Подаръкът, който остава в сърцето, а не в шкафа - Спечелете ваучер от Gift Tube!

• 3 394
  • 391
  •   1
Отговори
# 375
Обичам да бъда изненадана с подарък подбран лично за мен .
Много бих се зарадвала на една почивка ,на място на което не сме били .

# 376
Изненада.
Спа ден в Sense Wellness център.

# 377
  • София
В един подарък ценя най-много вниманието. Този, който ме познава, ще знае какво ми харесва, ще отдели от времето си за да го намери и да ме зарадва.

Спа ден в Sense Wellness център

# 378
В един подарък най-много ценя вниманието — жестът, че някой се е сетил за мен и е избрал нещо с мисъл. Изненадата също е приятна, а символиката прави подаръка още по-личен.
Перфектният подарък за мен в този момент би било преживяване, което ме откъсва от ежедневието — например кратко пътуване, релаксиращ уикенд или нещо напълно ново, като работилница за творчество или дегустация.

# 379
Напишете ни какво цените най-много в един подарък — изненадата, вниманието или символиката? - Най-вече вниманието, все пак ми харесва и да го има и елемента на изненадата

Кое преживяване би било перфектният подарък за вас в този момент? - СПА с хубав масаж

# 380
Вниманието бих оценила в един подарък.
Може би, едно пътуване би било подходящ подарък в този момент.

# 381
Оценявам и трите елемента - изненадата, вниманието и символиката.
Перфектният подарък в този момент /и не само в този/ е Спа ден в Sense Wellness център.

# 382
Оценявам всеки жест, без значение какъв е подаръкът. Най ми пасва ● Панорамно издигане с балон над Белоградчишките скали

# 383
Напишете ни какво цените най-много в един подарък — изненадата, вниманието или символиката? В подаръците ценя най-много личното отношение и подбор за конкретния човек. Всеки има различни интереси и хобита и ако подаръка е избран спрямо тях го прави индивидуален.
Кое преживяване би било перфектният подарък за вас в този момент? Винаги съм искала полет с балон - вълнуващо, екстремно и запомнящо.

# 384
Обичам подаръците - подаръкът за мен е един мил жест на внимание и уважение. Щом някой ми го поднася, значи е мислил за мен и е искал да ме зарадва.
Много обичам аз да подарявам подаръци, дори ей така - без повод. Избирам ги с внимание и старание, мислейки за хората, за които са предназначени.

# 385
  • София
Напишете ни какво цените най-много в един подарък — изненадата, вниманието или символиката?

Вниманието  е винаги най- ценно!

Кое преживяване би било перфектният подарък за вас в този момент?

# 386
символиката

# 387
  • София
Изненадата.
Може би издигането с балон би било хубаво преживяване.

# 388
  • София
Определено обичам изненадите и с удоволствие бих се насладила на полет с балон

# 389
Изненада.
Издигане с балон.

Общи условия

Активация на акаунт