Включете се в играта на Optika.bg и спечелете!

• 2 488
  • 426
  •   3
Отговори
# 420
  • Пазарджик
Kой е любимият ви стил очила?
Нямам конкретен стил.Лицето ми е широко и трудно си намирам подходяща рамка,с която да изглеждам добре.

# 421
Обичам слънчеви очила, но обичайно залагам на класически стил. Май е време да експериментирам с нещо по-нестандартно:)

# 422
Много харесвам очила тип "котешко око", и винаги като вляза в магазин, първо за тях се лепвам. За съжаление не ми отиват, и взимам нещо с което се харесам, и ми е удобно.
Но винаги гледам да има нещо интересно в тях, дали цвета, дали акцент. Последните ми диоптрични очила са с цикламена рамка, и много си ги обичам.

# 423
С годините се научих да залагам на удобството, та най- важно ми е да са леки, удобни и с качествени стъкла. Това се отнася както за слънчевите, така и за диоптричните. Разбира се, чудесно е и да ми отиват.

# 424
Котешко око

# 425
Относно слънчевите очила- обикновено използвам 2-3 чифта в зависимост от сезона и настроението, харесвам класически модели с леко затъмняване на стъклата. Имам 2 чифта диоптрични очила, предпочитам този с по-тънките, леки и почти незабележими рамки. Определено не съм фен на екстравагантните модели.

# 426
Любимият ми стил очила е този, който ми отива Grinning Не си купувам нещо, само защото е модерно или някоя платена кака в инстаграм ми показва рекламен продукт. Обикновено избирам нещо класическо, с по-интересен цвят на рамката.

Общи условия

Активация на акаунт