Подаръкът, който остава в сърцето, а не в шкафа - Спечелете ваучер от Gift Tube!

• 2 661
  • 360
  •   4
Отговори
# 330
Обичам да бъда изненадана с подарък подбран лично за мен .
Много бих се зарадвала на една почивка ,на място на което не сме били .

# 331
  • у дома
Много обичам изненадите,особено ако са грижливо избирани с мисъл за мен.
Бих избрала Панорамно издигане с балон.

# 332
  • Sofia
И трите неща са важни. Хубаво е да те изненадат. Жестът зад подаряването е много важен. Не държа на скъпи подаръци и поради това символиката зад подаръкът е нещо вълнуващо.

# 333
Напишете ни какво цените най-много в един подарък — изненадата, вниманието или символиката? - символиката
Кое преживяване би било перфектният подарък за вас в този момент? - Спа ден в Sense Wellness център

# 334
  • Nesebar
Обичам изненадата от даден подарък и вниманието с което е избран.

# 335
Всеки подарък, който е избран с мисъл за мен ме радва, а това включва и трите внимание, символика и изненада.
 Подаръците изживяване са ми любими, вече имам ваучер за издигане с балон, така че ако трябва да избирам от предложените за подарък  бих избрала спа, но и на рисуване с кафе, бих се  зарадвала, защото не съм пробвала

# 336
Напишете ни какво цените най-много в един подарък — изненадата, вниманието или символиката?.
Вниманието, времето отделено за да бъди избран личен и специален подарък❤️
Кое преживяване би било перфектният подарък за вас в този момент?
Spa weekend🍀

# 337
Напишете ни какво цените най-много в един подарък — изненадата, вниманието или символиката?:
Времето,което е отделено от близките ми за да бъде вниманието им насочено към това да не изненадат
Спа ден 🥰🍀

# 338
Най-важно за мен е вниманието ☺️
А в момента много бих се зарадвала на рисуване с кафе.

# 339
В един подарък най-много ценя вниманието – да усетя, че човекът е мислил за мен.
Сега най-много бих се зарадвала на едно малко СПА изживяване.

# 340
Всеки подарък, който е избран с мисъл за мен ме радва, а това включва и трите внимание, символика и изненада.
 Подаръците изживяване са ми любими, вече имам ваучер за издигане с балон, така че ако трябва да избирам от предложените за подарък  бих избрала спа, но и на рисуване с кафе, бих се  зарадвала.

# 341
Напишете ни какво цените най-много в един подарък — изненадата, вниманието или символиката?:
Най-вече вниманието - показва уважение към човека.
Пътуване

# 342
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитат
Напишете ни какво цените най-много в един подарък — изненадата, вниманието или символиката?

Подаръкът трябва да е от всичко по малко Simple Smile - да показва внимание, да има символика в избора и да изненадва.

От години подаръците в семейството са преживявания - пътувания до непознати места, посещения на нови за нас забележителности, срещи с други хора и култури...

предпочитам да ме изненадате.

Simple Smile Светли празници

# 343
В един подарък ценя най - много вниманието, но и елементът на изненада ми допада.
Перфектният подарък за мен в този момент би бил издигане с балон, но честно казано и трите преживявания са супер .

# 344
За мен е най-важна изненадата. Дори и да е нещо дребно, но да е мислено и избрано от другия. Подаръци тип "ела да излезем и да си избереш нещо", не възприемам и не са за мен Отскоро си мисля точно че искам да летя с балон, обожавам летене и височини. Най-хубавият подарък, който съм получавала до момента, беше полет с делта планер от мъжа ми (тогава още не беше съпруг) , и то като изненада.

Общи условия

Активация на акаунт