Подаръкът, който остава в сърцето, а не в шкафа - Спечелете ваучер от Gift Tube!

• 2 629
  • 358
  •   2
Отговори
# 300
  • София
Вниманието
Подарък за мен - почивка Simple Smile

# 301
  • Банско
Напишете ни какво цените най-много в един подарък — изненадата, вниманието или символиката?
Кое преживяване би било перфектният подарък за вас в този момент?

В подаръка харесвам изненадата най-много. Спа почивка, ще е идеалния подарък.

# 302
Напишете ни какво цените най-много в един подарък — изненадата, вниманието или символиката?:
Вниманието.
Кое преживяване би било перфектният подарък за вас в този момент?
Панорамно издигане с балон

# 303
В един подарък най-много ценя вниманието — жестът, че някой се е сетил за мен и е избрал нещо с мисъл. Изненадата също е приятна, а символиката прави подаръка още по-личен.
Перфектният подарък за мен в този момент би било преживяване, което ме откъсва от ежедневието — например кратко пътуване, релаксиращ уикенд или нещо напълно ново, като работилница за творчество или дегустация.

# 304
Вниманието.
Имам нужда от спа почивка,това ще е  идеалният подарък за мен.

# 305
Харесва ми елементът на изненада.
Издигане с балон над Белоградчишките скали.

# 306
Изненада е най-добрият вариант. Бих се зарадвала на дегустация

# 307
Винаги ме впечатлява, когато един подарък е избран с внимание към мен и моите интереси. Стойността не е толкова важна.

Бих искала панорамно издигане с балон. ❤️

# 308
В един подарък най-много оценявам първо това, че човекът се е сетил за мен и е отделил време и средства за да ме зарадва и да покаже уважение и внимание. Независиомо дали е уцелил подаръкът да е по вкуса ми - жеста е важен!
В момента ми е натоварено откъм работа и бих се зарадвала на разпускащо преживяване като СПА ден. Simple Smile

# 309
Ценя изненадата в подаръка. Бих избрала почивка.

# 310
Вниманието.
Панорамно издигане с балон над Белоградчишките скали.

# 311
Най-ценния подарък за мен е този, в който е вложена мисъл какво ще ме зарадва. Няма значение стойността на подаръка, важното е да не е нещо за отбиване на номера.
Бих избрала спа ден.

# 312
Вниманието!
Издигане с балон!

# 313
Най-много ценя символиката в един подарък.
За мен най-доброто изживяване в момента би било да ме оставят да се наспя.Wink А от изброените - издигане с балон.

# 314
В подаръците най-много ценя вниманието и факта, че някой се е сетил за мен и е отделил време и средства, за ме направи щастлива. Обожавам изненадите, много специална се чувствам когато някой ми подарява нещо дребно без повод Simple Smile
Спомените са ми най-хубавите подаръци напоследък! Ще запомня както издигането с балон, така и цял ден СПА процедури Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт