Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 99

• 34 167
  • 458
  •   9
Отговори
# 180
Очна линия от шейн.. води се antismudge и наистина не ми се е пренасяла.
Черната си бях взела и четки за очна линия.
С комбинирана кожа съм, по-мазни клепачи.

# 181
  • Deutschland
Тази марка Sheglam от Шейн ли е? Май зареждаха по едно време тук в ДМ техни продукти.
Имам много серуми за коса, но пусто любопитство. Ще поръчам да ми вземат

# 182
Видяно в dm: KATIVA Комплект - терапия за изправяне на коса (https://www.dm-drogeriemarkt.bg/applink/kativa-komplekt-terapiya … pdsteilen.laufend)
Някой пробвал ли е този продукт?
Аз от тази Глоу серия на Балея въобще не съм доволна. Спрея последно пробвах , няма такъв ужас.

# 183
Тази марка Sheglam от Шейн ли е? Май зареждаха по едно време тук в ДМ техни продукти.
Имам много серуми за коса, но пусто любопитство. Ще поръчам да ми вземат

Ти не си в Бг нали? Май сега започват в Бг да внасят в дм или лили обаче, не помня, май има вече на места.
Иначе да, на шейн е. То реално не е тяхна, ами по-скоро шейн им е платформа за продажби на тази марка шиглам.
Имала съм няколко техни продукта, не са ме разочаровали. Отскоро взех една насипна пудра с хидратиращ ефект, като сложиш на лицето и охлажда много приятно.

Видяно в dm: KATIVA Комплект - терапия за изправяне на коса (https://www.dm-drogeriemarkt.bg/applink/kativa-komplekt-terapiya … pdsteilen.laufend)
Някой пробвал ли е този продукт?
Аз от тази Глоу серия на Балея въобще не съм доволна. Спрея последно пробвах , няма такъв ужас.
Някой беше питал наскоро, но не разбрах дали е пробвал.
Даже обсъждахме тогава стъпките.
И на мен ми е интересен продукт.

# 184
и аз гледах продукта онзи ден в магазина. Четох и коментарите и не бяха добри повечето. Не бих се престрашила на този етап. Ако някоя дама пробва, нека сподели.

# 185
  • Deutschland
Азара, не съм в България. При нас мисля, че има много малко асортимент на Sheglam, но аз не съм виждала. Май не бяха и евтини като за ДМ.

# 186
По-добре от шейн направо, то се очаква тук и да заредят, да е с надценка.

# 187
Скептична съм към продукти от китайски сайтове.

# 188
Пак казвам, Шиглам са си марка, платформата им е Шейн. Всеедно някаква марка козметика продава в емаг, същото е.

# 189
На Шиглам имам няколко продукта,които бият по свойства и качества много по скъпи продукти.На първо място слагам праймера,след това ружа с гъбичката и накрая стик коректора.След поставяне на праймера кожата става изключително гладка и скрива всяка пора.
Относно Balea glow shine,не ми допада серума.Не върши никаква работа.А спрея с топлинна защита е отвратителен.Не обичам да хвърлям продукти,но как ли не го мъчих,не става и не става.

# 190
На Шиглам имам няколко продукта,които бият по свойства и качества много по скъпи продукти. На първо място слагам праймера...
Зеления гелообразен ли имаш предвид?

# 191
  • София
Не съм ползвала нищо на марката Sheglam, но ще се радвам ако ги заредят в ДМ. Много ги хвалят като качество и като двойници на скъпи продукти.

# 192
На Шиглам имам няколко продукта,които бият по свойства и качества много по скъпи продукти. На първо място слагам праймера...
Зеления гелообразен ли имаш предвид?
Не успях да копирам линка,но е този. Другите 2 продукта ,които харесвам са последните от предния пост. То и праймера бил двойник на известна марка,но не запомних коя.

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 22:47 от Maya Zhelyazkova

# 193
Фрау,при нас има няколко продукта на картонен регал срещу тези на Мейбълин,7-8 неща са.Гледам че в сайта на ДМ са повече неща.Аз поръчвам директно от Шийн.Продуктите им са на ниво Есенс/Катрис,поне за мен.

# 194
Купих си шампоан, балсам и маска от Plex Care серията. Ами много ми харесва ефекта! Снощи ползвах шампоана и балсама.

Общи условия

Активация на акаунт