Подаръкът, който остава в сърцето, а не в шкафа - Спечелете ваучер от Gift Tube!

• 2 842
  • 366
  •   1
Отговори
# 285
Какво цените най-много в един подарък?
Вниманието! Семейно винаги си подаряваме преживявания, не вещи.
Кое преживяване би било перфектният подарък за вас в този момент?
От изброените определено спа ден.

# 286
Ценя вниманието и индивидуалността в подаръка, изненадата разбира се е най- сладката част. В момента подходящ за мен би бил Спа ден в Sense Wellness център

# 287
Ценя внимането. Много е важно за мен, че човекът се е сетил и уважил.

● Спа ден в Sense Wellness център

# 288
Ценя вниманието.
Издигане с балон.

# 289
  • Благоевград
Напишете ни какво цените най-много в един подарък — изненадата, вниманието или символиката?

Вниманието, то е най-важно.

Кое преживяване би било перфектният подарък за вас в този момент?

Спа ден.

# 290
Напишете ни какво цените най-много в един подарък — изненадата, вниманието или символиката?
Ценя най-много изненадата и символиката.
Изненадата - защото ще е приятна и неочаквана, а символиката - защото човекът, направил подаръка достатъчно добре ме познава, за да знае кое би било подходящо за моята ивдивидуалност.

# 291
Изненадата е нещото, което най-много ценя. Да не очакваш, да нямаш идея, да останеш изненадан и щастлив от жестта.

Панорамно издигане с балон над Белоградчишките скали е моят избор, тъй като ММ закупи подобно, но не можахме да отидем поради лоши метеорологични условия и ваучера изтече...

# 292
Вниманието ми е най-ценно. Предпочитам СПА.

# 293
Когато получа подарък най-много оценявам вниманието, което получавам. Благодарна съм, че чо-векът се е сетил за моят празник и се е потрудил, за да ми направи подарък.

Много бих искала да получа ваучер за стрелбище. Желая да посетя стрелбище и да пострелям с различни видове оръжия.

# 294
Изненадата, вниманието и символиката 😃
Всичко оценявам и ме радва.

Избирам издигането с балон

# 295
Основното за мен е вниманието и индивидуалния подход при избиране на подаръка.

Мечта ми е издигането с балон!

# 296
  • София
Напишете ни какво цените най-много в един подарък — изненадата, вниманието или символиката? - Изненада.
Кое преживяване би било перфектният подарък за вас в този момент? - Издигане с балон.

# 297
Вниманието.
Издигане с балон!

# 298
  • София
Изненада, определено.
Обожавам спа ден, само за мен.

# 299
За мен вниманието е най-важно и показателно какви са взаимоотношенията между хората.
А бих се спряла на балона над Белоградчишките скали.

Общи условия

Активация на акаунт