Математически турнири 1-4 клас. Тема № 65

• 13 521
  • 193
  •   1
Отговори
# 180
  • Свищов
Има ли някъде, освен на https://dideva.alle.bg/, където могат да се видят резултатите от КМС. Става дума за малък град и нямам спомен  как беше преди година и половина, когато детето участва във ВМС.

# 181
От къде мога да намеря стари задачи за зимния кръг на математика без граници ?

# 182
  • София
От къде мога да намеря стари задачи за зимния кръг на математика без граници ?
От klasirane.com.

# 183
  • София
За ИС верно ще качат класирането на 24-ти Wink

# 184
За ИС верно ще качат класирането на 24-ти Wink
Излезе класирането.
Щастлива съм, малкото има бронзов медал. Simple Smile

# 185
Невероятно, че след толкова много и глупави грешки сме със сребърен медал на ИС. Имам чувството, че юнака чака да дойде състезание за да сметне 5х5=35 или подобни.
В интерес на истината много ми се оплака веднага след състезанието, че до него имало дете, което смятало всичко на глас и пречело на цялата група, но никой не му направил забележка. За какво са тези квестори, ако не да осигуряват спокойна атмосфера. Все пак за математика говорим, не за трудово обучение.

# 186
  • София
Къде гледате класирането на ИС?

# 187
# 188
Здравейте, родители,

Следя темата от доста време, макар че синът ми е 1 клас. Мога ли да помоля за Ваши насоки/сборници/полезни платформи/курсове, от които сте доволни за подготовка по състезателна математика? За момента решаваме задачите от последните години на предстоящите състезания. Пуснала съм го на ИС и има грамота, грешките са му в две "бакалски" задачи и последната.

Весели празници на всички!

# 189
  • Варна
Някой знае ли какво става с резултатите на Николай Чудотворец? Имам усещенето, че в СБМ-Бургас отдавна са в коледна ваканция....
Излязоха.

# 190
Някой може ли да препоръча сборник със задачи по геометрия за 4-ти клас ( и по-горе)? Препоръчително е да са "засукани" задачи подобни на тези, които са на състезанията за СМГ

# 191
Новият лилав сборник за 4 клас на Регалия? За мен е идеален. Задачите са за олимпиадата, както и за ПМС, и за МзВ. И те, част от задачите е този сборник са взети именно от тези състезания, де. Разделени са то теми.

# 192
Привет. Някой да има повече информация ( или най добре участвал) в WMI? В сайта на МБГ има новина за квалификации за това състезание и ми стана интересно. Реално задачите на английски ли са?

# 193
1-4 клас са преведени. Миналата година финалът май беше в Стара Загора. Задачите са добри. Но цената на финала беше много висока, и се отказахме да се явим. На полуфинала цената беше мисля 40-50 лв, и трябва да преминеш квалификацията(полуфинала) , за да получиш право за финал.

Поправям се. Може и на aimo финалът да беше в Стара Загора.

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 09:43 от rumka833

Общи условия

Активация на акаунт