Подаръкът, който остава в сърцето, а не в шкафа - Спечелете ваучер от Gift Tube!

• 5 746
  • 423
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Изненада.

Полет с балон.

# 391
  • София
Напишете ни какво цените най-много в един подарък — изненадата, вниманието или символиката? - Не обичам много изненадите, дори приятните, така че вниманието и символиката е това, което ценя.
Кое преживяване би било перфектният подарък за вас в този момент? - Спа ден. Simple Smile

# 392
В един подарък ценя най-много вниманието, това, че човекът се е сетил за мен.
Кое преживяване би било перфектният подарък за мен в този момент? -  спа-почивка е идеална за мен в този момент.

# 393
Не съм човек, който обича изненади - определено!
Най-много ценя подготовката по подаръка, детайла и чувствата, които са вложени в него! Символиката също е нещо мило за мен!

# 394
Напишете ни какво цените най-много в един подарък — изненадата, вниманието или символиката?

Вниманието и изненадата.

Кое преживяване би било перфектният подарък за вас в този момент?
Екскурзия и почивка.

# 395
Напишете ни какво цените най-много в един подарък — изненадата, вниманието или символиката?:
Определено вниманието
Спа почивка 😍

# 396
Много ценя, когато избират подарък, като знаят какво може да се хареса на човека - това внимание към детайлите и интересите на този, за когото е изненадата. В момента бих се зарадвала най-много на спокойни преживявания, насочени към отдих и релакс

# 397
От изключителна важност за мен е вниманието.

Издигане с балон

# 398
За мен най -важно е вниманието , което е отделил даден човек . Перфектният подарък би бил панорамно издигане над Белоградчишките скали .

# 399
Вниманието ми е на-ценно. Че човекът е отделил времето да се замисли кое би ме зарадвало най-много.

# 400
  • София
В един подарък ценя най-много жеста и желанието на човека отсреща.

Като преживяване бих се насладила на Панорамно издигане с балон над Белоградчишките скали, въпреки че си имам някакъв страх, но бих го преодоляла.

# 401
Аз ценя първо вниманието после дали са ме "уцелили".

# 402
Напишете ни какво цените най-много в един подарък — изненадата, вниманието или символиката?

Вниманието!

Спа почивка

# 403
Вниманието, че някой се е сетил за мен.

С балон летяхме, така че бих избрала рисуването.

# 404
  • у нас
Символиката и вниманимето, разбира се.
С балон ще бъде много яко преживяване, затова си избрам него.

Общи условия

Активация на акаунт