Априлски бебета 2026 ❤️ (Тема 3)

• 13 065
  • 550
  •   1
Отговори
# 435
И аз ползвам уеб камера. Имах и бебефон, ама беше втора употреба, уж от най-добрите беше и батерията му умря и трябваше да се връзва с тока задължително. Купихме нова батерия, ама и тя не издържа дълго. Другото, което е с бебефоните, че имат определен обхват, което си е голям минус според мен. Откакто си взехме камерата се родих, супер яко е, като сме били на хотел примерно включвам я и излизаме и си го гледам през цялото време. Таткото също има достъп и много пъти докато е бил на работа си е гледал как спи, а и картината на камерата беше в пъти по-добра.

Аз днес ходих на пулмолог и на унг. Мъчи ме една суха ужасна кашлица, снощи съм спала може би 2 часа общо и направо ми се гадеше от кашляне, единия път даже повърнах, ама ме преслушаха и няма нищо в дробовете, слава богу. Утре съм на преглед да видим бебчо как е, горкото сигурно съм го изтормозила, ще вземем и баткото с нас на прегледа 😬

Аз с него изкарах без next to me, като видях какви са цените и рязко се отказах, при положението, че ще се ползва няколко месеца само, но в началото изобщо не искаше в голямата кошара, тя е 140/70, от големите и една позната ми даде едно малко креватче, което имаше опцията люлеене. В първите няколко седмици беше супер неспокоен, ставах по 50 пъти сигурно, че постоянно си плюеше бибата и ревеше и се бяхме видяли в чудо, та за такива моменти е хубаво леглото да е близо. Тогава направихме и разместване, да може малкото креватче да е до мен. В момента и голямата кошара е до мен и е удобно. Та така

# 436
  • Melmak
Трак, каква ти е камерата? Някаква специална ли?

# 437
Track, и за мен камерата е супер удобство. Лятото на морето бебето си спи, ние се разхождаме по плажа или из комплекса и мъжът ми е на нисък старт да тича 😁 Иначе и аз съм с ужасна кашлица направо си изкашлях дробовете. Изписали са ми инхалации с пулмикорт, но вече 10 дни мъкааа и не минава. Записала съм си час за преглед в петък преди аг, но ако видя голям зор ще ходя и по-рано, че последните дни ставам нощем като се закашлям твърде дълго да си правя инхалации 😁

# 438
Мнеее, на Xiaomi e, беше намалена и веднага я взех. Те всичките би трябвало да са на един принцип, с приложение на телефона и се връзваш към интернета само. Като ходим на ново място само я настройвам към новия интернет.

Трак, каква ти е камерата? Някаква специална ли?

# 439
Ние сме с бебефон, ползваме го вкъщи. Имаме и камера, която ползваме като ходим по почивки. Мъжът ми има магазин за камери и друга техника и той я избра, затова му доверих избора изцяло и съм доволна.
Тази е нашата
https://www.ozone.bg/product/kamera-za-nablyudenie-tp-link-tapo-c200-byala/

# 440
А не Ви ли е страх да не хакнат камерата или да се прихване сигналът от бебефона у съседите примерно?

# 441
А не Ви ли е страх да не хакнат камерата или да се прихване сигналът от бебефона у съседите примерно?

Ако някой ги хакне, след третия рев в рамките на час сам ще се е отказал Grinning

Иначе ние затова избрахме Eufy, защото поддържат HomeKit Secure Video и са с една от най-сигурните end-to-end криптирани връзки, но пък имат други недостатъци. А бебефоните са с дигитална връзка и не мисля, че може просто да се "прихване" сигнала от съседите, но по-запознатите ще кажат по-добре дали е така.

# 442
Честно казано никога не съм се замисляла за това, явно си живея в моя свят с феи и еднорози 😆 Всички съседи с бебета и деца ползват някаква видео връзка за нощния сън, не се е отваряла тази тема. Но щом се предлага като опция на пазара - защо не.

# 443
  • София
Със сина ползвах таблет с вайбър, пуснах на разговор докато бях по-далеч от бебето. Това върши работа за около 20 минути. Сега ще търся някакъв с нощна опция. Гледах един нов на Филипс, може да го поръчам от свекървата, че все мрънка как всичко сме поръчали и нямало какво да вземе 😂
Иначе и скрин поръчах днес на Виденов, не съм фен на ИКЕА като цяло, а и исках нещо по-голямо което да ни влезе максимално в употреба. Отгоре ще наредя стерилизатор и машината за АМ и дори ще има място за повивалник. Харесах един мек от хиполенд
https://www.hippoland.net/lorelli-classic-podlozhka-za-povivane- … pyana-60-sm-beige
А скрина е този
https://videnov.bg/skrin-sr-5-9

Машината на AGU върши ли работа, понеже гледах е по-евтина от тези Baby Brezza. Също гледах и на Томи типи.

# 444
Според мен е много удобна, буквално все едно си пускам кафе на автомат. Като я взехме за около 250-300лв на намаление, дълго време й се чудех и беше голямо улеснение. На Baby Brezza не съм пробвала обаче за сравнение.

Аз съм в търсене на нощна лампа на каката - тотална греда удрям с всичко. Трябва ми нещо, на което се регулира яркостта и става, както за четене на книжки, така и съвсем леко да свети през нощта. Най-важното е да не се изключва и да свети цяла нощ. Може да е на батерия, но няма проблем и да е на контакт. Ако някой е попадал на нещо подобно, ще съм много благодарна да сподели.

# 445
  • Melmak
А как сте с протеина?
Излязоха ми кръвните и ми е паднал общия белтък под долна граница. Лекарката каза или да си купя протеин за бременни, или да ям повече яйца, месо, извара. Аз мисля, че добре ям, като цяло не наблягам на въглехидрати, хапвам си месо. Но явно вече с напредването на бременността трябва повече белтък. Чудя се да взимам ли протеина или да се помъча да кача още протеините с храна.

# 446
Аз съм в търсене на нощна лампа на каката - тотална греда удрям с всичко. Трябва ми нещо, на което се регулира яркостта и става, както за четене на книжки, така и съвсем леко да свети през нощта. Най-важното е да не се изключва и да свети цяла нощ. Може да е на батерия, но няма проблем и да е на контакт. Ако някой е попадал на нещо подобно, ще съм много благодарна да сподели.

Здрасти, преди няколко месеца взех лампа от този тип. Нашата е зайче, но вече я няма налична, но тази е на същия принцип. Зарежда се с USB Type-C. Има три нива на светлина, регулират се с докосване. Има режим да се изключва след известно време, но може и да свети цяла нощ. Дъщеря ми много си я обича и си я разнася насам натам и още си работи.

Бих те посъветвала да си вземеш варианта с Warm Light, а не цветната. Не съм сигурна, че цветната има това регулиране на силата на светлината.

https://share.temu.com/EU2ieZRVYtB

# 447
Ние ползваме камера Tapo, доволни сме с защита от хакване също.
За бъдещия батко купихме директно кошара на Лорели, 60/120.
Горното ниво на кошарата при нас съвпадна с нивото на нашия матрак, та си беше точно next to me. Аз кърмих, и след секцио - на мен този вариант ми беше суупер неудобен. Та си ставах да го вземам.
За машините за АМ на томи типи и на  бейби бреза - мои приятелки ползваха - то наистина се прераждаш с тези машини. И според мен, ако някоя майка е решила да не кърми от ден 1(или няма кърма), това си е задължителна покупка. То наистина е все едно си пускаш кафе Simple Smile

С второто бебе, отново ще купим директно кошара. Ще ползва люлката от баткото - 4moms. Повивалника също от баткото - взех го за 20лв от озон на намаления навремето.

# 448
С протеина аз съм добре, но на мен животът ми се крепи на това 😂 Без месо, яйца и риба не живея 😂 Според мен по-скоро увеличи приема вместо веднага да започваш протеин, аз поне така бих направила. Като цяло не съм любител на прахчета със състав, който може да се набави натурално с храна, но си е до човек де.
Иначе за скринове гледах на Лорели. Изобщо не мога да преценя колко пространство ще ми трябва първоначално, честно да си призная.

# 449
Здравейте, включвам се с едно питане. Днес бях на преглед и доктора каза, че съм с леко остаряла плацента, но размерите на бебето са добре и това беше. Притесних се и запазих час при друг доктор, но е в петък чак. Има ли някой запознат с това, да са му казали същото или да е минал в предишна бременност през подобно нещо?
Добавям, че съм 27+4 с тегло на бебенцето 1170гр.

Общи условия

Активация на акаунт