Не ми предлага и избягва тема за деца

• 1 166
  • 51
  •   5
Отговори
# 45
Авторке, преди няколко години бях в твоето положение - бях с мъж, на който просто му бях удобна и като повдигнех темата за нещо сериозно все казваше "ще видим", "не съм сигурен". С помощта на приятели успях да видя как с този мъж нищо няма да се получи. Свалих розовите влюбени очила и като се вгледах по-внимателно в картинката чак гад ме хвана от него. Как се е държал и аз как съм търпяла нещо такова. След като му заявих, че не искам да сме повече заедно той веднага тръгна да предлага брак и да казва как много иска да е с мен, да си имаме семейство. Живота не можел да си представи без мен. И за момент не му повярвах и си тръгнах.
След известно време намерих моя мъж. От почти 3 години сме заедно, от които 1 женени и от няколко месеца с бебе. От самото начало му казах, че искам семейство, той също каза че иска и с много борба ни се получиха нещата. Нито аз него съм насилвала, нито той мен за каквото и да било.
Знам че ти е тежко, но ще намериш нещо по-добро и няма да се налага да се молиш! Ще си намериш мъж, който ще иска теб, ще иска живот и семейство с теб и няма да се налага да го караш да прави, каквото и да било в тази посока.

Изобщо не се занимавай да му предлагаш. Аз съм сигурна, че ако му кажеш, че си тръгваш или ще те умолява да останеш или нищо няма да ти каже и след 2-3 месеца ще е с някоя друга.

# 46
Не мисля, че е удачно да му предлага. Те говорят по темата и той дава назад - подобно предложение е сигурен отказ, а за мен би било унижение.
Той не е нерешитеен - той не иска брак и деца с нея. Предложението ще е края на отношенията им, но с унижение. Защо да го прави?

Елора, авторката си го е написала и той си го е казал. Отказал се е от следващи стъпки, защото нон стоп се карат! Според нея заради това, че не и предлага, но ... честно да си кажа надали след предложението ще е мир и любов ... Иска спокойствие, казва, че вечно нещо ще има... тя си мисли, че като се обебят и всичко ще е топ, но и ние и той знае, че ще стане чудо. Лично съм виждала какъв звяр стават някой жени като го "вържат" с бебе ...

# 47
Айде пак жената излезе виновна.

# 48

и няма да се налага да се молиш!

Ако за такива неща се стига до молене е много тъжно и жалко. И най-вече унизително.
А що се унижава, авторката да си отговори.
Поставила е въпроса още в началото, подхващала е темата и човека дава все назад.
Не е нужно нон стоп да се молиш като бездомно кученце - ама кога ще се женим, ма кога деца.
Нещата се изговарят. Подпитваш 1-2 пъти, виждаш, че дава назад и приключваш.
Ами как да се моли. Хваща си куфарчето и му казва чао.
И ако случайно реши да предложи просто му се казва - не, благодаря, вече нямам желание да градя нещо с теб. Бъди свободен и щастлив.
Дорис, така е. Ако случайно стане бебе /макар,че тоя е импотентен/ нещата ще се влошат и то зверски. Ще бъде грозна гледка. Тогава ще си чука главата в стената как въобще го е срещнала тоя.

# 49
Наистина е много тъжно, жалко и унизително, но понякога човек като е влюбен не си дава сметка за тези неща. Изключително ме е яд на себе си, че съм се молела и аз на някакъв плужек за внимание и за сериозност. Тогава съм си мислела, че по-добър от този няма да намеря и обезателно трябва да съм с него. Satisfied Та в момента авторката също може да разсъждава така. На мен ми отне около 2 месеца хубаво да огледам цялостната картинка и да се отвратя. Но пък тази връзка ме научи повече да не падам толкова ниско и да ценя себе си и времето си повече. Както някой беше писал той и на 50 може да стане баща, но тя на 50 много трудно да стане майка.

Преди известно време моя позната се раздели с дългогодишния си приятел (5г+) тъй като той все още не искал брак и деца с нея. В момента, в който се разделиха след по-малко от половина година той се ожени за друго момиче и очакваха детенце.. Такива са някои мъже. Няма да те остави, защото не иска да носи той отговорността обаче същевременно не иска брак или деца и чака нещо "по-добро" да изскочи.

# 50

и няма да се налага да се молиш!

Ако за такива неща се стига до молене е много тъжно и жалко. И най-вече унизително.
А що се унижава, авторката да си отговори.
Поставила е въпроса още в началото, подхващала е темата и човека дава все назад.
Не е нужно нон стоп да се молиш като бездомно кученце - ама кога ще се женим, ма кога деца.
Нещата се изговарят. Подпитваш 1-2 пъти, виждаш, че дава назад и приключваш.
Ами как да се моли. Хваща си куфарчето и му казва чао.
И ако случайно реши да предложи просто му се казва - не, благодаря, вече нямам желание да градя нещо с теб. Бъди свободен и щастлив.
Дорис, така е. Ако случайно стане бебе /макар,че тоя е импотентен/ нещата ще се влошат и то зверски. Ще бъде грозна гледка. Тогава ще си чука главата в стената как въобще го е срещнала тоя.
Подозирам, че изобщо не е импотентен.
А избягва секса с нея умишлено, защото тя постоянно намила за бебчи. Или му е станала неприятна, или гя е поела грижата за предпазване и и няма доверие.
И с право след скандалите.
Хората трябва да са заедно, защото им е добре, а не заради яйчниковия резерв на 29 години.
И това да започнеш връзка и от самото начало да кажеш, че го правиш, не заради човека, а защото искаш дете?
Разбира се има и такива хора.
Аз се чудя за авторката, дали през тези две години и се случи нищо значимо, дали нещо я е развълнувало, дали са видяли нещо ново  заедно двамата.
Въобще нещо.

# 51
  • Paris, France
Няма смисъл от театро. С театрото ще задържи хомо сапиенс от мъжки пол, но той не е материал за съпруг и баща, което тя всъщност иска.
И друг път съм го казвала, не вярвам, че такива мъже някога искат истински да се обвържат и да имат деца. Създават семейства с някоя заблудена женица, когато ги животът ги удари сериозно и имат нужда от рамо. Женицата тегли и тяхното тегло, и децата и къщата, и родителите им гледа, плаща половината сметки … и така.
Ама тя никакви сметки ке плаща, камо ли половината. Не гледа родителите му, ами те им помагат в момента с жилище. И деца не гледа. ОК, готвела и домакинствата, но това и в собственото си жилище би го правила, ако и леко по-рядко.

И как да не иска да се обвърже мъжът? Поканил я е да живеят заедно, ще финансира ремонт, поема домакинските разходи. На мене този мъж не ми прилича на нехранимайко, несериозник или не ставаш за съвместен живот.

Той ако не я искаше за брак и дете, нямаше да я покани да живеят заедно, знаейки, че тя иска брак и дете.

Според мене ще е тъпо да напусне мъж само защото след 2г заедно още не и е предложил брак. Доста такива двойки съм виждала и се разделиха заради скандалите на жената, които болшинството мъже възприемат като слабост и ниска женска стойност. И аз да съм, и аз няма да предложа брак.

Може да се разделят, но трябва да е, защото тя не държи на него, не и стига секс с него и пише за него все едно и трябва спешно оплодител и провайдър в едно. И той вече е провайдър.

Ние живеехме долу горе така. След почти 30г заедно лоша дума не мога да кажа за ММ. ОК, може да не може да готви, но никога не ме е оставял сама в труден момент и винаги се е стараел да помага.

И да се потретя или подесетя - като държите толкова на брак, говорете, бре! Кажете си какво и кога очаквате, но спокойно! Грешка е заживяването с мъж преди ясни планове за брак и годеж, примерно.

Тук арабките и азиатките си слагат картите на масата още в началото на връзката и изискват. И си намират мъже, че и на опашка се редят за тях и се женят за тях без съжителство, без извънбрачни деца, без мрънкане. Естествено въпросните жени готвят и повечето готвят добре,

Сега видях предното мнение. Съгласна съм с него.

Авторката да си представи, че се женят, ражда се дете и мъжът умира! Няма мърдане от готвене и домакинстване, но заплатата му няма да влиза в домакинството. Вижда ли се да гледа сама дете? Първо на тези въпроси да си отговори, защото всичко се случва.

Общи условия

Активация на акаунт