Априлски бебета 2026 ❤️ (Тема 3)

• 16 429
  • 740
  •   2
Отговори
# 735
Здравейте, за първи път днес съм на тонове и честно казано умирам от скука🤣. Бебето се премести 50 пъти и съответно в един момент спря да отчита за момент и се прекъсна линията на няколко пъти и се налага да седя още 20 минути, за да направим нов запис. Схванах се цялата от това лежане и въобще не е моето. Дамите, които вече ходят на записи в каква поза седите, за не се схващате. Аз съм почти изцяло по гръб и е ужасно неудобно?

# 736
Може да пробваш в ляво странично положение, при мен веднъж се наложи тъй като не хващаха добре тоновете като бях по гръб.
Момичета, какво е мнението ви относно замразяването на стволови клетки? Някоя от вас ще замразява ли и избрала ли е тъканна банка?

# 737
  • Melmak
Ох, днес ми звъняха тези от cell genetics. Там правих пренаталния и се сетиха днес да ми напомнят, че и стволови клетки съхраняват. Не мисля да ползвам тази услуга, нито при тях, нито изобщо.

# 738
И ние не смятаме да замразяваме. Първия път дарихме стволови клетки на тъканната банка към Александровска. Ако има възможност, и този път бих го направила.

За позицията по време на запис на тонове за мен това да лежа по гръб е абсурд - става ми лошо и имам чувството, че ще припадна след 5 минути макс. Само настрани лягах и така нагласяха колана.

# 739
И ние няма да съхраняваме стволови клетки. И първия път не го направихме.
Вие къде (ще) ходите на тонове? Нямам нито една удобна частна болница наблизо, тоест все ще се пътува донякъде, ама въпроса е къде... В Токуда мисля че се чакаше много, а и вероятно са вдигнали цената от преди 5 години. Тогава искаха по 50 лв на запис. Този път нямам допълнително здравно и си следя разходите. Тоест имам, но в чисто мъжка фирма следенето на бременност не е приоритет Grinning
Относно следенето по ЗК, аз съм супер доволна от моя проследяващ. Мисля че е въпрос на човечност. Подозирам че ме е вписал како рискова бременност. На абсолютно всеки преглед ми пуска ехограф. Пускал ми е кръвни и урина абсолютно всеки месец без последния. Чак ми досади да ходя да ми боцкат Grinning Даже ми пуска и щитовидните хормони, защото имам писмена препоръка от ендо да ги следя.
По думите на сестрата в кабинета, стига да имаш писмено доказателство, тоест амбулаторен лист от конкретен специалист, може да ти изпише всякакви изследвания.

Усещам, че и често имам желание за сладко и по-точно шоколад.

Същата работа съм и аз Grinning А не трябва, заради ИР, нооо напоследък не успявам да удържа. В продължение на 2 седмици откраднах 10-тина шоколадови бонбона от тайното хранилище на дъщеря ми, което си пази от хелоуин Joy

# 740
Coasterka92, имаш огромен късмет! Попаднала си на читаво АГ. Повечето се правят на разсеяни или поемат повече пациенти, отколкото трябва. Не знам защо масово се отказват направления. Вероятно предпочитат платено. 
Аз тази бременност знам какво и как да си следя, само го обсъждаме набързо с АГ-то и сама си ги пускам. Всеки път ме питат и настояват да кажа име на лекаря при който се следя, но аз отказвам. Оказа се, че лекарите получават % от всяко изследване, което са ти назначили и са те пратили в точно тази лаборатория. Въобще с тези болници е голям бизнес и май не е проблем самата система, а това как се злоупотребява с нея.
Хубаво е да чуеш, че има и читави.

Общи условия

Активация на акаунт