Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 99

• 32 478
  • 431
  •   2
Отговори
# 135
За душ гел с аромат който остава по кожата: Felce Azzurra, Spuma di Sciampagna , Vicky’s boutique, Palmolive.

# 136
Flores ,кой биотин пиеш,дай линк,ако обичаш?

# 137
  • Deutschland
Само аз ли не съм доволна от душ гела с пистачо? Аромата при мен е много слаб, дори при къпане. А да се задържи по кожата след това или като ухание в банята хаха и дума да не става. Не съм доволна и не бих подновила.  Трайни за мен си остават палмолив.

И на мен ми е блудкав. Отворила съм един, но рядко го ползвам.

# 138
За шамфъстъка и ванилията - имам два душгела и един течен сапун. Шампоан така и не видях зареден навсякъде. Ароматът ми харесва, за разлика от комплекта. Нещо не се справят и Балеа, както и Алверде, откъм аромати на сетовете.

Аня, ако не се лъжа, беше споменавала за добър продукт на Vichy против пигментни петна? Би ли споделила кой точно, че съм се засилила да поръчвам; посред зима вече съм без тен и няма да ме е яд Relaxed

# 139
  • София
Flores ,кой биотин пиеш,дай линк,ако обичаш?
Абсолютно на сляпо на времето го поръчах от немския амазон, без да съм го проучила, просто видях, че има добри отзиви Vitamaze. После го намерих и тук по сайтовете, но цената беше доста по-висока. Не искам да звучи като реклама, просто е поръчка на сляпо. Но при мен имаше ефект. Има опаковка 365 таблетки, която стига за цяла година. Сега видях, че има и по-големи.

# 140
Повръщам от селен, не мога да го пия... Sad Ще си търся биотин без тези неща.

# 141
  • Deutschland
Момичета, Микса пантенол комфорт дали е подходяща за детска, много суха кожа? Детето е на 9. Благодаря.

# 142
  • София
За душ гел с аромат който остава по кожата: Felce Azzurra, Spuma di Sciampagna , Vicky’s boutique, Palmolive.
И "Фа" - душ-гелът им се кокос е жесток, много трайна и хубава миризма (и го казвам аз, дето не обичам особено аромата на кокос).

# 143
Момичета, Микса пантенол комфорт дали е подходяща за детска, много суха кожа? Детето е на 9. Благодаря.
Къде ще мажеш?

# 144
  • Deutschland
Около носа. Върна се от плуване с обелен от сухота нос.

# 145
  • София
Фрау, на опаковката на продуктите от серията с Пантенол пише, че са подходящо за бебета, деца и възрастни за много суха и атопична кожа. Би трябвало да може да се ползва при деца.

# 146
  • Deutschland
Супер. Благодаря. Честно казано не чета описания, знам само че веднъж доктора ми препоръча да си го купя за много суха кожа. Моят е с помпа обаче. Минус за мен е, че няма никакъв аромат. Ще го ползвам за детето.

# 147
Около носа. Върна се от плуване с обелен от сухота нос.
Аз това ще препоръчам
Скрит текст:
Ама ти щом вече имаш другия, ползвай си го за детето.

# 148
Малко офф:
За косопада пия това 3ти месец, като и ползвам шамноан външно и съм доволна

# 149
  • София
Момичета, мнения за този Течен пилинг за лице Beauty Expert на Balea? Сега го открих в шкафа със запасите от козметика. Явно съм го оставила за зимата. Как го ползвате, дразни ли кожата, доволни ли сте? Има ли видим ефект от ексфолирането?

Общи условия

Активация на акаунт