Подаръкът, който остава в сърцето, а не в шкафа - Спечелете ваучер от Gift Tube!

• 2 655
  • 359
  •   3
Отговори
# 315
В един подарък най-много ценя вниманието – онова усещане, че някой е помислил специално за теб и е избрал нещо, което ще те зарадва истински. Изненадата и символиката също имат своя чар, но вниманието е това, което прави подаръка истински личен.

Перфектният подарък за мен в този момент би било преживяване, което носи спокойствие и вдъхновение – нещо, което ти позволява да спреш за малко и да се насладиш на момента. Затова най-много би ми допаднал един спа ден, за да презаредя и да си подаря време само за себе си.

# 316
Ценя най - много вниманието.Бих се зарадвала на спа почивка

# 317
Ценя и трите нещ, но дори някое да липсва за мен не е важно, важно е че някой е отделил време и мисъл за мен стараейки се да не зарадва.
В този момент като майка на малко дете перфектния подарък би бил масаж или спа уикенд.

# 318
Напишете ни какво цените най-много в един подарък — изненадата, вниманието или символиката?
Кое преживяване би било перфектният подарък за вас в този момент?
Вниманието и отношението ценя най-много. За себе си бих избрала като най-вълнуващо и хубаво преживяване - полет с балон над красиво място.

# 319
Всичко е важно за мен в един подарък - и символиката, и вниманието, а ако е изненада - още по-хубаво!
В този момент за мен най-подходяща е една спа почивка.

# 320
Определено най-важно за мен е вниманието и времето, което човекът е отделил, за да ме зарадва.

Кое преживяване би било перфектният подарък за вас в този момент? Много искам "Панорамно издигане с балон над Белоградчишките скали"

# 321
Изненадата Simple Smile
Ваучер за рисуване и вино

# 322
Вниманието, което ми е отделено.
Спа почивка е идеалният подарък за мен.

# 323
Харесвам символични и индивидуални подаръци към човека.
Спа почивка или издигане с балон биха били страхотни за мен. От едното имам нужда чисто физически и психически 😁 а другото ми е мечта.

# 324
И изненадата, и вниманието, и символиката винаги са неща, които ще ме зарадват. Когато някой ти подарява нещо, няма значение нищо друго, освен факта, че човека отсреща иска да те зарадва. Самата аз обичам да правя подаръци и с повод, и без повод.
Кое преживяване би било перфектният подарък за вас в този момент?
Здраве искам! За себе си и за близките ми!
Материалните неща са толкова безсмислени ако нямаме здраве.
А конкретно, за да отговоря за играта...спа би било чудесно.

# 325
Символиката, защото по този начин човека ти е засвидетелствал уважение, внимание и знае как да те изненада. Просто е влязъл по- навътре и е помислил.
Разбира се полен с балон. Това ще е уникално и запомнящо се предизвикателство

# 326
  • Монтана
Вниманието.Спа почивка е идеалният подарък за мен.

# 327
Според мен подаръкът е ценен, ако е избиран специално за човека, според неговия вкус, желание. Обичам преживявания за душата!

# 328
Обичам изненади!
Вниманието на друг човек към мен оценявам искрано!

Бих избрала Панорамно издигане с балон над Белоградчишките скали.

# 329
Предпочитам изненадите.
Бих избрала спа ден 😍

Общи условия

Активация на акаунт