Включете се в играта на Optika.bg и спечелете!

• 4 866
  • 542
  •   1
Отговори
# 525
Kой е любимият ви стил очила?

Предпочитам очила тип "котешко око".

# 526
Любимият модел очила са с леко заострени крайчета, тип "котка". Харесвам изчистени рамки в бяло или черно.

# 527
  • София
Класически,защото такива ми отиват най-много.Купувам само след проба.

# 528
Нямам любим стил за очила!
Нося с диоптър и слънчеви.
Залагам на форма и цвят плез лятото.
В офиса са ми по-елегантни ,но не ежедневни.Гледам да са стабилни ,да има златно по тях ,може и камъчета на рамката.Формата е тип котешко,но имам и кръгли -зависи от настроението!

# 529
Харесвам очила тип котешко око . Предпочитам да са леки.

# 530
По-класически стил, без много камъни и кич.

# 531
За слънчеви очила - класическия бъбрек. Ралф Лаурен са ми всичките очила.

# 532
Обичайно избирам квадратни рамки. Но винаги пробвам

# 533
Рамките трябва да са леки и удобни - нося ги само за екран, така че на красотата не държа Simple Smile

# 534
Дебели рамки или класически стил предпочитам. Тридно си избирам очила и се е случвало да имам по няколко бройки, когато се харесам с даден модел.

# 535
Предпочитан стил нямам, харесвам изчистени модели.Диоптричните от години са с по -големи стъкла,за да не гледам през тях.Последните два чифта са в кафявата гама.

# 536
Харесвам очила тип "Котешко око", но леко заоблени в класически черен или тъмно кафяв цвят, защото според мен са стилни и отиват на всичко.

# 537
Предпочитам винаги да меря нови и различни модели , но най често избирам авиаторски очила .

# 538
Нося диоптрични очила и винаги имам затруднения при избора си. Харесвам изчистени,класически рамки. Не много малки,но не и голями. Стандартна големина,за слънчеви също! Харесвам марката joy!

# 539
  • София
Любимия ми стил очила са котешко око

Общи условия

Активация на акаунт