Включете се в играта на Optika.bg и спечелете!

• 2 542
  • 427
  •   3
Отговори
# 405
Винаги избирам "котешки" тип. Те ми отиват най-много. Също по-тъмни стъкла.

# 406
Честно казано, вълнувам се от модните тенденции... гледайки стари снимки осъзнавам, че не всички слънчеви очила, които съм носила, са ми отивали😁
Любими са ми тип "авиатор"

# 407
Отиват ми доста модели очила и гледа всеки път да избирам различни. Харесвам такива с по-класическа форма на стъклата, но интересна рамка.

# 408
Обожавам слънчеви очила,имам доста и повечето май са тип котешка око. Имам с тънки, дебели рамки, цветни, кафяви, черни и т.н. Според настроението и облеклото решавам кой да избера за деня.

# 409
Много трудно си избирам очила, налага се да пробвам, но като цяло не ми отиват големи.

# 410
Любимият ми стил очила е с двбели рамки, тъй като съм установила, че тънки рамки и без рамки ми стоят ужасно.

# 411
  • Плевен
Kой е любимият ви стил очила?

Харесвам класическите форми, но се съобразявам с формата на лицето ми, защото това, което ми харесва рядко стои добре на моето лице.

# 412
Харесвам котешко око с тънка рамка.

# 413
  • Sofia
Лично за моето лице най-подходящи са очила с дебели рамки и дръжки и с по-големи стъкла.

# 414
Залагам на класически модели, но преди всичко такива,  които ми отиват.

# 415
  • Nesebar
Нямам предпочитания към определен стил,пробвам и ако ми хареса как ми стоят са мойте очила.

# 416
Любим стил нямам, купувам каквото ми пасне на лицето 😁

# 417
  • София
Класически, елегантни, черни или кафяви!

# 418
Класически, черни и елегантни очила са ми любими.

# 419
  • София
Харесвам класически стил очила. Повечето форми ми стоят добре. Не харесвам златни детайли и странни форми. За мен е важно очилата да са удобни и да предпазват от вредните лъчи и не избирам очила, заради красотата на самите очила.

Общи условия

Активация на акаунт