Априлски бебета 2026 ❤️ (Тема 3)

• 17 310
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
  • София
И при мен мина втората фетална. Бебока е 460 грама, върви със седмица по-голям. По МЦ термина е 24.04 по размери 18.04. Направихме хубави снимки. Следващ преглед януари, после трета фетална началото на февруари. Няма да правим допълнителни изследвания, води, плацента всичко е идеално за момента. Стискам палци на всички да прекарат прекрасни празници ! Днес ни идва количката, само нея поръчахме че беше с голяма промоция ❤

# 181
Пандора, кой я е налазил майка ти? Като пешеходец ли са я блъснали или с кола? С виновникът какво става?
Майка ти не е сама, има теб, има мъжът ти. Ако трябва той да удари едно рамо в момента, да не се напрягаш много ти.

# 182
Който я е блъснал да го издирят и да го съдят по наказателния зако, а отделно в производството да се предяви и граждански иск за обезщетение - и за имуществени, и за неимуществени вреди. Можеш и ти да предявиш също граждански иск за неимуществени вреди. Да е в наказателното производство, за да не плащате 4% държавна такса.

# 183
  • Melmak
Майка ми е блъсната като пешеходец. Като стане инцидент хиените дебнат, отиват в пирогов и докато е в шок я омотават да подпише пълномощно и договор. Говорих с моя адвокат и с още един, просто схема, за да работи с тях, а не с нейн адвокат. Наплашили са я жестоко. Не ми се влиза в подробности. Оперираха я днес, добре е за сега, боли я. Леля ми отиде, ако не е тя.. не знам!

# 184
Да, да - по болниците са скандални адвокатите. Колко да нямаш работа, че да си я търсиш по подобен начин...

# 185
Днес мина и моята втора ФМ и през целия преглед се усмихвах като глупачка. Толкова ми беше леко на душата, като виждах как се движи бебето. През цялото време не спря нито за секунда, усещах ритничетата ѝ постоянно. Даже АГ-то се смееше и каза, че много силно ме рита.
Теглото на бебето е 337 г, а и само за секунда успяхме да уловим лицето ѝ хубаво – поне вече имаме една що-годе нормална снимка, че все се криеше с ръчички.
Как ще издържа цял месец до следващия път да я видя – не знам 😁 Много светли чувства след прегледа.

За моите гъбички АГ изписа вагинални свещички и каза, че е много често и като цяло нормално явление по време на бременност. За хемоглобина 119 също каза, че е ок, щом нямам оплаквания и симптоми, а и другите показатели са в норма. Попитах и за глюкозо-толерантния тест и в моя случай засега не е необходим, понеже оказа се, че в БГ го назначават само при показания (поне аз не знаех, а и мислих, че е задължителен, както и в някои др държави).

Пандора, пожелавам бързо оздравяване на майка ти и да се разреши ситуацията! Опитвай се да запазиш спокойствие, доколкото е възможно

# 186
Пандора, бързо възстановяване на майка ти и много сила!

Съжалявам, че се е наложило да премине цялото семейство през това. Дано най-лошото е зад гърба ви. Аз не знаех, че по болниците има такива хиени....направо онемях, докато четях. На този етап е важно да си възможно най-спокойна, предстоят ви прекрасни неща - още един член на семейството, нов дом, страхотни моменти, но понякога пътят към тях е трънлив. Така можем да оценим наистина важните неща в живота и да им се радваме още повече.

Топли и весели празници на всички бъдещи мами и техните семейства! Да сме здрави, другото ще се нареди.

# 187
  • София
Привет, моят термин е за 02.05.2026г - момче. Позволих си да се намърдам в тази тема, защото не вярвам, че ще дочака май месец. 😄 На 18.12. имам час за ФМ, може би и трета ще направя. С първото дете ходих на трета ФМ само, защото се кри на втората и исках да ми направят снимки, а доктора каза, че няма нужда. Не съжалявам и за секунда, защото физиономията му беше 1:1 със снимките като се роди и остана хубав спомен, защото ги направих на колаж от ФМ и на живо. Дори сега като спи не се е променил.

# 188
Здравейте, дами!
Ще има двудневен безплатен курс за бременни във Варна януари месец (17-18), ако някоя бъдеща мама желае може да се присъедини. Много ще се радвам на компания! 😄😇

# 189
  • Ботевград
Привет и от мен.
Тъкмо се връщам от Феталната при доц. Чавеева. Както тя каза, ама много ти харесах бебето. Всичко му е отлично. Антителата няма да създадат проблем и имам зелена светлина за нормално раждане, бременност без проблем и бебе без анемия❤️🥰 430гр младеж 21+2 дни🩵
Ама е и красив като майка си🤣..
Каза лекарката(малко чипо носле с усмивка).. Аз бях толкова притеснена, че само чаках страшния съд 😒
Но определено след този преглед, мога да дишам и да се насладя на празниците с децата 🥰

# 190
Това са много хубави новини, честито! Simple Smile Важното е, че всички лоши опасения са отминали и вече няма смисъл от притеснение.

# 191
Привет и от мен.
Тъкмо се връщам от Феталната при доц. Чавеева. Както тя каза, ама много ти харесах бебето. Всичко му е отлично. Антителата няма да създадат проблем и имам зелена светлина за нормално раждане, бременност без проблем и бебе без анемия❤️🥰 430гр младеж 21+2 дни🩵
Ама е и красив като майка си🤣..
Каза лекарката(малко чипо носле с усмивка).. Аз бях толкова притеснена, че само чаках страшния съд 😒
Но определено след този преглед, мога да дишам и да се насладя на празниците с децата 🥰

Колко хубаво! Наслаждавай се сега спокойно ❤️ С теб май сме на един термин или един ден ни дели 😊

# 192
  • Melmak
Браво на вас, радвам се на хубавите новини в тази тема.
Моето мамче прескочи трапа, с травма, с операция, но има късмет, че е поправимо и ще се оправи.

# 193
  • София
Да ви кажа вчера не се стърпях и поръчах две дрешки за бебока. Супер символични, поръчвах за приятелка и като ги видях си казах “ няма как “. Бях си казала, че нищо няма да поръчвам, но ей така да си имам и да си ги гледам колко са мънички. Количката ни дойде, но си стои в кашона и там ще стои до края.
Утре влизам в 6ти месец и някак си започнах да си отдъхвам. Всеки път като го усетя да се мести или рита му говоря, не знам само аз ли съм така 😅

# 194
Здравей ,и аз от вчера съм в 6м. И я усещам все повече да рита малката принцеса,.А искаам да те питам колко е твоята шийка.

Общи условия

Активация на акаунт