Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 99

• 33 367
  • 443
  •   1
Отговори
# 195
  • Deutschland
Sheglam при нас във филиала няма, проверих. В съседния град, който е на 10 минути с трамвая и е друга провинция има.

Диа, аз също харесвам шампоана и балсама Плекс, както и олиото за коса. Преди дни обаче се сетих, че имам олио на Tesori d'oriente. Сложих няколко капки на чиста коса, легнах си и на сутринта беше права, като след преса. За съжаление бяха само за кратко в ДМ и не съм ги виждала повече никъде.

# 196
Кристали си купих, от години не съм ползвала и не помня как ми се отразяваха. Сутринта забравих да сложа от тях... Олио за коса стои странно на моята коса, не знам защо. Стои си на повърхността и като пипна косата - маже. Структурата на къдравите коси е различна и не всеки тип продукти е подходящ за такива коси.

# 197
Аз още ползвам това масло  от лидъл, дори не съм стигнала половината. Попива ми някак, не омазнява излишно, ама и аз слагам едно минимално количество на суха коса и много добре се отразява. На Хаск ампулите също. Даже имам още някакво масло за коса, аз ако трябва да чакам да ги използван докрай сигурно една година още ще имам.

# 198
Скромен пазар на любимци:

# 199
Влизам с няколко ароматни препоръки. Първото е крема за ръце на The body shop от серията с карамел. Ухае на току-що изпечено бутер тесто и се усеща с всяко движение. Маслен е, но попива изключително бързо. Душ-гелът от серията не си струва, а другите продукти не съм пробвала, но крема е 10/10.
Второто е по скоро предположение, но душ-олиото на Tesori d’Oriente, което си е баш душ-гел има много сходен аромат с парфюма на Killian Rolling in Love. Ухае опияняващо и се усеща известно време след душ.
Скрит текст:
И ако си търсите лосион за тяло с ухание на Erba Pura може да погледнете Pure Dream na Vickie’s Boutique.
Вълшебни коледни празници на всички.🥰🤩

# 200
  • Стара Загора
Трайни ли са течните червила на Catrice Endless Matte?
Преди дни пробвах тестери на ръката и си харесах цвят, но нямаше нито една бройка от него. После като прокарах пръст от там, където ги пробвах, и се размазаха доста, та не мога да преценя дали са трайни, уж бяха поизсъхнали. На клип от сайта показват, че след нанасяне не оставя следи на памуче.

# 201
Бях си взела веднъж хидратиращ спрей за косата ама вместо да стане по-мека стана все едно е горен. Има ли някой спрей или маска за коса която да е по бюджетна и да върши добра работа? (Косата ми не е боядисвана)

# 202
Фрау, мерси, че спомена Charisme на La Rive. Взех си го, заедно с Fleur Antique. Вторият би трябвало да е dupe на Vanilla 28 на Kayali. На мен на първо пръскане ми е като Vanilla Romance на Bath&Body Works, ще става за layering. Kayali нямам в оригинал, Prada Paradoxe също.

И да компенсирам нетрайността на балейския шамфъстък, взех това Laughing

# 203
Момичета, помните ли, че преди 1-2 години имаше коледен комплект на Langhaarmädchen с хибискус, който включваше шампоан, балсам и еднократна маска?
Чак днес му дойде реда, взех бутилките в банята и когато дойде ред да ги използвам започнах да чета кой е балсам и кой е шампоан. Е, оказа се, че няма шампоан, а два балсама. Sweat Smile Изненадах се, но явно е станала грешка при опаковането на комплекта, а при доставката не съм обърнала внимание.
Все пак балсамът е чудесен, направи косата ми мека и гладка, също така има чудесен аромат. Досега всичко, което съм използвала от марката много ми е харесало.

# 204
Видях преди няколко дни в ДМ техен комплект с шампоан и балсам, плюс шнола:

# 205
Видях преди няколко дни в ДМ техен комплект с шампоан и балсам, плюс шнола:

Жалко, че вече почти няма от тази марка в постоянния асортимент. Имаха много добри попадения! Вече само летни и зимни серии сякаш пускат.

# 206
Ако видя серията с шнолата, ще си я купя. Продуктите им са много хубави и е тъжно, че нищо вече не се намира по щандовете в нашите ДМ-и. В немския ДМ виждам в сайта много богат асортимент от техни продукти.

# 207
  • София
Според мен са трайни. Аз имам това
Много приятно студено кафяво, към което по принцип не клоня, но исках да имам едно и реших да не се ръся пари. Добра им е формулата, не е прекалено плътна и засъхва добре.

# 208
Момичета, знаете ли какво се случва с червилата на Мейбълин Colour sensational? Няма ги никъде? И въобще по магазините почти няма червила стик, а преобладаващо са течни.

# 209
  • София
Момичета, знаете ли какво се случва с червилата на Мейбълин Colour sensational? Няма ги никъде? И въобще по магазините почти няма червила стик, а преобладаващо са течни.
И аз страдам за тях и питах в Лили. Казаха, че не получават вече от тях. Онлайн се намират все още, но има много малък избор. Просто не са хит в момента и явно заради това. Всички са на вълна гланц, олио или балсам, заради Х. Бийбър и сие...

Общи условия

Активация на акаунт