треньор, че не са лошо решение за хора, които нямат много време. Все пак е по-добре от нищо.

Нейви, късните тренировки всъщност влияят отрицателно на съня. Препоръчва се да не се правят тежки упражнинея поне 3-4 часа преди лягане.

# 27
Една моя приятелка /над 50/ дава сума ти пари /след Оземпик/ и ходи на такъв вид "фитнес" с ел.костюм..Има минимален резултат до момента, почти никакъв. Но тя обичала "лукса" и не обичала "натоварванията"...Също преследва и бързи резултати, ще я видим...Реално най-осезаем резултат имаше в първите 6 месеца с Оземпик, но това нещо не може да се взима цял живот, за да свалиш 10-15  кг, нали! Лудост направо! Мързелива везна /като мен е, но аз не обичам да си рискувам здравето и ме е страх от такива експерименти.Предпочитам да съм пухкава, отколкото без грам мускули в тялото.
Относно късните тренировки вечер - мен не ме оставят да заспя и като цяло не ми е добър сънят , когато ги правя. Но може би са по-добре, отколкото нищо.
Вчера правих Комбат и Пъмп , първо кардиото, после тежестите /такава е безумната програма на фитнеса, в който ходя/ и днес ме мъчи вълчи глад, не знам как ще издържа до 12 часа, когато ми е първото ядене за деня ...

ПП: Кокосовото мляко ми е много отвратително във всичко! Не знам как го ядете направо. Виж, стърготини обичам, купувам си ги даже в различни размери.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 10:17 от mamaLina

# 28
Да не е имало някакво лъчение / магнитни бури / …..и аз не спах добре
Направих си вакуума- утре ще се премеря да видя за седмица има ли резултат, стартирах с талия 69
Днес ще съм само на вакуум и ходене пеша, тренировката ще пропусна защото ходих да ми поставят 24- часов ЕКГ Холтер , да видим как работи сърцето след като започнах да си тренирам по старо му.Боднах се и да видя дали холестерола ще е в норма- много се дразня когато нещо не ми е по устав 😃
Твърдо против съм всякакви медикаменти и чайове за детокс и отслабване- пролетта пих някаква мача за детокс, пулса ми скочи до небето / явно не посочват точно съставките /….Твърдо НЕ
Против съм и разните там пасивни гимнастики с костюми и др. екстри, освен ако човек не е инвалид или  не са му ограничени движенията.
Престъпление е здрав, прав човек да каже, че го мързи и да прибягва до медикаменти и костюми и всякакви други тъпотии от този сорт.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 10:45 от macadamia

# 29
  • София
mamaLina, аз хапвам кокосово кисело мляко. Има супер лек кокосов вкус, който дори не се усеща като смеся с протеин.

А иначе според мен това с тока работи, но има специфична методика, която малко хора знаят и знаят как да извличат максимума от него. Виждала съм някои бикини състезателки в чужбина преди състезание, но не с костюми, а им закачат някакви жици по тях. Пак пускат ток. И всичко е под наблюдението на треньори, лекари.

А за оземпика съм без коментар - хората винаги са си мечтаели за ''магическо хапче'', та то горе долу така се получи и затова народът откачи масово.

Смешни са ми и костюмчета, и такъв тип лекарства. То, ако имаше друг начин, нямаше десетки години  наред да се вдигат тежести и да се напъват хората да вдигат тежко и да правят двуразови, триразови тренировки. Ама докато има балъци, ще има и тарикати.

macadamia, дай поне месец на вакуума и тогава мери.

Общи условия

Активация на акаунт