Подаръкът, който остава в сърцето, а не в шкафа - Спечелете ваучер от Gift Tube!

• 4 370
  • 420
  •   2
Отговори
# 405
Спа ден в Sense Wellness център

# 406
Напишете ни какво цените най-много в един подарък — изненадата, вниманието или символиката?
Вниманието,  напоследък не получавам подаръци често.
Кое преживяване би било перфектният подарък за вас в този момент?
Не съм търсач на силни усещания, така че спа почивка ще е идеална.

# 407
Напишете ни какво цените най-много в един подарък — изненадата, вниманието или символиката?

Всичко ценя в един подарък, но най-вече вниманието.

Много бих харесала полет с балон.

# 408
Вниманието.
Перфектният подарък за мен е спа ден .

# 409
Най-много ценя вниманието и отделеното време. Цената и вида на подаръка са без значение. Не харесвам подаръци, които стоят по шкафове и библиотеки, тип сувенири. Събират прах, трудно се съчетават с обстановката и не са за всеки вкус.
За момента най-много ми допада Спа ден в Sense Wellness център.

# 410
  • София
Изненада.
Панорамно издигане с балон над Белоградчишките скали

# 411
Какво цените най-много в един подарък — изненадата, вниманието или символиката? - Вниманието и факта, че някой е помислил за мен
Кое преживяване би било перфектният подарък за вас в този момент? - Панорамно издигане с балон над Белоградчишките скали

# 412
За мен най-важните качества на един подарък са вниманието и символиката – жестът да бъде личен, смислен и избран с отношение. Изненадата е прекрасен детайл, но истинската стойност идва от мисълта, вложена в него.
В момента перфектният подарък за мен би било преживяване, което вдъхновява и носи усещане за свобода. Затова бих избрала панорамно издигане с балон над Белоградчишките скали – незабравимо приключение с гледки, които бих запомнила завинаги.

# 413
Вниманието и смисъла, който е вложен, човекът да знае какво ще ми хареса.

# 414
символиката
масаж и спа ден в Sense Wellness център

# 415
Вниманието.
Спа почивка е идеалният подарък за мен.

# 416
Изненадата- нищо, което се побира в рамки.
Идеалният подарък е този, който аз самата все отлагам да си направя. Какво по- хубаво от това, някой да ми го поднесе наготово!

# 417
  • София

В подаръците ценя най много символиката. Дори и да не ме познава добре човека, който ми подарява ако това което съм му оставила го подтикне да направи определен жест към мен това изключително ме радва. Обичам преживявания, нови срещи и обстоятелства. Харесват ми оригиналните и смели подаръци - не големите! От такъв смел подарък имам нужда в момента - който да ме извади от зоната ми на удобство и да ме предизвика!

# 418
Ценя най-много символиката .
А бих се зарадвала на спа ден с любими човек.

# 419
Харесвам изненади,в интерес на истината не получавам много такива. В такъв етап от живота съм,където всичко което изкарваме финансово с мъжът ми,влагаме в апартамента ни и в образование на синът ни. Не но остава много голяма възможност за глезене. Бих се радвала на спа почивка. Ще ви призная,че досега не сме ходили на такава! Завиждам благородно на хората,които успяват да си подарък такова изживяване!

Общи условия

Активация на акаунт