Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 99

• 26 988
  • 374
  •   4
Отговори
# 45
Включвам се в темата за парфюмите на La rive. Наистина са страшно добри имитации и нямат измирисване. Някои са по-трайни от оригиналните парфюми. Look of woman на La rive е много добра и много дълготрайна имитация на Narciso Rodriguez for her.

Търся от вече години да си купя My delicate, който пише, че е двойник на Dior Joy, обаче не го намирам никъде.

# 46
Допълвам от друг магазин. Душ гела Тезори ухае разкошно ♥️

Дали го има при нас Тезорито?

# 47
Може би серията е с нова опаковка. Тази съм виждала, която също е с мадагаскарска ванилия и джинджифил:

В мейкъп излизат душ гела и спрей в показаната от Фрау опаковка, има и омекотител за дрехи.

# 48
  • Deutschland
Спрей с кралска ванилия звучи супер. Сега ще разровя да видя тук има ли.
Janice, имитацията на Dior Joy я имах на Ла рив, но я подарих. Много разводнена ми се стори и с почти никаква трайност. Мисля поне преди две години я имаше в ДМ тук.

# 49
Тази жълта серия не съм я виждала никъде

# 50
Вече използлах около 5-6 пъти маслото на Икаров, за което пишем напоследък в темата. Не го използвам всяка вечер, а след като го нанеса си правя масаж с гуа ша. Харесва ми, но наистина ароматът му не е приятен. Все пак не го определям и като отвратителен.

# 51
Това със сквалан ли имаш предвид? На мен не ми мирише неприятно, продължавам да го смятам за страхотно!

# 52
  • София
Здравейте, някой дали пробва балсама за устни на essence от коледната серия, този в гилза на оловен войник? Обмислям го за допълване на подарък.

# 53
Това със сквалан ли имаш предвид? На мен не ми мирише неприятно, продължавам да го смятам за страхотно!
Да, за него говоря. Не ми харесва аромата му, но така миришат някои от натуралните масла, обаче ефектът оправдава оправдава аромата.

# 54
Здравейте, някой дали пробва балсама за устни на essence от коледната серия, този в гилза на оловен войник? Обмислям го за допълване на подарък.
Може ли снимка на този балсам? С гилза оловен войник и аз бих го взела за подарък и за мне си.

# 55
Скрит текст:

Линк към цялата серия:
https://bonjour.bg/limited-series/nuts-about-you
Взех си хайлайтъра и черилото, което уж наподобява като ефект диорските лимитирани коледни червила. В Нотино също има някои от продуктите, имат и код за отстъпка над 20лв. в момента.

# 56
  • Deutschland
Oesi, дезодоранта Oriental plum ми е близък до Венеция парфюма. Може би заради сливата. Снощи напръсках китката обилно, въпреки че цял ден се занимавам с миене и друга домакинска работа, още ухае макар и слабо. Имат много добри попадения в дезодорантите, спор няма.

# 57
  • София
Привет, момичета. Изпуснах новата тема с малко, но ще наваксам.

Душ гелът и омекотителят на Тезори ги има в един от магазините за паралелен внос на Графа. От тоалетната вода имам две, в комплект от Амазон и се разделям с едната.

Някоя пробва ли това? И дали може да го съпостави с Be Technic или Wow?
Чета тук- таме отзиви, че омазнявало косата, но аз съм с много суха и може би да ми пасне. Не ми се рискува с другите два спрея, защото си имам козметика за коса, не е като да нямам.

# 58
  • Сливен
Мерси,Фрау.Душила съм Венеция,не намирам прилика.

# 59
Привет, момичета. Изпуснах новата тема с малко, но ще наваксам.

Душ гелът и омекотителят на Тезори ги има в един от магазините за паралелен внос на Графа. От тоалетната вода имам две, в комплект от Амазон и се разделям с едната.

Някоя пробва ли това? И дали може да го съпостави с Be Technic или Wow?
Чета тук- таме отзиви, че омазнявало косата, но аз съм с много суха и може би да ми пасне. Не ми се рискува с другите два спрея, защото си имам козметика за коса, не е като да нямам.

Аз го имам, според мен върши работа. Малко е мазно само по себе си, но не омазнява косата ми. Трябва задължително да се разклати преди да се пръска и понеже пулверизатора не е много фин, е добре да се разнесе по косата с ръце или гребен преди сешоара. По мои наблюдения предпазва косата, заглажда леко с анти-frizz ефект, фиксация по-скоро няма. Но аз не го използвам никога самостоятелно, слагам и крем или олио, защото не разплита и не подхранва суха коса, само термозащита и заглаждане

Общи условия

Активация на акаунт